reampage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 apksini arat onu kur direk marketden region lock var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 oouvkey, tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 aente said: abi htc one kullanıyorum. Pardon abim saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 saygılar bizden fdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 arcane said: airdroid telefondan > PCye atınca nereye koyuyo dosyaları? firefox ile bir transfer gerçekleşiyor ama sonunda disklere dosya kaydetmiyor. chrome ile deneyince oldu. hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ya airdroid kurdumda sonradan baktım 100mblık kota var illa premium hesaba geçmeniz lazım falan diyo birde sorgu sual yok direk root hesap açıyor kendine sinirlenip sildim gerek yok cidden total commander yükleyin sftp desteği bile var direk cayır cayır istediğinizi gönderin çekin itin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 eğer 3g üzerinden aktarım yapacaksan kota var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Aynen abi onu diyorum sonuçta syrekli evde deilim dosya gerekiyo yedek gerekiyo ben sacma buldum acikcasi o yuzden salladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 güzel bir passwordleri saklayabileceğim gerektiği zaman hemen erişebileceğim kullanması rahat, sade bir arayüzü olan app tavsiye edebilir misiniz ? copy paste imkanı sağlayan felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 androidmiş ya, edit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 göremedim, belki android içinde vardır alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 reampage said: güzel bir passwordleri saklayabileceğim gerektiği zaman hemen erişebileceğim kullanması rahat, sade bir arayüzü olan app tavsiye edebilir misiniz ? copy paste imkanı sağlayan felan Applock kur, istediğin dosyayi programı şifrelersin, ben snote programının açılışa koydum şifre, note larda tüm sifrelerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 yok mu şöyle orjinal birşeyler yahu? çok durgun burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Valla abi akli basinda gerekli programlari yukleyince yenisini aramiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 guzel e-book uygulamasi soylesenize ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 kobo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 cool reader baya baya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 MrLevie said: yok mu şöyle orjinal birşeyler yahu? çok durgun burası. aslında var paranoid android romuyla halo diye bir olay geldi. stock rom içinde var sanırım destekleyen başka romlarda var ben denemedim ama epey iyi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 kzpmaza said: guzel e-book uygulamasi soylesenize ya. aldiko premium kullanıyorum, GoT serisi +3-4 kitap daha okudum gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 moonreader. best reader ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Moonreader super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 burdan sorayım, gmail sizde mail geldiğinde anında pushluyor mu? bende birkaç saati buluyor bazen, nedendir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bende sıkıntı yok. geliyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Bende de hemen geliyor. Sync veya gmail app ayarlarinda vardir belki ne kadar sık bakilacagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 tabletimin yaklaşık ne kadar sürede %100 şarj oalcğaını hesaplayabilen bir uygulama var mı? bir de yeri gelmişken buradan sorayım, çoklu prizlerde şarj süresi uzuyormuş doğru mu? keza dün gece %10 un alştındayken şarja taktığım tabletim sabah %40 civarında dolmuştu 6-7 saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar