Fin Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 liste nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AlmbGPqvBukpdGVVcnNRaTQ4UEdjQ1FXWmh3WGVFNkE&usp=sharing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mirage said: Juriyi göreve çağırıyorum: POKO Kullanıcı Destesi vol 0.1 60 üye seçtim. Dediğim gibi bir iki istisna dışında bu konu başlığına mesaj atanları aldım şimdilik. İlerde değişecek muhtemelen. Puanları tamamen rastgele ürettirdim. Muhtemelen değişecek. Kategorileri (pozitiv, tarafsız vs) şöyle bir mesajlara bakarak dağıttım. Tamamen rastgele değil. Aktiv ve pasif özelliklerin seçiminde ve alıntılarda yardımınız lazım. Örnek pasif özellikler: Didn't read lol: Wall of Text sonrası bonus Mega troll: Kart pozitif kombo bozarsa extra puan Post kasma: Oyuncu aynı konu başlığına extra bir mesaj atabilir Aktif özellikler: Curse: Bir sonraki oyuncu el başında elinden rastgele bir kart atar Tarafsiz cok iyi bir degerlendirme olmus tisikkur ettim mirage Ama ise yarar bir kart olsa bari kuru kalabalik yapmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 moriarty said: BabacumMostors said: itiraf ediyorum "ben var mıyım lan?" diye baktım, listede olduğumu görünce küçük bir kız gibi kikirdeyerek sevindim aklımda bir kaç kişinin alıntısı ve olabilecek özelliği var eve gidince yazarım :) bende tam tersi oldu lan :( http://img.photobucket.com/albums/v169/nlduffy/GIFS/sad.gif ahahha tami tamina ayni psikoloji ile girdiydim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ninjayı da ekleyin inanılmaz kibar davranışları ve konuşmasıyla rage atan rakibi susturur bir de ninjaların gölgelerde saklanma yetisi ile kendinden sonra gelen kartı deaktive eder edit: oha ben de varım hiç beklemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ay ben de varım negüzel. ama ben niye negatifim? negatif ne şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ben yokmuşum oyun sucks zaten (tu) geri aldım (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Benim modlugumu yazmamisin, iki dene var: vizyon ve moba. cogu kisinin modlugunu yazmamissin. Neye gore ayikladin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 toplam 6 tane falan subforum olucak. o yüzden sadece subforum modlarına mod ünvanı ekliyor YENİ SUBFORUMLAR İLERDE DLC İLE GELİCEK LEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 evet hatta oyun hemen başlasın, geri kalan düzenlemeler güncellemelerle eklenir. bir de CE sürümü olsun, paticikteki kızların msn adresleri falan gibi bonuslar içersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 benim bir özelliğim yok lan kendi halinde bir üyeyim. nolucak ben ve benim gibiler şimdi fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mod olayını bir kaç kişi daha sordu. Cevabı Kaede'nin dediğine geliyor biraz. İlk olarak sadece donanım & yazılım, bilgisayar oyunları ve konu dışı olacak konu alanı olarak. Evet diğer modları ilerki versiyonlara saklıyorum. DLC satıp yapıp zengin olcam bwahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 oynun background amacı profesyonel troll yetiştirmek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 beni ko beni hiçbi işlevi olmasın boş beyz kağıt ama modum, herhangi lesser bi üyeye tek atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ha ben varmışım zaten, kategori negatif sdf chaotic evil styla ye. mod powerım unutulmuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ilgiyle takip ediyorum başlığı, bakalım nasıl bişey olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Bildiğimiz kart oyunları gibi değil mi bu ? Üye summonla karşı tarafa hasar ver, hp 0 yada altına düştü mü gg. Bunların hiçbiri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 BabacumMostors said: itiraf ediyorum "ben var mıyım lan?" diye baktım, listede olduğumu görünce küçük bir kız gibi kikirdeyerek sevindim aklımda bir kaç kişinin alıntısı ve olabilecek özelliği var eve gidince yazarım :) this. ustune bir de 5 puan almisim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 tahminim mtg deki land ler gibi konu açıcaz. kendi açtığımız konuyu mutlu sona ulaştırmaya çalışırken rakibinkini trolleyip başarısız yapıcaz. mesela bir konunun başarılı olması için +20 puan trollenmiş olması için -10 puana ulaşması gerekecek. modlar, aktif pasif özellikler felanda işin içine girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 merakla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Theridone said: ilgiyle takip ediyorum başlığı, bakalım nasıl bişey olacak Hayir puanini yukseltemeyiz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Theridone said: ilgiyle takip ediyorum başlığı, bakalım nasıl bişey olacak adam beni de ekleyin diyor anlasanıza asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ben niye negatif oldum lan.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 imamizer said: Theridone said: ilgiyle takip ediyorum başlığı, bakalım nasıl bişey olacak adam beni de ekleyin diyor anlasanıza asdfg Puani bile mi yokmus , kiyamam :/ Xaty'mi de eklesek ya en pozitifinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 oha madalyam olmasa dımdızlakım demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar