Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prison Architect

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyunu steam yılbaşı indiriminden aldım 15 dolara. İki saattir oynuyorum, güzel olmuş. İlgilenilecek çok şey var, yapılacak çok iş var. Bayağı sağlam olacak tamamen bitince. Beğendim ben. Verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. Daha alfa bi de.
Mesaj tarihi:
oyunu 2-3 gündür oynuyorum sanırım. epey kastırdı ya. AI aptallaşıyor bazen. Ama oyunun bana göre en büyük sorunu adımlarınızı geri alamıyor olmanız. biraz daha user friendly olsun tadından yenmez. uğraşacak epey bir şey var.
Mesaj tarihi:
alpha oyunun mantığı access den once ucuza almak, hem bazı durumlarda early access almak ve yapımcı tarafında oyunun yapımını aynı zamanda fund etmek degil midir? win-win yani.

yahu bu oyun daha early accesste iken 3 kere falan kallavi indirim yedi. ilk çıktığında alanlardan birisi olarak aşırı gerizekalı hissediyorum kendimi.

cıkınca 10 dolara falan mı cıkacak bu gidisle?
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ben en son oynayalı epey olduydu. yeniliklerden favorim mahkumları işçi olarak çalıştırmak. bir de guard, max/medium/low security falan assign ettiğin bir ekran var, o.
Mesaj tarihi:
bende ucundan döndüm. tam basıyordum, lan denemek için düşen yerden bir bakayım dedim. baktım ki çok alpha biraz daha ilerlesin alırım demiştim sonra oyunu unuttum gitti. hala alpha'da olması baya üzücü.
Mesaj tarihi:
Namessar said:

ben su oyuna daha alfa nin basinda 29.99 odemis olan dangalaklardanim. yok bundan sonra indie mindie destek falan. goz gore gore dolandirildim release olmamis oyunda.

Bi mal d benim fsdads
Mesaj tarihi:
AI'a biraz el atmaları lazım. hala mala bağlıyor. işin kötü kısmı ai fonksiyonu olması gereken şeyler bürokrasi ile açılıyor, patrol, area guard muhabbeti, mahkuma özel shakedown versaire.

o gereksiz foundation sistemi de hala duruyor ya ne diyeyim. sırf o oyunun eğlencesinin dörtte birini götürüyor.
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...