Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Kaede said: oha amma günah çıkardı millet içeri odaya alın biraz sorgulayalım bu arkadaşları niye bugüne kadar oynamamışlar bi öğrenelim güzellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 bu numeneranın campaign setting i falan çıkmadı di mi daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Cık, geçen sene kickstartı başarılıydı ama daha çıkmadı. Belli bi tierdan sonra core rulebook veriyor torment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Updated mah journal...2ci ss dusmus ortaliga. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 bunlara para verdik ama steam versiyonu verseler bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 dsici said: bunlara para verdik ama steam versiyonu verseler bare gog iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 steam de iyidir. steam'i tercih ederdim gog versiyonu yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 steam sürümü olur herhalde, wl2 için vermeyi planlıyorlardı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Steam sürümünün olacağı yazıyor sayfalarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ne zaman bitiyor bu merete para verme olayı bu akşam eve gidince abanayım abanayımda ne kadar abanayım, tavsiyesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=l91ISfcuzDw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 said: $3,673,337 + paypallarla 3.75i geçmişler daha 200k ekstra gelicek 4.5 çok rahat görücekler gibi totalde ve mesaj ardından şaha kalktı resmen kickstarter said: $3,678,462 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 abi şu kısa vidyoyu çok beğendim lan. resmen old school rpgnin çok kaliteli bir şekilde artworkleri bozmadan 3d'ye aktarılmışı olmuş. ben mi yanlış görüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Bastım $20, 1 of 14995 kaldı yazıyordu, bugdır muhtemelen, ama onu görünce $25 basacağıma sonuncuyu kapayım diye $20 bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 bitmiştir orası snra ordakilerden biri daha çok $$$ verince yer boşalmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Son 24 saat içinde 700-800k daha gelecektir. Çoğunlukla kickstarter'da bunu gördük. Son gün azıyor backer sayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 68,214 backers $3,795,861 atm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ohus 2014 december delivery. sarkar normal olarak o, 2015 ilk ceyrek cok varmis be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Kanuni said: ohus 2014 december delivery. sarkar normal olarak o, 2015 ilk ceyrek cok varmis be.. Normal daha yeni başladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Rogue baslayayim dedim ama vazgectim. Son oyndigimda oyunun verdigi her seyi gordum tekrar zaten neredeyse, su iki kisiyi oldurerek bitirdigimde. Rogue da ondan farkli olmaz. Fighter acip hack'n'slash modunda oynamayi deneyebilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Yüksek strli rogue combatta fighterdan daha güçlü. Herşey sneak yiyor ve sneak damage multiplier saçma seviyelere çıkıyor ilerde. 20+ str de olunca one shot one shot gidiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 3.896.000 8hours to go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 mage aç açmadıysan abi fighter gider de wisdom ve inte vermezsen bi bok öğrenemezsin oyun hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 crafting'i 4.25'e cekmeleri iyi oldu. 4 ve 4.5 arasi cok bos kalacakti yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Para artışı çok hızlandı. 4.25'i bulur mu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar