Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Rom toolbox pro tavsiye ederum custom rom kullanan patiler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Can Knockdown 3 çok güzel olmuş bu. ücretsiz ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Tubemate Youtube'un kendi app'ından daha iyi çalışıyo, extra olarak istenilen çözünürlükte video indirme desteği ve daha da extrası MP3 olarak indirme desteği daha mükemmel bişey, istediğim şarkıyı indirmem 1dk bile almıyor. Arama sı da çok hızlı, daha yazarken tıkır tıkır geliyo keywordler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 film/dizi izlerken altyazı olayını nasıl hallediyoruz şu ara androidlerde? eskiden gömmek gerekiyodu sanırım altyazıyı, şimdi de öyleyse telefondan o işlemi yapabileceğim bi uygulama var mıdır? tel xperia z. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 mx player ile kullanılabiliyordu altyazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 gömmek gerekmediğine eminim ama hatırlamıyorum hangisi oynatabiliyordu altyazıyı bsplayer yapıyor sanırım o işi, ayrıca mx ve mobo da söylenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Askerlik için Android uygulamaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 FromTheHell said: film/dizi izlerken altyazı olayını nasıl hallediyoruz şu ara androidlerde? eskiden gömmek gerekiyodu sanırım altyazıyı, şimdi de öyleyse telefondan o işlemi yapabileceğim bi uygulama var mıdır? tel xperia z. tel farketmiyo, android olması yeterli. ilk olarak altyazı dosyasını(.srt uzantılı olması şart) telefon veya hafıza kartında bi yere atın klasör olması önemli değil. Sonra mx playerdan videoyu açın, daha sonra seçenekleri gösteren tuşa basın (genelde home tusunun solundaki dokunmatik olan olur), seçeneklerden altyazı > aç > klasöre attığınız .srt dosyasını seçin, bitti gitti. Mx Player epey iyi bu arada, stock player kullanmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 mx player legend ya direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 navigasyon olarak güzel bir uygulama var mı önerebileceğiniz? şu listedekileri deneyip incelicem sanırım tek tek; copilot sygic igo navitel tomtom ndrive route66 garmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 şu yukarıda yazdıklarımın bir bölümünü internetten inceledikten sonra bazılarını telefona yükleyip denedim. en iyi sygic ve route66 sanırım. sygic'in arayüzü beğenmedim pek ama harita üzerinde bir çok yeri (bizim ufak mahalle bakkalını bile) gösteriyor route66 arayüzü daha düzgün, ayrıca kamera görüntüsü üzerinden yönlendirmeyi gösterebiliyor. o da hoş bir şey. ama haritada gösterilenler sygic'e göre çok boş geldi. sygic'de haritayı download ettim, route66'da download etmedim, online kullandım. o yüzden bazı şeyleri görememiş olabilirim. akşam download edip tekrar bakıcam ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 poweramp 1 dolar falan olunca biri yazıversin şuraya ya winamp'ın yetoluğundan baydım. ama 4 dolar app nedir arkadaş yuh diyorum (koyacağından değil de, skimsonik app'e 1-2 dolardan fazla vermeyi prensip olarak yanlış buluyorum hiper işe yarar önemli bişey değilse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 dolar da fırladı zaten sdfsd. insanlar kullnıp da sonradan bıraktıkları uygulamaları satabilse 2.el gibi negzel olur lan. iyi fikir ha. oyunu aldın kurdun oynayıp bitirdin, 2. el satacaksın yarı fiyatına. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 fusion kullanıyorum ben player olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Apollo candir player olarak. Vlc de media player olarak iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 müzik için n7 kullanıyorum, memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 görüntülü görüşme şeysi arıyorum. wifi üzerinden. fakat ben android karşı taraf symbian (5800) kullanıcısı. skype ücretli mi iyi mi? önereceğiniz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Karsi taraf da telefon alsin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 j_bLiND said: görüntülü görüşme şeysi arıyorum. wifi üzerinden. fakat ben android karşı taraf symbian (5800) kullanıcısı. skype ücretli mi iyi mi? önereceğiniz var mı Viber, Tango, Skype. Symbiana hangileri kurulur bilmiyorum. Skype gayet iyi ama problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 viberi bi deneyim. skype giriş yapamadı fıtık etti. artık olduğu kadar. teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Viberin telefonda goruntulu oluyormu bilmiyorum Pcde viber olmasi baya iyi ama, pc basindayken baya rahatlik oluyor, tefonla uğraşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 arkadaşlar bana ps1, nintendo serilerini oynatabilecek emulatör lazım ne tavsiye edersiniz? bir de oyunalrı nereden bulailbirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=kemco.hitpoint.machine&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImtlbWNvLmhpdHBvaW50Lm1hY2hpbmUiXQ.. Bunu oynuyorum 2 haftadır fırsat buldukça. Sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 BabacumMostors said: arkadaşlar bana ps1, nintendo serilerini oynatabilecek emulatör lazım ne tavsiye edersiniz? bir de oyunalrı nereden bulailbirim? ps1 bilmem de nintendo için gameboid kullanıyorum ben. bi de Snesoid var, o en eski NES oyunlarını falan çalıştırıyür. DS vs. için var mi bilmiyorum, pek aramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Şu oyun baya iyiymiş https://play.google.com/store/apps/details?id=net.pr1sk8.droidmachine.lite TIM kafasında baya puzzle oynadım ama şimdiye kadar en keyiflisi bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar