Liebe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 acayip hype yapıyosunuz basıcam parayı şimdi affetimicem :S larian vault nedir, daha mı uygun orda anlayamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 GERGE said: Bu kalite var mi yine: http://www.youtube.com/watch?v=MDFHmZkXr64 Var var. Müzikler şahane. http://youtu.be/vBBq7-5X27A?t=46m47s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 ben de hype a geldim ve aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Betada fps sorunu olan var mıydı? Bende bazı büyülerde falan anlamsız takılmalar oldu, genel fps de iyi değildi zaten betada. Releasede düzelttiler mi acaba bakamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 sereglinle girdik şimdi gezinioruz etrafta milletle konuşup, izinsiz bişeyler çalıp, insanları sinirlendirip kesioz fakat oyunda bağlantısal sorunlar oluyor çok, saving diyor takılıyor bazen, sonra sereglin tekrar çıkıp bağlanmak zorunda kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 ikili pakete girmek isteyen var mı ? Bende var extra key isteyen olursa 50 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 rusçu traderdan steam gift olarak aldım bende 8 key + 1 ticket. 18.5$. ekleşelim co-op için http://steamcommunity.com/id/jakoben/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 bu arada mortis bütün köyü kestirdi resmen tınlayan yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 akşam 8den önce başlamayın, patch gelip öyle resmi olarak çıkıyormuş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Oyun çok güzel gözüküyor ve bayağı bir şey vaad ediyor ama böyle bir yavaşlık hali var oyunda. Götte durup bir türlü düşmeyen bok gibi. Onu düzeltseler çok güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 beta build o, release de değişir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 şunu anlayamadık, oyunu co-op kaç kişi oynayabiliyoruz? 4 kişi girip, herkes 1 karakteri kontrol edebilecek şekilde oynayabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Cekiyorum simdi. Aksam 8'de mi acilacak bizi saatte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mortis said: şunu anlayamadık, oyunu co-op kaç kişi oynayabiliyoruz? 4 kişi girip, herkes 1 karakteri kontrol edebilecek şekilde oynayabiliyor mu? 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 senaryo 2 kişilik. ama mod haritaları için 4 kişilik desteği var oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 ya peki siz nasıl oynamayı düşünüyorsun? çünkü 2 kişi RPG oyunu eğer campaign çok uzunsa , zor olabilir. hani sürekli buluş oyna. Buluşamadıın zaman devam etme ki bozulmasın modunda? bir tane multiplayer 1 tane de single player mı açacaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 reampage said: ikili pakete girmek isteyen var mı ? Bende var extra key isteyen olursa 50 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/c0.0.843.403/p843x403/550721_555704257789244_599878529_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Armor bikini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 armorkini pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mortis said: ya peki siz nasıl oynamayı düşünüyorsun? çünkü 2 kişi RPG oyunu eğer campaign çok uzunsa , zor olabilir. hani sürekli buluş oyna. Buluşamadıın zaman devam etme ki bozulmasın modunda? bir tane multiplayer 1 tane de single player mı açacaksınız? oyunu kim açıyosa save'ler onda saklanıyo, ikinci kişi karakterini bile göremiyor diğer eleman olmadan. dolayısıyla ilk kişi tek takılablir istediği sürece diğeri gelirse katılır falan. valla zor ben oynarım da benle oynayacak ikinci kişiyi bulmak belli saatlerde online zor oluyor. herhalde herkes tek bitirecek bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 walking tank da acayip iğrenç ya. kutu gibi. erkeğin üzerine koy gene çirkin olur. dar yapsalar daha seçilebilir olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 2 ayrı karakter en mantıklısı. biri single biri multi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Seru said: walking tank da acayip iğrenç ya. kutu gibi. erkeğin üzerine koy gene çirkin olur. dar yapsalar daha seçilebilir olurmuş. içinde yüzüyor karı heralde hasudfhuasdhfuha bu arada beraber oynarız ya, günde 1 saat falan ayırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar