neutrino Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Oyunu steam yılbaşı indiriminden aldım 15 dolara. İki saattir oynuyorum, güzel olmuş. İlgilenilecek çok şey var, yapılacak çok iş var. Bayağı sağlam olacak tamamen bitince. Beğendim ben. Verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. Daha alfa bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 oyunu 2-3 gündür oynuyorum sanırım. epey kastırdı ya. AI aptallaşıyor bazen. Ama oyunun bana göre en büyük sorunu adımlarınızı geri alamıyor olmanız. biraz daha user friendly olsun tadından yenmez. uğraşacak epey bir şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 alpha oyunun mantığı access den once ucuza almak, hem bazı durumlarda early access almak ve yapımcı tarafında oyunun yapımını aynı zamanda fund etmek degil midir? win-win yani. yahu bu oyun daha early accesste iken 3 kere falan kallavi indirim yedi. ilk çıktığında alanlardan birisi olarak aşırı gerizekalı hissediyorum kendimi. cıkınca 10 dolara falan mı cıkacak bu gidisle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 indirim yemek her ölümlü oyunun kaderi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Böyle tycoon tarzı oyunları zevkle oynuyoruz da, fiyatları insan evladı gibi tutulmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Silphatos said: indirim yemek her ölümlü oyunun kaderi Release den sonra indirim yesin pls. Daha alfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 http://store.steampowered.com/app/233450/?snr=1_4_4__40_1 $10.19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 ruslar 2 tf/dota keyi + 1 dolarlık ticket of bilmemne var tf2 itemı, bunlara karşılık trade ediyolar 6 dolara gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 oyunun varlığını unutmuştum. bir bakayım neler eklemişler. oyunu 1.5 kişi yapıyor biliyorum ama hala alpha olması inanılmaz birşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bu gidişle çıkana kadar 5 dolara inecek zaten hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bende onu diyecektim teee ne zaman denedim oyunu, hala alpha'da olması efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Her ay update geliyor. 20. update geleli iki gün oldu. Dert ettiğiniz alfa yazısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 off süper oyunmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ben en son oynayalı epey olduydu. yeniliklerden favorim mahkumları işçi olarak çalıştırmak. bir de guard, max/medium/low security falan assign ettiğin bir ekran var, o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ben su oyuna daha alfa nin basinda 29.99 odemis olan dangalaklardanim. yok bundan sonra indie mindie destek falan. goz gore gore dolandirildim release olmamis oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bende ucundan döndüm. tam basıyordum, lan denemek için düşen yerden bir bakayım dedim. baktım ki çok alpha biraz daha ilerlesin alırım demiştim sonra oyunu unuttum gitti. hala alpha'da olması baya üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Namessar said: ben su oyuna daha alfa nin basinda 29.99 odemis olan dangalaklardanim. yok bundan sonra indie mindie destek falan. goz gore gore dolandirildim release olmamis oyunda. Bi mal d benim fsdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Ben de 2 gun once 2.5 dota keyine almis olankardan asd. Oyunun hakki 5 dolar ama guzelmis. Kendi oswald max sec. hapisanemi kurcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 AI'a biraz el atmaları lazım. hala mala bağlıyor. işin kötü kısmı ai fonksiyonu olması gereken şeyler bürokrasi ile açılıyor, patrol, area guard muhabbeti, mahkuma özel shakedown versaire. o gereksiz foundation sistemi de hala duruyor ya ne diyeyim. sırf o oyunun eğlencesinin dörtte birini götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 şu oyunu şuraya kim yazdıysa allah ne yapsın ya. işime gücüme bakamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Rimworld oynayan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=PmVnHOWI7I4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 alpha 21 düşmedimi hala malum yere ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 https://www.humblebundle.com/store/p/prisonarchitect_storefront 9,89$ 20 Saat kaldı. Kapışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 9 dolar da çok buna maks 3 dolarlık oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar