dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uRjjZ_FRB_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Pledge $25 or more You get a digital copy of Divinity: Original Sin for Windows PC, Mac or Linux(*) via your preferred digital retailer such as Steam or GOG.com if available. Digital copies come with a digital manual. This low price is only available to those who help fund. Benimki buydu steame ekleyebildim oyunu. Önceki sayfalarda soranlar olmuş da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Bunun fazladan alfa accessi olan varsa çok memnun olurum ya, early access'e para vermek istemiyorum sırf denemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 aynen öyle alfa access key var ise extradan verebileceğiniz ben de çok mutlu olurum teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 alpha oynancak seviyede degil ama illa bakmak istiyorsaniz malum yollardan edinmek mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 oynancak halde değil, yüklemeyin hiç. 2-3 ay sonra tekrar denersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 13 saatlik gameplay'im mevcut.baya yapılabilir quest mevcut hiç oyundan atma yada kitlenme sorunu yaşamadım (bütün kalite ayarları max) crafting yok herhalde yada ben bulamadım dialoglar güzel şuan 4 kişilik grubla undead peşindeyim. Sinirimi bozen tek durum sağtan soldan topladığım yada lootladığım itemlar kayboluyor reload yaptığımda mesela kesilmiş bir agaç köküne saplanmış güzel bir two handed axe bulmuştum inventoryde duruyordu lvl atlayıp two handımı 2. seviyeye getirmek için sonra kullabileceğim lvl a geldim ama axe ortadan kaybolmuş :) bu bir kaç kez daha olmuştu. Onun dışında gayet başarılı buldum özelliklede alpha olmasına rağmen kitlenme vs olamamsı gayet güzel. Ses efektleri baya eksik bunuda belirtmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Divinity diyince o kadar oyunun ardından aklıma ilk gelen şey hala bu oluyor: http://www.youtube.com/watch?v=MDFHmZkXr64 Mükemmel şarkıydı, oyun içinde çalmayı başladığı yer açısından da çok iyi oturtulmuştu. Gece yarısı filan olmuştu, öykünün sonraki bölümüne geçirecek yere gelince bırakayım diyordum, tam oraya gelince bu çalmaya başladı. Müzik bitene kadar dedim ama kafamı kaldırdığımda saat 3 filandı. Nasıl gaz vermişti şarkı... Müzikleri aynı kişi mi yapıyor acaba yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 GERGE said: Müzikleri aynı kişi mi yapıyor acaba yine? evet Kirill Pokrovsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Arkadaşlar bu arada, Rusya Steam üzerinden gayet ucuza alınabilir. 2'li paket 55, teklisi 35 liraya falan geliyor. Ucuza almak isteyen olursa yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 rus key için bölge kilidi varsa gel vpn ile uğraşılmazya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 lord_gorthaur said: rus key için bölge kilidi varsa gel vpn ile uğraşılmazya yok hacı ben oynuyorum. 2'li aldım hatta. Diğeri de fazladan duruyor. Ama 2 hafta sonra tradable olacak (benim hesap pasife düşmüş galiba). Hesapta 60 tane oyun var ama direkt SteamShop'tan uzun süredir oyun almadığım için herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 early access almaya değer mi ne diyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 yeni update'ler ile deger. yaklasik 8-10 saatlik malzeme var ama bastan soyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Early Access almayacak kadar iyi bence. Cikinca oynayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=t6CfF6v2710 Wedding Agency Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 multi atacak var mı bunu? son yama ile baya düzelmiş oyun. bi coop atalım tek keyifsiz olur gibi geliyo bana. ekleyin skype'li falan takılırız http://steamcommunity.com/id/seruderu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 ~ pek ümidim yok ama kaldımı kimsede alpha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Geçen gün ben de biraz göz attım, 2-3 aydan beri ilk defa. Yeni sınıflar eklenmiş oynamayalı, güzel olmuş. Haziran ayında da tam sürümü çıkacakmış, geçen öyle bir mail gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Haftaya cuma günü çıkıyor. Gerçi Steam 17 Haziran gösteriyor ama Larian 20 Haziran demişti. Duyan, duymayan kalmasın... Ekleme: Wiki'de 30 Haziran'a ertelendi yazıyor, ulan bir karar verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 haziran 30'da çıkacak. son yama notlarında release tarihini değiştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 voice acting için 10 gün uzattılar işte. sen updateleri okumuyosan adamlar napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 steam summer sale son gun mu cikacak bu simdi hmmm pek iyi bir secim olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 said: Divinity:Original Sin daily deal on Steam - 20% off. This will be the only daily deal until release on June 30th! http://store.steampowered.com/app/230230/ https://twitter.com/larianstudios/status/479683076407431169 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Aldim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar