bingildak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 725k hp li warlock vardı şimdi grupta, hile mi yazmış bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Şu an MC bossları kadar HP'miz var... Bir sonraki Expansion'da Ragnaros'u yakalarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 bingildak said: 725k hp li warlock vardı şimdi grupta, hile mi yazmış bu? 526 ilvl lı priest olarak stamina buffla 530 k falan hp oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Flex yapan varsa eklesin ya. Garrosh gazıyla açtım hesabı, taymles adası falan ultra sıkıcı. LFR de açık değil... (stargazer#2345) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Flex yapan ally varsa hayrına beni de alsın. Bizim serverda 520+ ilvl olmayana flex yüzü göstermiyorlar... 510'um, Ayı Monk'um. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Abi valla flex mlex boş iş yav LFR mi yaparım dalgama bakarım aynı contenti görücez nasılsa. gecen 5.3 de gittim aldım boyumun ölçüsünü normal raidlere falan girdim gavur da olsa türk te olsa item kavgası sokarım dedim full LFR yapıyorum artık nasılsa olay aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 aksine lfr inanılmaz sıkıcı en azından flex bi nebze taktik fln bilmek gerektiriyor daha eğlenceli. bi de puglanabiliyor. raid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 LFR bana zerre bir şey katmıyor, content öğreniyorsun tamam da hiç eğlenceli değil. Uzun süren dungeon resmen, bitsin diye eziyet çekiyorum. Ranged olsam çoğu zaman auto attack alırım. Yok Melee olunca birde oynamak gerek. Zevksiz, sadece nuke yaparak boş boş zaman harcıyorsun... Raid istiyorum, allahını seven raid atsın üstüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Abi LFR de content görüyorsun demek çok anlamsız bence, MMO Champion da data mining le daha fazla content görüyorsun bence. Bossların mekanikler nerfli, kafana göre kesebiliyorsun, sadece tank & spank, boss modellerini falan görüyorsun işte konuşmaları dinliyorsun ki onu da dinletmiyorlar büyük oranda. WoW un iyi bir guildle hala gideri var, ama bulamadım kendime göre bir şey. Catastrophe bile denedim ama o kadar adayamadım kendimi oyuna bu kadar aradan sonra. O kararı tutturmak zor, geri zekalılarla raid yapamıyorum ama geri zekalı olmayan insanlar da genelde "raid yapmaya bir başlayalım hele kesecek bir şey kalmayınca dururuz" mentaliteli guildlere toplanmış durumda. Yaman ikilem. Yani bana şöyle bir guild olacak: öyle derece yapmasına gerek yok, Cutting Edge heroic achievementlarını yapabilsin, yani content i bir sonraki patchten önce komple temizleyebilsin, insanlar aynı yaptıkları hatayı 50 kere yapmasınlar, en azından üzerinde düşünsünler, fikir yürütecek kadar mental kapasiteleri olsun, bir şey söylendiğinde değerlendirip uygulamaya geçirebilsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 flex raidin farkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mechanicler daha az kırpılmış durumda, item level az daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 10-25 arası eleman topluyosun, zorluk adam sayısına göre değişiyor. bir de tank healer dps sayısı daha esnek. dps'ler daha kolay spot bulması için galiba. farkıda normalde düşem item 553se flexte 540 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 quixef said: Abi LFR de content görüyorsun demek çok anlamsız bence, MMO Champion da data mining le daha fazla content görüyorsun bence. Bossların mekanikler nerfli, kafana göre kesebiliyorsun, sadece tank & spank, boss modellerini falan görüyorsun işte konuşmaları dinliyorsun ki onu da dinletmiyorlar büyük oranda. WoW un iyi bir guildle hala gideri var, ama bulamadım kendime göre bir şey. Catastrophe bile denedim ama o kadar adayamadım kendimi oyuna bu kadar aradan sonra. O kararı tutturmak zor, geri zekalılarla raid yapamıyorum ama geri zekalı olmayan insanlar da genelde "raid yapmaya bir başlayalım hele kesecek bir şey kalmayınca dururuz" mentaliteli guildlere toplanmış durumda. Yaman ikilem. Yani bana şöyle bir guild olacak: öyle derece yapmasına gerek yok, Cutting Edge heroic achievementlarını yapabilsin, yani content i bir sonraki patchten önce komple temizleyebilsin, insanlar aynı yaptıkları hatayı 50 kere yapmasınlar, en azından üzerinde düşünsünler, fikir yürütecek kadar mental kapasiteleri olsun, bir şey söylendiğinde değerlendirip uygulamaya geçirebilsinler. ben buldum öyle bir guild. eğer spot açığı olursa gelir yazarim isterseniz. 10 man, kafasina göre takılan, iyi oyunculardan kurulu bir raid ekibi. az olsun öz olsun raid yapabilsin, 25 kişi aramakla uğraşmayalım 10 kişide fire verme daha az olur diye 10 man düzgün gruplarda takılıyorum zaten artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Sağolsun upgrade ler sayesinde LFR ye pek gerek kalmadı. Kafamıza göre arada flex yapacağız LFR yerine. Cidden LFR ile uğraşmak işkenceydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 meanwhile in wow: World of Warcraft has suffered a 54% drop in revenue in the past 7 months. http://mmo-play.com/rpg-games/world-of-warcraft/news/world-of-warcraft-drops-revenue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 sors? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 moba patladı bu dönemde. sc2 nin paket çıktı. şimdi hearthstone çıktı. popülarite düşüyor da düşmesi de normal zaten. mmo devri kapanıyor git gide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 54% çok büyük bir rakam wow gibi bir ürün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 değil 9 yıl oldu azalarak bitsin bırakın bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 en büyük pazarı asya tarafıydı işte, artık ordan da azalıyor demekki baya bırakıyor millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 azalarak bitmez ya wow, 1 karara bakar : World of Warcraf is free to play now. dedikleri an 10 milyon görür yine, revenue tarafında belki eski ahengini yakalayamaz ama bitmez yani. WoW'u ancak bir rakip ürün veya adamların kendileri başka bir ürünle bitirir. Hala WoW kategorisinde pve deneyimi sunan oyun yok, 9 yıl oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 adamların derdi kaç kişinin oynadığı değilki substan gelen para işte. fee2play yapmazlar yaparlarsada hani swtor gibi bişi olur para vereni avantajlı duruma düşürmeden kozmetik satarki sub verken yapıyor adamlar onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 f2p sistemi hazırlıyorlardır muhtemelen ama blizzardın onu bitirmesi bile 3 yıl sürer kafadan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 adamların hala 7m subs ı varmış ya, f2p gitmezler 5m dan önce gibime geliyor. iyi bir exp'e bakar subs toplamak. uçurtmalı pandalar olmamış demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 wowu free to play yapmanın en kolay yolu Raidleri zaten wing wing açıyolar. YOU HAVE TO PAY 25 DOLLARS TO GAIN ACCESS TO HEROIC MODE OF TIER 26 haftalık conquest cap bedava oyunculara 1000 , para verirsen ratingine göre haftada 4 iteme reforge , daha fazlası parayla para verenlere +100 stat veren yemek flasklar para verirsen 2 saat fazla dayanıyor vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar