Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

işte o oturup kağıda yazma heyecanı tüm skilleri, , acaba neler alabilirim of poisoning mi alsam yoksa şunu mu wrestling mi alsam vs tarzı heyecanlar gerçek customizable karakter hissi ya. Başka hiç bi zaman gelmicek bu

şimdi çoğu mmo çıkıo yok işte bir sürü talent ile karakterinizi customize edin ama ne yani 1-2 ability değişio , herkesin tip aynı. iğrenç ya çok sıkıcı.

garriott no baka!

*ağlayarak kaçar*
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Abi adamin neyien vurgun ya zaten tonla parasi var NCsoft milyor dolaresler verio adam surekli

madem paraya ihtiyaci yok zaten istedigi parayi `gelistirmek` icin toplamis, neden hala daha fazlasini isteyip extra feature ekliyor ki? bu adamda bunu yapmaya basladiysa kapatalim gidelim sektoru.
Sosyal ağlarda paylaş

Strect goal her kickstarter projesinde var bu sefer kardeşim 1 milyonu geçti işte daha neden topluosun cebemi atıcan dicekti insanlar ki dedi geçtiğimiz bi topikte sabonis.

Adamda para bi şekilde gelicek madem bende zaten koymayı bekldiğim şeyleri feature olarak koyayımda millet boşa para veriomuş hissine kapılmasın diye olaiblir.

Ben richardan böle bişi beklemiorum açıkcası. En son gün geldikten sonra kıyak geçiorum herşeyi koyuorum demesini bekliorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben yadırgamam şunu herhangi bir indie şirket yapsa, destek bile yaparım, richard şunu yapıyorsa kınarım ama. zaten beklenin altında bir şeyle çıkmışsın, koyduğun hedefe yine de ulaşmışsın, şimdi bir de hedefin üzerinde "300 bin dolar daha verin weather ekleyim lem" dersen olayın rengi değişir.

neyse, benim fikrim. basmadım 1 tl para zaten. basmayacağımda.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olayı şirket olarak yapmayan yani işin içine PR katmayan herhangi topluluğu ben indie olarak görürüm, sonuçta adam tüccar değil yapımcı, topladığı adamlarada para vericek şurda para kazanıcak olan adamlar sanatçılar.

O yüzden 25 doları bastım.

Ayrıca Richard hak ediyor. En sevdiğim oyunlardan birini yıllarca bedava oynadığımı düşünürsem Tabula Rasa hariç adama para kazandıramadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

işte o oturup kağıda yazma heyecanı tüm skilleri, , acaba neler alabilirim of poisoning mi alsam yoksa şunu mu wrestling mi alsam vs tarzı heyecanlar gerçek customizable karakter hissi ya. Başka hiç bi zaman gelmicek bu

şimdi çoğu mmo çıkıo yok işte bir sürü talent ile karakterinizi customize edin ama ne yani 1-2 ability değişio , herkesin tip aynı. iğrenç ya çok sıkıcı.

garriott no baka!

*ağlayarak kaçar*

hemen dynun'un ilaç reklamlı not defterleri üzerine yazdığı game review'lar gelsin buraya
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Kickstarterında en nefret yanı bu herhalde, pre-dlc = strecth goal.

reampage said:

Strect goal her kickstarter projesinde var bu sefer kardeşim 1 milyonu geçti işte daha neden topluosun cebemi atıcan dicekti insanlar ki dedi geçtiğimiz bi topikte sabonis.

Adamda para bi şekilde gelicek madem bende zaten koymayı bekldiğim şeyleri feature olarak koyayımda millet boşa para veriomuş hissine kapılmasın diye olaiblir.

Ben richardan böle bişi beklemiorum açıkcası. En son gün geldikten sonra kıyak geçiorum herşeyi koyuorum demesini bekliorum.

Ne yazık ki oyunlar bedavaya yapılmıyor. Eklenecek her şey için bütçe lazım, mesela weather sistemini kötülüyoruz da, onu eklemek için de para harcamaları gerekiyor. Kickstarterda bir kampanya başlatırken, olabilecek en kötü ihtimali ve en az verilebilecek desteği hesaplayıp hareket ediyorlar. Akıllarındaki oyunu yapabilmek için minimum gereken miktarı hesaplıyorlar, bu sırada "masraflı" gördükleri şeyleri kesip çıkartıyorlar. Kickstarter'da karşılaştıkları tabloya göre daha önceden akıllarında olan bazı öğeleri eklemeye başlıyorlar. Pre-DLC değil daha ziyade Director's Cut gibi. Ayrıca ilgiyi canlı tutup katılımın daha fazla olması için uğraşıyorlar. İlk başta hedefledikleri bütçeye ulaştıklarında, "tamam kapatıyoruz, minimum fikrimizle geliştirmeye başlıyoruz" deseler daha mı hoşumuza gidecekti? Oyuna daha fazla şey ekleme fırsatı fena mı?
Büyük şirketlerin büyük oyunları gibi 100 milyon dolar ver adama, yapsın devasa bir oyun, aklındaki her şeyi de koysun. Ama olmuyor tabii öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Warhero

Warhero said:

reampage said:

Kickstarterında en nefret yanı bu herhalde, pre-dlc = strecth goal.

reampage said:

Ne yazık ki oyunlar bedavaya yapılmıyor. Eklenecek her şey için bütçe lazım, mesela weather sistemini kötülüyoruz da, onu eklemek için de para harcamaları gerekiyor. Kickstarterda bir kampanya başlatırken, olabilecek en kötü ihtimali ve en az verilebilecek desteği hesaplayıp hareket ediyorlar. Akıllarındaki oyunu yapabilmek için minimum gereken miktarı hesaplıyorlar, bu sırada "masraflı" gördükleri şeyleri kesip çıkartıyorlar. Kickstarter'da karşılaştıkları tabloya göre daha önceden akıllarında olan bazı öğeleri eklemeye başlıyorlar. Pre-DLC değil daha ziyade Director's Cut gibi. Ayrıca ilgiyi canlı tutup katılımın daha fazla olması için uğraşıyorlar. İlk başta hedefledikleri bütçeye ulaştıklarında, "tamam kapatıyoruz, minimum fikrimizle geliştirmeye başlıyoruz" deseler daha mı hoşumuza gidecekti? Oyuna daha fazla şey ekleme fırsatı fena mı?
Büyük şirketlerin büyük oyunları gibi 100 milyon dolar ver adama, yapsın devasa bir oyun, aklındaki her şeyi de koysun. Ama olmuyor tabii öyle.

Marty said:

aslinda daha fazla para olursa pokemon ve weather gibi kozmetik seyleri koyucaz demesi, geriye kalan asil onemli seylerin zaten en azindan planlanmis oldugu izlenimi uyandirdi bende.

said:
Richard has already invested several million dollars in the game and will almost certainly invest more before we ship. We would have to have a record setting campaign to match what Richard already invested in the company. But there is no reason to suggest that we can't also raise money from the community we are making the game for to get them involved too. 100% of the money raised in the Kickstarter will go to make a better game and the community involvement is a huge bonus for US.

By supporting this project, you will be also be able to collaborate with the developers, lending your voice to what features you would like to see added. You can be a part of the creation of the classic fantasy role playing experience you have been waiting for!

Zaten oyun hazır abi büyük kısmı, Kickstarterın amacını yazmış adamlar oyunu 0 dan yapmak değil, ben zaten petdi havaydı bunları koyacaklarına inanıoyrum dedim, sadece dlc gibi göstermeleri hoş değil. Ama onuda bir şekilde para verenlerin boşa gitmediğini göstermeliler.
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

Olay zaten oyunu çıkartacak parayı ortaya koymak.

Olay kesinlikle bu degil. Yeni baslamis bina insaatindaki daireleri muteahhite kiyak olsun, binayi dikebilsin diye mi aliyor insanlar? Zaten o bina oraya dikilecek, boyle bir hedef var. Olay ucuza daire almak.

Sifir kapital ile bu ise giren firmanin zaten kafasina pisleyeyim. 2 senelik yatirim yapiyorum, fiziksel baska hicbir masrafim yok firmaya, ve aldigim indirim 50%, hatta daha da az.

Oyle bi dunya yok.

'Bunu yapan adam R.G.' muhabbetine de girerim ama, herif babamin oglu değil tabii. Ne isterse yapar. Benim yapacagim sey de parami bu evrede carcur etmemek olur. Bayagi scamfest bence shroud of the avatar.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten konulacak veya zaten konulmuş feature için koca lortun 'atın bi yirmilik pet sistemi koyam' demesi hoş değil.

sümüklü bi indie ekip yapsa umursamaz geçersin hatta makul gelebilir geliştirme masrafları açısından ama adam lord british be gözüm.

bu adamın oyun geliştirirken içeriğe ve kafasındaki projeye yönelik belli bi duruşu var. artık yoksa bile insanların kafasında öyle bir beklenti var. üstelik milyon dolarları varken gidip oyun içeriğini bile şimdiden pazarlık meselesi etmesi ayıp.

100k gelmezse ne olacak yani koymayacak mı petleri? koymazsa rezil olur, 100k gelmediği halde koyarsa yine rezil olur bari lafında duraydın veya zaten koyacaktın ne diye para koparmak için zırladın derler. her halukarda şu hareket sıçış.

bana kalırsa british oyun moyun oynamamış uo dan beri. adam gelmiş pet koyacaz!! diye bi gazla yazıyor, sanki oyun sektörü için büyük bir yenilikmiş gibi.

kesinlikle lord british bu projeyle ya tamamen biter yada çıkar. bana kalırsa son denemesi olacak. tabula rasada azalan kredisini bu projeyle bitirmesi çok olası.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...