moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 mal mısın olum bi oyun için bu kadar hırs yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 başkasının iyiliğini düşününce mal oluyorsun, hayat böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 gayet keyifle oynanılıyor oyun. başlayacak olanlar buradaki gereksiz mesajlara dikkat etmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 ostrich said: gayet keyifle oynanılıyor oyun. başlayacak olanlar buradaki gereksiz mesajlara dikkat etmesinler http://i.imgur.com/pTR9tvJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 uplamayın bu konuyu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 swtor patlamadı bi kere tmm mııı :ssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 @ostrich hee hee sen kendi dünyanda mutlusun anlaşıldı mesaj sayısını saysan anlarsın ancak saymada bir bilgi birikim gerektirir herkes sayamaz >:D< @barbu neden uplanmasın kardeş milletin yazma özgürlüğüne kastın mı var isteyen yazar istemeyen okumaz git başka başlıkları oku rahatsız oluyorsan forum yahu burası:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Hangi mmorpg patlamadi ki ismi lazim haric ? Ben cok eglendim bunda ama 3-4 ay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Hangi MMO dedin de, WOW ve EVE"den baska var mi gercekten? Lotro ve DDO bir de belki, Turbine'den baska yeni MMO patlatmayan firma yok sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Eve wow dan da once cikti zaten bizde. Yok yani mmo vs uzun soluklu. Cunku bana gore uzun soluk dunya community destegi ile oluyor. Wowdaki addon, video, film, karikatur, pve race, guild race, hikaye gruplari vb.. Sirf oynayan kitle yeterli degil, oyun disi commun ve yaptiklarida bir o derece onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 kabaca bir mmorpg de oyun disinda da oyunla ilgili olarak zaman gecirip eglenebiliyorsan o oyun mmorpg dir. gerisi online oyun. mmorpg olabilmek wow, swg, eq, uo, daoc ve eve online in basarabildigi bir sey tarihte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 haruntrk said: @ostrich hee hee sen kendi dünyanda mutlusun anlaşıldı mesaj sayısını saysan anlarsın ancak saymada bir bilgi birikim gerektirir herkes sayamaz >:D< @barbu neden uplanmasın kardeş milletin yazma özgürlüğüne kastın mı var isteyen yazar istemeyen okumaz git başka başlıkları oku rahatsız oluyorsan forum yahu burası:P sende ne saçma sapan bir adam çıktın. amacın ne onuda anlamıyorum tor istediğin gibi çıkmadığı için gelip burada oynayanlara laf atamazsın. git swg emu oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 GERGE said: Hangi MMO dedin de, WOW ve EVE"den baska var mi gercekten? Lotro ve DDO bir de belki, Turbine'den baska yeni MMO patlatmayan firma yok sanirim. swtor patlamasına rağmen diğer oyunlardan daha çok sub sayısı var. wow u saymıyorum zaten wowkolik olmuş millet. şurayada bir çeki düzen veren mod gelmedi bir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 sende ne boş adam çıktın oyunun battığını bioware anladı anlatıyor sen anlamam diye diretiyon. Maşallah maşaallah durmak yok oynamaya devam et sen. Mutluysan kendi dünyanda ne gerek var gerisinin fikrine, girme , okuma forumları burda nerdeyse herkes aynı şeyi yazıyor başlığın ne olduğunun farkındamısın şeker şey? not emucuyuz elbette. ostrich said: haruntrk said: @ostrich hee hee sen kendi dünyanda mutlusun anlaşıldı mesaj sayısını saysan anlarsın ancak saymada bir bilgi birikim gerektirir herkes sayamaz >:D< @barbu neden uplanmasın kardeş milletin yazma özgürlüğüne kastın mı var isteyen yazar istemeyen okumaz git başka başlıkları oku rahatsız oluyorsan forum yahu burası:P sende ne saçma sapan bir adam çıktın. amacın ne onuda anlamıyorum tor istediğin gibi çıkmadığı için gelip burada oynayanlara laf atamazsın. git swg emu oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Ben bunu anlamıyorum, millet oyunda eğleniyorsa ve sizde oyunu bırakmışsanız hala oynayanların hevesini baltalamakla elinize ne geçiyor. Bu başlığın kendisi bir kere yanlış. Beğenmiyorsanız geçin gidin, ben bıraktım şu şu sebeplerden de diyebilirsiniz de 'sen hala oynuyormusun ahaha' modeline girmeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 eyleniyo muyuz genjler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 o değil de hani swtor wow'u bitiyordu lan? HA? HAA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bu oyunda en ilgincide benimki heralde. bi ilgi duymadım, oyunu beklemedim cıktı almadım 1 ay sonra herkez oyundan nefret etmeye başlayınca gidip aldım oynamaya başladım :P, 2 ay zevkle oynadım benide baydı bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4SYzApR1nzA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 3-5 Ayda bir bakıyorum öyle gelip. Hep aynı karakterler işsiz güçsüz burda smartass olup laf sokma peşinde. Oyunu hala oynuyoruz. 4 raid takımımız var 2 progress 2 de semi/casual grouplar. Burdaki ağlayan arkadaşlar, siz gittiniz gideli değişen çok oldu ama oynamadığınız içinde minnettarım. Yeterince gereksiz adam var F2P den dolayı. Siz eksik kalsanız da olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 sen çok gereklisin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 adamlar star wars gibi bir franchise i bile bok edebilmisken bi de savunmaniz olm yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Fin said: sen çok gereklisin sanırım. Bir önceki postuma süper bir örnek teşkil etmişsin, ultimatr zamanlarını arar oldum böyle boş 1 kelimelik laf sokmaya çalışmalar ile. Zaten artık ugraşmıyorum ne diye oynayan adamların keyfini baltalıyorsunuz diye. Yapacak daha iyi bir işi olmayan herifler genelde kaç senedir hala büyüyemediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 cry moar nub. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Fin said: cry moar nub. oy garibim, sen burda bu kadar büyüdüysen bizim zamanımıza denk gelmediğindendir. seni ezip büzüp ağlatıp buraya geri getirmezlerdi ya hadi yaşa ergen hevesini yeni nesil l33t'im benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar