mono Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 18 Subat'ta cikiyorre!http://www.shiningrocksoftware.com/?p=2066 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 abi tam hayalimdeki oyun lan. ne kadarmış. https://docs.google.com/file/d/0B_mWhCG_hyU7Y0pOcGZzUkVSaUE bu laptopta çalışır değil mi. help. minimum Minimum: OS: XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 Processor: 2 GHz Intel Dual Core processor Memory: 512 MB RAM Graphics: 512 MB DirectX 9.0c compatible card (shader model 2) DirectX: Version 9.0c Hard Drive: 250 MB available space Sound Card: Any Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 10 yillik Pentiumda test ettim 1024 cozunurlukte low setting'de calisiyodu demisti yapan eleman ehueh. Link Fiyat sanirim 20 dolar gibi birsey olacak..Reddit roportajinda kendi demisti. Steam sayfasi Cuzdan hazir, aninda basacam pre-orderi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 oyun cidden cok guzel gozukuyor bende basarim kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 geçen düşünüyordum bir oyun vardı neydi güzel bir şeydi diye, hatırlatma için tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Çok iyi duruyor, tablete de portlasa ya ileride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 pixelated retroshit yerine boyle indie oyunlarla gelin iste bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Knox'a o kadar katılıyorum ki terazisi olsa kırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 tam bi kız oyunu olmuş, resmen farmville. aksiyon, savaş falan olmadıkça ne anlamı varki? nereye kadar şehir yapmaya devam edicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 tavsiyem en fazla ekime kadar devam etmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 haha, bak bu iyiydi arcane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 knox said: pixelated retroshit yerine boyle indie oyunlarla gelin iste bana. çıkaracağı ekmeği çıkardı şimdilik, terazine elimle ağırlık yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Voys said: tam bi kız oyunu olmuş, resmen farmville. aksiyon, savaş falan olmadıkça ne anlamı varki? nereye kadar şehir yapmaya devam edicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 combo laf yedim, bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Voys said: tam bi kız oyunu olmuş, resmen farmville. aksiyon, savaş falan olmadıkça ne anlamı varki? nereye kadar şehir yapmaya devam edicem? bunu sormaya geldim. videoları izledim. eee dedim. savaş olacak aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 asker bas atlı bas chuck bass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 tropico'da hukumet karşıtlarını hapse attırıyordum ya da öldürüyordum. o tarz şeyler var mı acep sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 bunun savaşlısı timber and stone var. beta stage sanırım. voxel kafası böyle minecraft gibi hafiften, madeni yara yara kazıyor köylüler. necromancerlar iskelet orduları örümcekler falan saldırıyor köyüne. zamanla kaleye çeviriyorsun falan. dwarf fortress gibi diyeceğim de öyle hardcore değil, minecraftta villager yönetiyormuş gibi daha doğru bir tanım eheh. şu an biraz buglı ve feature fakiri ama bitince cillop olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Red said: Voys said: tam bi kız oyunu olmuş, resmen farmville. aksiyon, savaş falan olmadıkça ne anlamı varki? nereye kadar şehir yapmaya devam edicem? bunu sormaya geldim. videoları izledim. eee dedim. savaş olacak aga. simcity'de de mi savaşıyordunuz siz abi? Savaşsız da gayet derin, zevkli stratejiler yapılabilir. Tropico var mesela iyi bi örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Tropikoda isyancılar yokmuydu yahu öyle birşey hatırlıyorum :) en azından bir kaç bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 İyi yönetemezsen hep oluyorlardı sdgsg Ama isyancılar için asker basmak adanın okuluna öğretmen bulmakla aynı olduğu için savaştan sayılmaz o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 türlü türlü savaşı, bir sürü oyunda, çeşit çeşit yapmadık mı zaten, şu oyunda kıytırıktan savaşıp ne yapacaksnız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Ya bence bu oyunların kralı ANNO serisi, 2070 veya 1404 takılın mis gibi. 2070 hele iyice aşmış deniz altında da binalar vs kuruyorsunuz. Tamam ticaret vs biraz farklı yönü olabilir ama tür aynı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 illa her oyunda dıkşın dıkşın olacak kafası 89'da bitmiş olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ~ adam öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar