Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun için Headset

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Belli bir limit koymadım ama 300'ü geçmese süper olur diye düşünüyorum.

Baktıklarım Syberia V2, Roccat Kave Solid 5.1 ve Plantronics gamescom 780 var.

Roccat'in gerçek 5.1 olması, Plantronics'in üsttekilerden 140 lira kadar ucuz olması, Syberia'nın da bir kaç yerde tavsiye ediliyor olması tercih sebebim oldu. Ama bayağı kararsızım aralarında.

Aranızda kullananlar varsa bana bir fikir veriverin ya da bu civarda tavsiye edeceğiniz olursa onlara da bakayım hemen.

Paramı harcamaktan vazgeçip 20 liralık phillips'le devam etmeye karar vermeden almak istiyorum bir an önce.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Roccat'in gerçek 5.1 olması, Plantronics'in üsttekilerden 140 lira kadar ucuz olması, Syberia'nın da bir kaç yerde tavsiye ediliyor olması tercih sebebim oldu. Ama bayağı kararsızım aralarında.

Aranızda kullananlar varsa bana bir fikir veriverin ya da bu civarda tavsiye edeceğiniz olursa onlara da bakayım hemen.

Paramı harcamaktan vazgeçip 20 liralık phillips'le devam etmeye karar vermeden almak istiyorum bir an önce.

ikinci el düşünürsen seinhieser pc350 var fiyatda anlaşırız hertürlü. bide 2 ay felan kullanıldı alet tertemiz.

temsili görsel : http://www.sennheiserusa.com/noise-cancelling-headset-computer-gamer-headset-skype-voip_502141
Sosyal ağlarda paylaş

olsun creative'den 4 tane alabiliyor ama o parayla bozulunca yenisini takar.
ben g930 kullanıyorum ama 120 dolara almıştım e-bay'den.
vatan'da falan 700-750 diye görmüştüm bi ara.
uzun süre kulakta kalınca başımı ağrıtıyor ama zaten kulağa takılmadan kullanıyor bu öyle üretmişler sanırım. sdfsdf
herkes o şekilde kullanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bir kaç aydır Plantronics GameCom 780 7.1 kullanıyorum. Başka gaming kulaklığı kullanmadığım için karşılaştırma yapamicam ama yine de bir iki yorum yazayım.

- Ses kalitesi fiyatı için gayet iyi.
- 7.1 sorround bence yalan bir şey ama yine de FPS oynarken elemanların nerden geldiğini gayet rahat anlayabiliyorum. Stereo'ya kıyasla bir faydası var mıdır bilemicem.
- Kulaklık gayet hafif ve kulağa baskı yapmıyor.
- Mikrofon gayet iyi. Pek echo yapmıyor ve gayet iyi anlaşılıyor
- Bana göre tek negativ yanı, kulağı saran kısmının benim biraz büyük olan kulaklarıma küçük gelmesi. O zımbırtı kulağın etrafını tamamen kavrıyor. Kısa süreli (bir kaç saatlik) kullanımlarda hiç sorun yok. Ama tatilde çok az mola vererek 5-6 saat kullandığım zaman kulaklarım kızarmaya ve ağrımaya başlamıştı. Yine de diğer rakipleri bundan daha rahat mıdır bilemem. Her kulaklık o kadar uzun süre kullanınca biraz ağrıtır gibime geliyor ama onu kullananlar yorumlayabilir sanırım ancak.

Ben istisnalar dışında bir kaç saatten fazla kullanmadığım için verdiğim her kuruşa değdiğini düşünüyorum ve tavsiye ederim. Estestiğe önem verenler için görünüşü de çok hoş.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

creeative sound blaster arena diyecem de hiç bir yerde bulamadım. gamecom 777den daha iyidir. gamecomlar anca amatör eğlendirir.

aslında gaming için roccat kave al derdim de 300 civarına yaklaşmış fiyatı. bi ara aralda 217 liraydı. birde sağlam bir ses kartı takarsan (min creative titanium), sennheiser pc350-360 dışında rakibi yok.

200 tlye kadar biri soruyordu oraya yazdığımı yapıştırıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

deadwoll said:

ikinci el düşünürsen seinhieser pc350 var fiyatda anlaşırız hertürlü. bide 2 ay felan kullanıldı alet tertemiz.

temsili görsel : http://www.sennheiserusa.com/noise-cancelling-headset-computer-gamer-headset-skype-voip_502141

Mesaj kutunu boşalt hacıliti, çöp ev gibi doldurmuşsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:

Ben de bir kaç aydır Plantronics GameCom 780 7.1 kullanıyorum. Başka gaming kulaklığı kullanmadığım için karşılaştırma yapamicam ama yine de bir iki yorum yazayım.

- Ses kalitesi fiyatı için gayet iyi.
- 7.1 sorround bence yalan bir şey ama yine de FPS oynarken elemanların nerden geldiğini gayet rahat anlayabiliyorum. Stereo'ya kıyasla bir faydası var mıdır bilemicem.
- Kulaklık gayet hafif ve kulağa baskı yapmıyor.
- Mikrofon gayet iyi. Pek echo yapmıyor ve gayet iyi anlaşılıyor
- Bana göre tek negativ yanı, kulağı saran kısmının benim biraz büyük olan kulaklarıma küçük gelmesi. O zımbırtı kulağın etrafını tamamen kavrıyor. Kısa süreli (bir kaç saatlik) kullanımlarda hiç sorun yok. Ama tatilde çok az mola vererek 5-6 saat kullandığım zaman kulaklarım kızarmaya ve ağrımaya başlamıştı. Yine de diğer rakipleri bundan daha rahat mıdır bilemem. Her kulaklık o kadar uzun süre kullanınca biraz ağrıtır gibime geliyor ama onu kullananlar yorumlayabilir sanırım ancak.

Ben istisnalar dışında bir kaç saatten fazla kullanmadığım için verdiğim her kuruşa değdiğini düşünüyorum ve tavsiye ederim. Estestiğe önem verenler için görünüşü de çok hoş.

Mirage ın söylediklerine ek olarak malzeme kalitesi çok iyi. creative tactic alpha vardı bundan önce. Aldıktan 2 gün sonra geri iade ettim ve 780'i almıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

g930 Tr'de 600 lira iken yurtdışı sıfır ürünü 300 küsüre almıştım sanalpazardan. aynısının kablolu olanı (g35) 350 fln Tr'de. 200 e fln bulunur büyük ihtimalle yurtdışından gelen sıfır bi ürün.

malzeme kalitesi çok iyi ve kulağa hiç temas etmediğinden ağrıma yapmıyor. tuşları, yazılımı fln da çok başarılı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...