Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Swtor neden patladı?


Khiran

Öne çıkan mesajlar

said:
"Some of the risks that we identified going into launch were becoming worse than we thought… The most worrisome was that people were going through the content a lot faster than we expected. We had expected our playerbase to play through the game and get to the endgame, on average, in about three to four months, maybe five months. It was 170-180 hours of content. But our metrics were showing us that, on average, for the millions of people playing our game, they were going through the game at a rate of 40 hours a week.”
“[40 hours a week] was the average! We actually had people doing 80 to 100 to 120 hours a week, which I can’t even comprehend.”
http://www.pcgamer.com/2013/03/28/bioware-gdc-panel-star-wars-the-old-republic/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bioware fanboilar WoW killer olacağına inanmıştı. öyle olmadığını anlayınca hazmedemeyip hakettiğinden fazla yerdiler. bir daha da beli doğrulamadı.

özeti bu. oyunu inceleme namına detaya inerdim ama mass effectin başkanları ve WoW'a her expansionda geri dönenlerin mesajları arasında kaybolur sdfsdf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

instanced olması başta en büyük neden. open world hissiyatını alamadı kimse single palyer kafasında yapılmıştı map tasarımları.

ama özellikle sithlerin başladığı ilk harita güzeldi tasarım olarak. başlangıç questleri güzeldi kotor gibi oynattı ne yalan söyleyim.



Sparkcaster said:

motoru bok gibi



bingildak said:

oyunda başarılı hiçbir öğe yoktu ki star wars olması dışında.

kombat patatesti, pve patatesti, pvp patatesti. optimization ve motor patatesti. mmo hissiyatı sıfırdı, instance'dan istance'a giriyordun. patlamaması için hiçbir neden yoktu kısaca.



Ekmek said:

Kalitesiz wow çakması bir oyundu çünkü.
Problem aldıkları riskler değil almadıkları riskler, gameplayden questlere questlerden mekanlara tamamen çöptü oyun.



Norak said:

single oyunu mmo diye yutturmaya çalıştılar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ObuzHapsever said:

Biodronelar canhıraş savunmaya gelmemiş hayret.

ortada daha biodrone diye bir terim yokken burada tonla o cinsten adam vardı. inanılmaz bir şekilde bu oyunun tam bir mmorpg olduğunu, şöyle güzel böyle güzel olduğunu söylüyorlardı. hepsinin içinde bir ümit, wow'u bırakıp bunu oynayacaklardı. preorderları, ilk günden guild chatleri hazırdı. swtor, dragon age2, mass effect3 bunlar en çok bioware hastalarına koydu. hele o mass effect öyle bir koydu ki swtor gömüldükten sonra mezarına işemek için nöbet tutmaya başladılar. şimdi kendileri iyisini kötüsünü dürüstçe söyleyenleri bile biodrone diye damgalamakla meşguller.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...