Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Düğümler ve Bağlar 3D Knots 3D Kamp vs lazım oluyor. Kısa süre için ücretsiz kaçırmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Xaero said: Düğümler ve Bağlar 3D Knots 3D Kamp vs lazım oluyor. Kısa süre için ücretsiz kaçırmayın... böyle promosyonlarda 1 kere indirince sonra uninstall etsek de hep erişimimiz oluyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Xaero said: Düğümler ve Bağlar 3D Knots 3D Kamp vs lazım oluyor. Kısa süre için ücretsiz kaçırmayın... eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Monument Valley Free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Sonunda... https://messages.android.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 "Our research team suspects a cybercrime group operating in Turkey is behind this particular BankBot Anubis campaign. The downloaders themselves can also potentially be a cybercrime service offering distribution via Google Play," Limor Kessem, executive security advisor at IBM Security told ZDNet https://www.zdnet.com/article/android-security-password-stealing-trojan-malware-sneaks-in-google-play-store-in-bogus-apps/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 uygulama canavarı olup donanımdan da anlayan, yazmak isteyen biri var mıdır? Buraya bir yazayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Xaero said: Sağa sola koşup av mı yaptığımız var. Default gelen uygulamayı insanoğlu seneler evvel bozmuş.. Alkol, kahve vs derken suyu unutuyorsun. Bide günde 3 litre falan içmen gerekiyorsa hepten zor oluyor. Çok kral uygulama sayesinde hiçbir şeye dikkat etmeyip sadece su içerek 5 kg vermişliğim var ... Benim çok su içince sürekli çişim geliyor, tuvalete gitmeye üşendiğim için de az su içiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Seedship diye güzel bir text based sci fi oyun var. Eğlenceli vakit geçirtiyor. Aldığınız kararlar doğrultusunda geminizdeki derin uykudaki yolcuların kaderlerini belirliyorsunuz. Biraz Passengers'daki AI, biraz Hal 9000 gibi hissettiriyor. =) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.johnayliff.seedship&hl=en tarayıcıda da çalışıyormuş: https://www.johnayliff.com/games/seedship/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 ilk denemem Rise's impossibly slender alien plants reach kilometres into a blue sky. The colonists live in towering cities of steel and glass with buildings sealed against the planet's harsh environment, on top of the planet-wide ice sheet. Poverty, exploitation and crime are rife, and the corrupt elected government does little to alleviate them. Ruins and mass graves are all that remains of the planet's native civilisation. In the first city stand monuments to the 156 colonists who died building the first settlement and the seedship AI that guided humanity to its new home. heykelimi diktirdim! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 (düzenlendi) Stardew valley androide çıktı bugün baya başarılı convert etmişler mobile. Mart 14, 2019 Edriel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Bakayım hemen. Ben de yazayım bir oyun, might and magic: elemental guardıans, ubi soft'un fena sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Oyunlar için ayrı başlık var aslında, oraya yazsanız önerilerinizi daha derli toplu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 android de portföyümde ki coinleri takip edebilmek için investing-forex gibi widget ihtiyacım var. epey bi yükle sol yaptım uygulamalari ama adam akıllı bulamadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 Coingecko, Coinmarketcap ya da Tradingview olabilir sanki. Bu arada coin dünyasına biraz geçte olsa geçen hafta girdim de bu konuda discord'da bir takip kanalımız var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 On 25.04.2021 at 20:00, Deathblade dedi ki: Coingecko, Coinmarketcap ya da Tradingview olabilir sanki. Bu arada coin dünyasına biraz geçte olsa geçen hafta girdim de bu konuda discord'da bir takip kanalımız var mıdır? öncelikle saol deneyelim bakalım. https://forum.paticik.com/forum/78-crypto-currency/ biz bilmeyiz discord falan fosil gibi hala forumdayız. fsfsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2021 On 25.04.2021 at 20:00, Deathblade dedi ki: Coingecko, Coinmarketcap ya da Tradingview olabilir sanki. Bu arada coin dünyasına biraz geçte olsa geçen hafta girdim de bu konuda discord'da bir takip kanalımız var mıdır? coinmarketcap için tşkler. gün boyu kullandım sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 android de herhangi bir uygulamadayken ekranı sağa kaydırınca bir geri ekrana gitmek mümkün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 Samsungda default o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 19 dakika önce, Dynun dedi ki: Samsungda default o şekilde samsung var, menüde filanda baktım ama sadece geri tuşunu atayabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 malum FX döviz TR’de kaldırıldı o yüzden emirler veremez olduk doviz icin. bana reklamı az dövizin banka karşılığı olan bir app lazım sallıyorum usd 30 , 28’e bildirim atayım. varsa şuraları yesillendirin yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 (düzenlendi) teb fx var emir falan koyabiliyorsun ama saatleri baya azaltmıllar, eskiden haftaiçi akşam 8 9'a kadar falan çalışıyordu şimdi artık mesai saati bitince bitiyor bunın da işi herhangi bir teb şubesi veya cepteteb hesabın varsa kullanabiliyorsun https://www.teb.com.tr/teb-fx-doviz/ Alıntı TEB FX işlem saatleri iş günlerinde 08:30 - 18:00, yarım günlerde 08:30 - 13:00 arasındadır. Bu saatlerin dışında döviz alım/satım işlemlerinizi 7 gün 24 saat CEPTETEB İnternet/Mobil şubesi Döviz menüsü Tatil Kurları ile gerçekleştirebilirsiniz. Mayıs 31, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 mesai bitimi artik olmadığından foreks benzeri bir app lazim. sirketimde halkbank ve yapi kredi var zaten bunlardada fx emirleri cevirimdisi. ah bir app yapsa biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 mayıs 2021de böyleymş tebinki rip https://web.archive.org/web/20210514014632/https://www.teb.com.tr/teb-fx-doviz-platformu/ 5x24 özelliğimizin devreye alınması ile birlikte işlem saatlerimiz Pazartesi sabah 03:00’ten başlayarak Cuma akşamı 22:00’a kadar 5 gün 24 saat olarak belirlenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 sacmalik ya doviz ile is yapana diyor ki aman sen bi dur otur oturduğun yere resmen. sürekli manuel takip nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar