xaty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Youtube video izlemek için ama insanlar ısrarla müzik dinlemek için kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 utube kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ulisten diya bi app de var. youtubedan müzik dinlemek için, görüntüyü stream etmiyor, internet paketin bitmiyor. reklamları dinlediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Ulisten en son çalışmıyordu? Hatta marketten bile kaldırmışlar. Dışardan mı indirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 markette benzer bir program var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Note 4'teki gibi ekranı siyah beyaz yapıp, şarj ömrünü maksimize eden bir app var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 gençler selam, office programı arıyorum, şimdilik google drive kullanıyorum ama bir msoffice değil tabii, office programı olarak msaüstü office programlarına en yakın oalnı hangisidir? özellikle excel için parası mühim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.officehub&hl=tr İşini görür mü? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 şunun telefonun kendisindeki dosyaları açmaması kadar mal bi şey yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 WPS Office Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Nana buluta değil cihaza tüklenen dosyaları düzwnletecek bir swy lazım, wps deneyeceğim eski tablette vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Şunun widgetlı halini aramaktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Ulistena alternatif var mi ? Listeden calarken 10 sarki atliyo baglanti hatasi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Welcome to your cannabis community. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.happyfuncorp.highthere NOTE: High There is currently only available for use in US States where cannabis is legal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 olm azcık güncel tutun la şurayı paylaşın canımız sıkılıyor sdklfnsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Sadece rehberimde kayıtlı kişiler dışında telefonumu diğer tüm aramalara ve msg lara nasıl kapatabilirim ? Tavsiye edebileceğiniz bir uygulama var mı ? Yani mesela cumartesi pazar günleri rehberimde kayıtlı olanlar dışında kimse bana ulaşamasın msj da atamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 engelleme modu tam dediğin şeyi yapıyor , büyük ihtimalle vardır telefonun kendisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Mx player dan öte video player göremedim. Var mı tavsiyesi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 vlc var. mxin oynatamadığı formatlar için kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ya bu samsung klavye 85 mb ram yiyor.. daha az ram yiyen klavye var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 abi 85mb niye dert oldu telefonunda yarım gigabyte ram mi var sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 BabacumMostors said: ya bu samsung klavye 85 mb ram yiyor.. daha az ram yiyen klavye var mı? ram bilmiom bakmadım da, klavye dediğin swift key'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 ya burdaki arkadaslar arasinda grup olarak sms atma olayi baya yaygin. da hemen herkes iphone kullaniyor, iphone mms olarak gelen grup mesajlarini otomatik taniyip gruplayarak gosteriyor. android'de ise tek tek contactlardan gelmis olarak gosteriyor bir seyim takip edilmiyor. anca gonderilen mesajlardan birine basip reply all yaparak gruba mesaj gonderilebiliyor allahtan o var. bunu cozecek bir sey var midir? valla sikildim androidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 textra kullaniyorum ben sms programi olarak. Grup mesajlari icin mms ayalarini kullan demen gerekiyor yukledikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Summoners War çok pis sardı herifçioğlu, iOS'de de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar