Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Hype'layın biraz da alayım. (DC oluyormuş diyorlar, doğru mu?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Oynamaya kıyamıyorum o kadar iyi olmuş ya ahah. Müzikleri muhteşem (tu) http://www.youtube.com/watch?v=qpwVOrVLhEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Mea7Pa3rhJU GOTY gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 steam indirimi bitti mi? bir de betada baya vasattı kombat falan umarım toplamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 steamden alanlar olarak oynayabiliyor muyuz simdi yoksa ayin sonunu mu bekleyecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 beklicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 steamden suan betasini oynayabilirsin ama saveler tasinmiyor onu belirtim. oyun cikinca sil bastan yapicaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Çogzel gerçekten. Hakediyor övgüleri ve verilen parayı. Leziz tat bıraktı alpha, beta sürecinde. Haydi son 1 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 30'una kadar sürmüyor muydu abi steam indirimi ben mi yanlış okudum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 bir daha indirim gelmeyecek diyordu larian twitter'ında valla. flash sale ya da community choice'e gelir mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Indirim neymis yahu, bilerek almadim ben. Tam parayi verecegim bu adamlara oyun ciktiginda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 indirime girerse yazın, ben indirimli almak istiyorum asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 kickstarterda ilerigörüşlülüğüm sayesinde cüzdanı ekrana fırlatmıştım, meyvelerini toplicaz inşaAllah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Kendi adıma kickstarter ile destek sağladığım ve mürüvvetini gördüğüm ilk oyun olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 betayi biraz oynadim. 1 saat kadar. sıkıldım biraz. sanirim oyun sonralari aciliyor. save tasiyamayacagim diye bekletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ayın 30 unda steam yaz kampanyasının son günü şerefine vede oyunun çıkış tarihinin 30 u olması sebebi ile bence indirime gideceklerdir diye düşünüyorum umarım yanılmam :) , ilk gün indirimdeyken almadım diye sonra pişman olmak istemiyorum, bu oyunu mutlaka almam lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 http://www.twitch.tv/larianstudios/b/539683895 bu oyuna yapilabilecek modlari bir dusunun. http://i.imgur.com/2S2jW93.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 2.3gb'lık patch geldi şu an, release'e hazırlık heralde omgomg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 editor icin geldi update Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Editör geldi. Editörü, oyunu bitirmeden açmayın diyorlar. Spoiler varmış galiba ahah. http://www.youtube.com/watch?v=RyWpSpdiKhY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Su tooltip tatmin etti beni dsfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 divinity'i steam'de "Divinity: Original Sin Digital Collectors Edition" olarak alınca 2 adet veriyormuş şimdi farkettim. dlc ve eski iki oyunu da dahil hemde. said: Includes two copies of Divinity: Original Sin, the Source Hunter DLC pack, plus Beyond Divinity and Divine Divinity. Send the second copy to a friend! (DLC will only be made available on release.) kişi başı 28$'a gelecek indirimde. ortak arıyorum almayı düşünen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 indirim derken ne indirimi geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 community's choice indirimi işte %20. ama böyle alınca %30'a geliyor üstüne dlcsi de var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar