Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SR oyununa dlc dayasınlar ya. Önce oyunu bitiriyorsun. Sonra hikaye dlc'leri indirime girince hepsini birden alıp tekrar bitiriyorsun. O vakte kadar çıkan bir milyon adet kıyafet, araç dlc'side totalde 1 dolara iniyor. Hepsini cukka yapıyosun.

3'te bu taktiği izledim. Mutluyum.
Mesaj tarihi:
İlk 3 oyuna yönelik referansları kaçırırsın, onun dışında konu ilk 3'ün direk devamı olmadığından no problem. 1-2 değil 3'ü de oynamaya gerek yok, direk 4'e dalabilirsin.
Mesaj tarihi:
3 te 4 ile aynı hava da diye dediydim onu. 1 ile 2 daha ciddi oyunlar diye okuduydum bir yerde. 3'te hatta önceki oyunlara pek fazla gönderme yok ama 4'te baya bir var.
Mesaj tarihi:
Evet ben de almak istiyotum aslında hakediyor. Bayağı keyifli. Gangaster oyunuyla da alakası kalmamış aslında ehu

rome2 kapıda olmasa aslında alabilirdim.
Mesaj tarihi:
Oyuna bakayım dedim daha karakter yaratma kısmındayım komik detaylarla karşılaştım sürpriz olsun isteyenler için spoilera alıyorum.

Neo, Trinity ve Morpheus'un meşhur hareketleri taunt ve davranışlar kısmında var birde Gob'un Chicken Dance'ı var tauntta sdfsd

Mesaj tarihi:
Evet resimdeki hareket.. Bu arada oyunda çoğu filme ve oyuna gönderme var. Star Trek, Mass effect ve özellikle de Matrix'e daha da fazla.. Bazı film replikleri de oyuna uyarlanarak alıntılanmış.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Yılbaşında, cadılar bayramında falan indirim yaparlar o zaman alırız ya. Elim sürekli gidip gidip duruyo da 50$ çok valla ya

ttnet playstore da steam gerektirir yazıyor, orada fiyatı 96 tl, level200 kodu girince 72 ye düşüyor.
Mesaj tarihi:
TTNET'li değilsen ve kredi kartıyla ödüyosan 105 liraya çıkıyomuş, e zaten Steam'den alsam daha ucuza geliyo :(

Neyse ya şimdi alsam oynayamicam zaten evde bi sürü iş var, o iş bitince yapıştırırım artık kaç paraysa.
  • Yeni Oluştur...