Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Uygulamaları #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arcane said:

airdroid telefondan > PCye atınca nereye koyuyo dosyaları?

firefox ile bir transfer gerçekleşiyor ama sonunda disklere dosya kaydetmiyor. chrome ile deneyince oldu. hmm.
Mesaj tarihi:
ya airdroid kurdumda sonradan baktım 100mblık kota var illa premium hesaba geçmeniz lazım falan diyo birde sorgu sual yok direk root hesap açıyor kendine sinirlenip sildim gerek yok cidden total commander yükleyin sftp desteği bile var direk cayır cayır istediğinizi gönderin çekin itin
Mesaj tarihi:
güzel bir passwordleri saklayabileceğim gerektiği zaman hemen erişebileceğim kullanması rahat, sade bir arayüzü olan app tavsiye edebilir misiniz ?

copy paste imkanı sağlayan felan
Mesaj tarihi:
reampage said:

güzel bir passwordleri saklayabileceğim gerektiği zaman hemen erişebileceğim kullanması rahat, sade bir arayüzü olan app tavsiye edebilir misiniz ?

copy paste imkanı sağlayan felan

Applock kur, istediğin dosyayi programı şifrelersin, ben snote programının açılışa koydum şifre, note larda tüm sifrelerim
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

yok mu şöyle orjinal birşeyler yahu? çok durgun burası.

aslında var paranoid android romuyla halo diye bir olay geldi.

stock rom içinde var sanırım destekleyen başka romlarda var ben denemedim ama epey iyi gözüküyor
Mesaj tarihi:
tabletimin yaklaşık ne kadar sürede %100 şarj oalcğaını hesaplayabilen bir uygulama var mı?

bir de yeri gelmişken buradan sorayım, çoklu prizlerde şarj süresi uzuyormuş doğru mu? keza dün gece %10 un alştındayken şarja taktığım tabletim sabah %40 civarında dolmuştu 6-7 saatte
  • Yeni Oluştur...