Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Yeni bir update geldi karakter yönelimleri (tides) ve combat sistemi hakkında. Combat'a henüz karar vermemişler; pauslu riyıl taym mı, törn beyzd mi olacak diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 pauslu real time plzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 turn iyi olabiliyor bazen ama basit combat olduğunda ise ömür törpüsüne dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Oha turn based isterim!! Sadece bir oyun çıktı öyle düzgün turn based FRP, o da level 10 da bitiyordu tadı damağımda kaldı. (Adını unuttum lan, Forgotten REalms dışı bir setting in adı mıydı, yoksa bir adventure in adı mıydı neydi oyunun adı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 quixef said: Oha turn based isterim!! Umarım yapmazlar, çok saçma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Temple of Elemental Evil ı diyor Quix, ki oyun yediği tırpanlardan dolayı zayıf olsa da şimdiye kadar yapılmış en iyi D&D simülatörüydü. Yalnız bu oyunda combat geri planda olacak gibi, TB olursa ağır kurala dayalı gitmesi gerekir. RTwP daha mantıklı geliyor bana. Ha pathfinder lisansını alabilirle eğlenceli bişeyler çıkar ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ToEE çok iyiydi de işte adamların yarı yolda parası mı bitti ne olduysa yapılmış en kısa rpg'ydi aynı zamanda. Bu arada turn-based oynayalım şunu, özledim sakin sakin oyun oynamayı, her şey refleks oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 oyun ne zaman çıkacak tahmini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Yalnız update in içeriğinden adamların gönlünden Turn Based yapmak geçtiği çok anlaşılıyor. Turn based e con koymamak olsun, 6 tane pro sıralamak olsun, daha şevkle anlatmak olsun vb. düzgün yaptıktan sonra tam destek diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 quixef said: Oha turn based isterim!! Sadece bir oyun çıktı öyle düzgün turn based FRP, o da level 10 da bitiyordu tadı damağımda kaldı. (Adını unuttum lan, Forgotten REalms dışı bir setting in adı mıydı, yoksa bir adventure in adı mıydı neydi oyunun adı) Bir oyun ha? Genç nesil tabii SSI'ın gold box serilerini bilmiyor. Şu anda çok ilkel gözükebilirler, ama çıktıkları zaman için kaliteli oyunlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Ya Eye of the Beholder falan demiyorum, onları ben de oynadım. Modern zamanlarda, 3rd edition vb. gibi biraz daha derli toplu kuralları yansıtan TB oyun diye genişletelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 toee ye benzeyen benim bildiğim bir tek pool of radiancin yeni çıkan oyunu vardı, onun dışında adını duyduğum oyun hatırlamıyorum, şimdi hatırlıyorum da, toee onun üzerine geliştirilmiş gibi duruyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 steam de pre-purch de blackguards diye bir oyun var şu anda, bakılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ne zaman geliyo ya. 3 oyun bekliyorum eternity-numenera ve wastelands 2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Early 2015 Torment'in tarihi. Wasteland 2 ve Project Eternity bu senenin (2014) mahsülü olacak. Yanlış hatırlamıyosam W2'nin çıkışı normalde kasım-aralık 2013'tü ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Ulgio said: ne zaman geliyo ya. 3 oyun bekliyorum eternity-numenera ve wastelands 2... aynen, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 richardın oyunu var benim en çok beklediğim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 neydi onun ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Shroud of the Avatar, Garriot'un projesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 deadwoll said: Bu arada turn-based oynayalım şunu, özledim sakin sakin oyun oynamayı, her şey refleks oldu. Baldur's Gate, NWN (Mask Of The Betrayer), Icewind Dale, Planescape Torment gibi oyunların RTwP sisteminin refleksle alakası nedir. Turn Based fanatiğiseniz Wasteland 2'yi aynen Fallout gibi TB yapacaklar. Bırakın bari Torment serisi RTwP kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 O saydığın oyunlarda " BAMBAMBAM EHİ ^-^ " tarzında oynamadığınız sürece oyunu dondurup komutları öyle veriyorsun zaten. Adamın o oyunları kastettiğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Abi aynen ne alakası var saydığın oyunların dfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 RTwP istemeyen, "Turn Based olsun, her şey refleks oldu" diyen sen değil miydin? Planescape Torment'in refleks oyunu olduğu düşüncesi çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 http://tormentrpg.tumblr.com/post/67675872209/updated-our-journal-25-combat-vote tb vs rtwp oylamasi baslamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Acımasızca RTwP a bastım oyumu. Torment combatının TB olmasına gerek yok, basit ve akıcı olması yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar