Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Abi ne kadar muhteşem ne kadar eğlenceli bir oyun yapmışlar gerçekten adamların elini öpmek istedim ya. Bütün stresimi aldı şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Yani direk ilk act'in bitiminde kahkaha attım Aerosmith girince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Nolur topiği kilitleyin, gitmesin 50 dolaresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Karakterin derisi sürekli siyah oluyor ya bunun ilacı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 SR oyununa dlc dayasınlar ya. Önce oyunu bitiriyorsun. Sonra hikaye dlc'leri indirime girince hepsini birden alıp tekrar bitiriyorsun. O vakte kadar çıkan bir milyon adet kıyafet, araç dlc'side totalde 1 dolara iniyor. Hepsini cukka yapıyosun. 3'te bu taktiği izledim. Mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 ilk 3 oyunu oynamadam direk 4e geçersek eğlenir miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 1-2 olmasa bile 4 ten önce 3'ü oynamak lazım bi. Ama tabii sırf 4 oynasanda eğlenceli oyun sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 İlk 3 oyuna yönelik referansları kaçırırsın, onun dışında konu ilk 3'ün direk devamı olmadığından no problem. 1-2 değil 3'ü de oynamaya gerek yok, direk 4'e dalabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 3 te 4 ile aynı hava da diye dediydim onu. 1 ile 2 daha ciddi oyunlar diye okuduydum bir yerde. 3'te hatta önceki oyunlara pek fazla gönderme yok ama 4'te baya bir var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 3'ü oyna bence çünkü bayağı aynı kıvamdalar, 2 ile 3 daha kopuk hem gameplay hem konu olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 3 grafik olarak geri bir oyun değil ve şu an çok ucuz. onu alıp bitirince indirimden 4ü almak bayağı mantıklı bir iş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 3 oynanmadan, 4 alınmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 the bureau ile birlikte kurdum fakat sr 4 epic olmuş 3 gibi. hatta daha iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Yılbaşında, cadılar bayramında falan indirim yaparlar o zaman alırız ya. Elim sürekli gidip gidip duruyo da 50$ çok valla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Evet ben de almak istiyotum aslında hakediyor. Bayağı keyifli. Gangaster oyunuyla da alakası kalmamış aslında ehu rome2 kapıda olmasa aslında alabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Oyuna bakayım dedim daha karakter yaratma kısmındayım komik detaylarla karşılaştım sürpriz olsun isteyenler için spoilera alıyorum. Neo, Trinity ve Morpheus'un meşhur hareketleri taunt ve davranışlar kısmında var birde Gob'un Chicken Dance'ı var tauntta sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Trinity hareketi hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 http://www.imedebe.com/wp/wp-content/uploads/2012/02/matrixtekme1.jpg taunta koymamışlar ama nedense, complimentste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Evet resimdeki hareket.. Bu arada oyunda çoğu filme ve oyuna gönderme var. Star Trek, Mass effect ve özellikle de Matrix'e daha da fazla.. Bazı film replikleri de oyuna uyarlanarak alıntılanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 çok güzel ıoyun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Kojiroh said: Yılbaşında, cadılar bayramında falan indirim yaparlar o zaman alırız ya. Elim sürekli gidip gidip duruyo da 50$ çok valla ya ttnet playstore da steam gerektirir yazıyor, orada fiyatı 96 tl, level200 kodu girince 72 ye düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 TTNET'li değilsen ve kredi kartıyla ödüyosan 105 liraya çıkıyomuş, e zaten Steam'den alsam daha ucuza geliyo :( Neyse ya şimdi alsam oynayamicam zaten evde bi sürü iş var, o iş bitince yapıştırırım artık kaç paraysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Doya doya oynayarak bitirdim bugün. Uzun zamandır oynadığım en eğlenceli en keyifli oyundu sanırım, uzun süre de bu kadar iyisi gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 abi bu ne kadar guzel bir oyunmus bugun basladim ben de :D efsanevi zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar