ObuzHapsever Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Anomaly dışında hiçbirisini duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 paypal ile ödeme yapamıyorum dünden beri, shank almak istiyorum da. yapabilen var mı? tek sorun bende mi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 şimdi aldım sorunsuz ben paypalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 sabah mail atmıştım, hallettiler herhalde bitmeden bende kaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 çok kötü ya toki tori ne :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 off toki tori sanırım oynadığım en dandik indieydi, nefret ettiydim o kodumun civcivinden. bi de treasure huntta görev mi ne vardı onu yapana kadar delirdiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 aynen baya da uzun bi görevdi onunki. resmen 3 yaşında çocuklara hitap etmişler sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Şimdi 2 şey sorcam. 1. Bu son weeklyde bütün oyunlar steamde yok di mi Avernum First Trilogy ve Black hede hödö steamde yok. (böle işin içine edem ben ya sırf steamde olsun diye orjinal oyun alan adamım halbusi) 2. Avadonu oynadım güzel RPG hangisi bunnarda. GEneforge nasıl bişi;? Avernum mu oyniyim nethergate mi? Avernum oynucaksam hangi sıra ile oynucam 500 tane oyun aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 olm oku lan, hatta okuma steam diye arat sayfada dasfhudashufha Geneforge Saga, Avadon: The Black Fortress, Avernum: The Great Trials Trilogy, Avernum: Escape from the Pit, and Nethergate: Resurrection are available on Steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 hmm bu Avadon yada Avernumlardan biri geçen hafta freeware olmuştu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 walla ben 5 dolar veridm humble bundle cok koymuyo bana avadonun hatrına verilir guzel oyundu nethergatei oynadım ama yane senaryosu iyi olabilirde abi oynanmıcak kadar kotuymus grafikler ya dos oyunları daha iyi grafikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ohara Pay $25 or more and get: Dead Island Riptide Beat the Average Price and get: (şuan 4.5$) Dead Island GOTY Saints Row: The Third - The Full Package Pay $1 or more to receive: Saints Row: The Third Saints Row 2 Risen 2: Dark Waters Sacred 2 Gold https://www.humblebundle.com/?deepsilverbundle daha sonra eklenicek bonuslar Sacred Citadel Metro 2033 Risen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bonussuz paketi alırsam risen eklenince gelicek mi? sırf risen için alabilirim diğerleri meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 average'ı geçmen lazım bonuslar için diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 geçen 7,5$ verdim sr2'ye diye böyle 1$ bundle geldi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ulan daha yeni risen 2 aldıydım be 5 dolara :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Benim bildiğim, eğer ilk hafta diğer oyunlar açılmadan alırsanız $1 vererek, sonradan açılan oyunları direkt ekliyorlar hesaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Sam said: geçen 7,5$ verdim sr2'ye diye böyle 1$ bundle geldi. :/ pintilik yapma sam amca uçlan bakalım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 SR4 alınacak fiyata düşene kadar SR2-SR3 diye giderim artık =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ya uçlana uçlana uçtum şu ara zaten renodon usta, onu al bunu al derken. ama mmo sub ödemiyorum artık diye ona sayıyorum heh. sigaram yok hesabı lol 180$ yılda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 keyler ayrı mı yoksa 1 key mi geliyo her oyun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 2 key veriyor sadece toplu oyunlar için Risen 2, Sacred 2 Gold, Saints Row 2, and Saints Row: The Third Steam Key 1 key Dead Island GOTY and Saints Row: The Third - The Full Package Steam Key 1 key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Risen 2'yi istiyorum açıkçası, Riptide'ı alsam mı 25$'a onun derdindeyim. SR3 ve Dead Island var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 kötüymüş öyle ya ayrı ayrı verse dağıtırdım ona buna. şimdi alsam sadece sacred 2 yok asdfghj. almıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar