xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Yok gerçekten iyi değil. Aşırı rushed bütün narrative. teması da olmamış zaten. What can change the nature of a man bütün oyun boyunca etkisini hissedebildigin bir temaydı. What does one life matter oyunun sadece 2 diyalogunda yer alıyor ve overarcingtemayla hiçbir alakası yok. Protagonisti ilgilendiren bir tema değil. Planescape'te Nameless One'ın hikayesini çok ilgilendiren, ikilemini iyi komplemente eden bir tema var. Last Castoff'ta bunu hiç hissedemedim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Xunn şunu beğendim diye bir mesajını görmedim son 6 ayda forumda Interstellar infinite loop u önüne bağlayıp bırakırlar inşallah seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 ama adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 quixef haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 eh dün bitirdim bitirincede sildim alternate endin bile kasmadım açıkcası oyundaki tek yaptığın seyin yansımasının son olarak sorrowla konusman olmasıda entresan geri kalanda naparsan yap kimse umursamıyor bu arada oyun kötü mü değil felan olayı yapan arkadaşlar inanılmaz kötü değil ama dragons age kadar bile sarmadı karakterler sorun orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 spoilerımsı şeyler yazmasana bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 aldım da xunn'u okudukça lan almasamıydım diyorum şu an. ilk oyunu oynamadım bu arada, hatta doğru düzgün bu tarzda rpg oynamışlığım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 İlk iki saatine bak sarmazsa yapıştır refund ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 ilk iki saatte anlamayabilirim ya oyun dinamiklerine de alışkın değilim, şu tarza en yakın oynadığım oyun diablo serisidir sdf nese bakalım, sevmezsem biraz zorlarım kendimi, yok yine olmuyorsa gogo refund dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 senko sıkılmadan oynayabilirsen ben de alacam. single oyun oynayamaz oldum odaklanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Referansın çok kötü tili başkasına yürü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Odaklanamıyorsan hiç girme bu oyuna das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 xunn baz alınarak torment oyunu değerlendirilmez abi. dünyanın en iyi ekibi bir araya gelip yapsa oyunu yine 100/100 alamazlar xunndan. adamın sırtında dövmesi falan var. anca oyunu kendi yapacak o zaman belki bi 98/100 puan verir diye düşünüyorum. ama yanlış anlamasın haksız da bulmuyorum adam seviyor ve beklentisi yüksek. daha önce de demiştim bunu, şimdi yorumlara bakınca görüyorum ki çok hardcore şeylerden beğenmiyor xunn mesela. ben sadece planescape torment oynadım ve bir rpg sever olarak bu oyun aşırı iyi geldi bana. onun dediği o şeylere takılmak aklıma bile gelmez çünkü casualım. o yüzden benim seviyemde casuallar için harika bir rpg. ama bu tarz oyunlara diablo kadar yakın olanlar için de fazla hardcore gelebilir çünkü kitap okumak gibi birşey bu oyunlar. belki alıştırma amaçlı pillars'la fln başlamak daha mantıklı olabilir. ya da eskilerden icewind dale fln. edit: sonradan aklıma geldi tyranny var. bu tarz oyunlara giriş için en ideali tyranny olur heralde. hem kısa hem diyalog, fight kısmı dengeli. çok da oynamadım daha 2-3 saat fln oldu. şimdilik eksik bulduğum şey konuştuğumuz karakterlerin portrelerinin olmaması. portre artları da kötü bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 ad3m said: Referansın çok kötü tili başkasına yürü sdf sanki senko da odaklanamıyor muydu sıkılıyor muydu öyle bi post hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 abi herkes öyle bir korkuttu ki beni, oyun kötü diye iade ettim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Iyi yapmışsın. Paticik'te sadece Dota oynanır. Torment felan köylü şeyler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Abi iyi diyenler de gelip iki kelam bir sey yazsin da deneyelim. Steamdeki reviewlerde mixed cunku. Deneyip hayal kirikligina ugramak istemiyorum, ismi torment lan sonucta oyunun :( Uzaktan izlemesi daha guzel, belki uzaklarda bir yerde bir torment daha vardir diye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 oyun kötü değil hayal kırıklığı en özeti bu çok şey bekledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 cicibeybe said: Abi iyi diyenler de gelip iki kelam bir sey yazsin da deneyelim. Pozitif yorum yapılırsa manchild diye suçlanır. Negatif yorum yapmak zorundayız o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 oyunu henüz oynamadım ama bunu da görünce son oldu kickstarter'a para yatırmam. bekleyeceğim artık sonucu, çıktığı gündeki hissimi. oyun kötü olmasa bile çıktığı anda oynamak istemez hale gelmiş olabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 kickstarter'da sorun olduğunu düşünmüyorum. çok güzel oyunlarda çıktı / çıkıyor kickstarter ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 mesela canım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Sam said: oyunu henüz oynamadım ama bunu da görünce son oldu kickstarter'a para yatırmam. bekleyeceğim artık sonucu, çıktığı gündeki hissimi. oyun kötü olmasa bile çıktığı anda oynamak istemez hale gelmiş olabiliyorum. yav iyi de sen niye ks ile para verdin ki zaten? Torment'i bitirmisligin yok, baslayip meh diyip birakmistin. e eski infinity engine oyunlarina oyle hastaligin da yok, ucuza kapatalim ne olur ne olmaz falan diye mi dusundun? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 star citizen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 dreagloth said: mesela canım? shadowrunların hepsi cillops gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar