ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 senko bu da videosu. http://www.youtube.com/watch?v=lCxVHeE6n8I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ortam iyiymis bayagi ya :D yilbasinda da bize gelsin abiler sdf ya ben enstrumental yetenek yok dediydim de biraz bakindim cilgin atan abiler varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ShadowFax said: abi adamlari tv'ye zorla çıkartıyolar, konser verdirtemiyorlar. Taksimde 4 katlı eve nasıl çağıracaksın? Hem de taksimde? İnternete de mediası düşmeyecek? Daft punk için zor abi o. Bi bakayım nete merak ettim. 2007 konseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 onu tahmin edebiliyorum :) da işte yüklü miktar para da olsa private konsere katılmaları pek olası gelmedi bana sadece. 3 gün sonra Fransa'da konserleri varken bide :P @senko enstrüman olarak şu var asdas http://www.youtube.com/watch?v=hciUdmvBup4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 asudhasd bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Grammy için Omar Hakim de çağrılmış. Canlı çalacaklar sanki. http://omarhakim.com/daft-punk-plays-live-56th-grammy-awards/ Albümde Omar Hakim'in de çaldığı parçalar şuydu: Giorgio by Moroder, Touch, Get Lucky, Beyond, Motherboard, Fragments of Time, Contact. Acaba hangi parçayı çalacaklar? Get lucky değilse Fragments of Time ya da Beyond diyorum. 26'sinda CBS'teymiş show. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Get Lucky tabii ki, tam bir trend oldu. Açık ara yılın en iyi şarkısı da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=zE6pKX7N2r4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=czMcJgB_3fA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 unreleased track sızdı. bu kayıtta daft punk'ın Jay Z ile olan düetini dinleyeceksiniz adasdasd Daft Punk Ft JayZ - Computerized TRON Legacy R3CONF1GUR3D albümüne konmamış diyorlar http://www.youtube.com/watch?v=wnlW-hsRqwY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 (düzenlendi) Üzdüler. Şubat 22, 2021 Deathblade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Tam da uplanacak konu cidden, ben aşırı üzüldüm ilk duyduğumda. Annem bile açsana derdi Get Lucky için yazlıktayken falan kadının yabancı bildiği 4-5 şarkıdan biridir halen skdjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 yasandi bitti saygisizca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Ne anılar, ne yüksekler, ne Coşkular yaşattılar, vay beeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 nasil bir aktivizm yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 ne çok seveni varmış. bence geri birleşirler adamlarda bilmiyordur bu kadar seveni olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 (düzenlendi) tüh, 90'lar sonunda beğenirdim bir ara, yazık olmuş. Şubat 23, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 saçmalama @Mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Salak abi bu adamlar yemin ediyorum, gerizekali. Ben olsam diplomayi kiralar gibi kasklari kiralar, onun faiziyle krallar gibi yasardim. Soran olursa Daft Punk dersin, kim bilecek. Dallama Fransizlar deyince irkci diyosunuz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 good place'in bi bölümünde vardı öyle bi şey uhahue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 26 dakika önce, Asteroth dedi ki: Salak abi bu adamlar yemin ediyorum, gerizekali. Ben olsam diplomayi kiralar gibi kasklari kiralar, onun faiziyle krallar gibi yasardim. Soran olursa Daft Punk dersin, kim bilecek. Dallama Fransizlar deyince irkci diyosunuz sonra. adam belki 4 sene sonra DAFT PUNK REUNITED diye hype yapıp kaskı kiralıcak, oturduğu yerden şimdiki kazandığının 10 katını kazancak nebülüyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 "Belki adamlar 10 senedir zaten o dedigini yapiyordur" deseydin keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 üzdüler neyse ki veliahtlari var "Parcels" 3 bin kisi falan dinlerken dinliyordum cok iyi isler yapiyorlardi simdi onmilyonlari gectiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 izledigim en iyi konser olabilir bu adamlarin 2007 istanbul konserleri, saolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar