KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 benjani said: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bslapps1.gbc çok iyi, pokemon red yükleyip bitirdim.nostalji severler için birebir goal 3 filan da var. link ölmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Webde dinlrdiğim bir music veya izlediğim bir videoyu telefonon musicleri arasına kaydeden bi app lazım. Bir tane buldum ama kendi içerisine kaydediyor yani music app'ı çalıştırınca onun kaydettikleri görünmüyor. Var mı böyle bir app? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Yanlış yere olmuş İOSe açacaktım pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Video kesip bicecek ses cikarabilecek bi app var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Şöyle güzel bi çizim programı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Google Kamera'nın çekim kalitesi yeni güncellemeden sonra epey iyileşmiş. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.GoogleCamera&hl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Bu google camera benim s2ye uyumlu değil görünüyor. Çalıştırmanın bi yolu var mı? Şu anda rootsuz telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Bilmem. Benim cyanogenmodlu Xperia SP'de çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 androidde, bazı uygulamalarda pat diye pop up çıkan reklamları engellemek için bi program varmı adblock falan gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 adblock var direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 lazerbulbul said: Bilmem. Benim cyanogenmodlu Xperia SP'de çalışıyor. abi cynogenmod'da tüm sürümler nightly sp için. sen neyi yükledin bu 1. ikincisi led ışık ne alemde ve klavye durumu nasıl. şimdilik üç yok. popom yemiyor rom flashlamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Bir de uListen'ı kaldırmışlar playstoredan. Tekme tokat dövesim geldi. Apk olarak da sitesinden kurmaya yemedim. Nerede güzel şey var hemen bok oluyor ya. Sene 2015 olacak hala backgroundda müzik dinleyemiyoruz. Ya kesiliyor ya tekrar doluyor. Vay arkadaş. Zaten şu an klavye de bir kelimeyi silerken tek harf silip kalan kelimeyi kaydediyor. Nasıl sinir oldum gece gece. Teknolojinize sıçayım afedersiniz. senden mi kaynaklı ey paticik Sıçayım'ı yanlış yazdım böyle oldu hemen. http://i.imgur.com/UEkGUL5.jpg Öeh artık edith piaf: Girdim word dictionaryde aradım. Yok öyle saçma kelime. Abi noluyor gece gece, neden 2 delete tuşunda bir harf siliyor lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 evet ilk sürümleri kararsızdı, sürekli telefonu kilitliyordu. sonradan 2 güncelleme geldi ve düzeldi. dolayısıyla pek bi problem yok şu an. led ışığı yine uygulamaya göre ayarlayabiliyorsun. ama müzikte ve fotoğraflarda çalışmıyor. cyanogenmod'un klavyesi kötü. ben şahsen swiftkey kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Vidya indirmelik iyi program var mi ? Tubemate parantezli vidyalarda tatava yapiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 beleş e-book (tercihan türkçe) nereden bulunur? hep hikaye roman var, ben daha çok teknoloji, politika ve tarih arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 güzel ve sade bir clock widget arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Phogy deneyin, sevmezseniz paticik üyeliğinizi iade alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Çok tatlıymış gerçekten(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Onefootball Futbolu takip edenler için mükemmel bir app. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Launcher One plus one in beta şu anda baya beğendim https://forums.oneplus.net/threads/contest-7-days-of-giveaways.216123/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Hocam bir shortlist yok mu bakabilecegimiz. kac sayfa topic olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Youtubeda çalışırken ekranı kapattığımda duruyor, eski telefonda lımia 520 de böye bir sorun yoktu, müzik dinlerken ekranı kapatırdım ama arka planda youtube çalışmaya devam ederdi. Androidde bunu nasıl yapabilirim ? Youtube ayarlarında böyle birşey yok, browserden açıyorum yine olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 sene 2015 oldu youtube arkaplanda çalışmama ısrarını hala sürdürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bilerek yapılmış bir şey maalesef. bunun için appler var google play'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Sormede sadece mevcut ekrani degil komple page screenshotunu cekme yolu var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar