knox Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 http://www.twitch.tv/esg SR4 stream var, cok kotu gozukuyor oyun ya, infamous+prototype mix bisi olmus meh 10 euheuhe bune ya ayni sr3 expack olacak oyunu itelicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ToplamPiskuvi http://www.youtube.com/watch?v=rJGMUjdm794 Superpowerlar icine biraz etmis sanki..birde hep gece ise kotu ya :/ Yani ana konu seslendirmeler gene komedidir muhtemelen de..ne bilim araba kullanmaya gerek olmamasi olayini sevmedim..cidden DLC gibi gozukuyor pehh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 sr3 dlc lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 bu ne lan. korsan bile oynamam bunu. ne gerek vardı superpower'lara. bütün ruhunu kaybetmiş. coop'da falan ne yapıcan iki kişi havalarda uçacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 http://saintsgov.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 abi tümden püskevit 30dk eleştirmiş (bone'un zoruyla izledik heh) ama 5dk'de "değer ya alınır oynanır keyifli" demiş lel. 20dk aynı şeyi tekrarlıyor zaten adam. yılbaşı indirimine gidince çat diye alırım. süpergüçleri abartmasalardı keşke veya gangstas in space dlc gibi geçici olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 said: Those who preorder Saints Row IV at GameStop or EB Games will receive the Presidential Pack, allowing gamers to play as former presidents Abraham Lincoln and George W. Bush, as well as current commander in chief Barack Obama. The offer is only valid for gamers who preorder Saints Row IV and pick up their copy by August 22. Supplies are reportedly "limited." In Saints Row IV, gamers play as a user-created president of the United States. The game launches August 20 in North America and August 23 internationally. All preorders for the game are automatically upgraded to the Commander in Chief Edition, which features an Uncle Sam suit, the Screaming Eagle jet, and the 'Merica weapon. ahahahaha adamlar çok iyi ya. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 dedigin gibi indirimli fiyati ile alinir anca. FP hayatta alinmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Obama kodu istiyorum :( gangstas in da white house nigga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Hoppaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Daha ziyade... http://i.imgur.com/oa9q0kr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 bunlar amariganın oyunu hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 alınır mı alınmaz mı bu şimdi. ya da bekleyelim bundle a fln düşer nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Abi dayanamadım aldım daha 3 gün sonra açılıyor, tunnelbear kabul etmiyor var mı güncel Steam'e kakalanacak vpn falan? Reviewlar geliyor bu arada http://www.metacritic.com/game/pc/saints-row-iv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 steamde vpn kullanılmaz gabe çarpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 son dönemin en başarılı trailer'larından birine sahip ahah. hiç oynamadım saints row, 4 ile girişebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 3'ü oyna önce bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 20 dolar steam'de 3. 10 olsun alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Fiyatı inince çılgınlar gibi oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 -Deno- said: 20 dolar steam'de 3. 10 olsun alırım. 1$ idi humble'da geçenlerde daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 abi espriler, dalga geçişler falan çok iyi, baya karnım kasıldı gülmekten başlangıçta ama oyun genel olarak saints row 3 dlc olmuş resmen. araçlar, karakterler, map, mekanlar, grafikler herşeyiyle aynı. küçük eklemeler, makyajlar var sanırım. super abilitylere henüz gelmedim. komik hikaye ve kurgunun hatrına 15$ verilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Angry Joe'nun review'ini izledim. Espriler, dokundurmalar ve mini oyunlar çok başarılı olmuş. Bunu co-op ciddiyeti takmadan, eğlencesine bir şeyler deneyerek oynamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 OYUN COGH IYI AHAHAHAH ya baslarim dlc sine, innovationina vs vs psikopat gibi egleniyorum su anda, bu paraya cok iyi guldum oyunun daha en basinda asfadsfasf asiri basarili olmus, kiyin alin oynayin afafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 garolyan pöti 7.5 vermiş, kesin iyidir artık emin oldum. "SEXIST JOKE VAR İMDAT" dememiş ama hayret heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar