Promenader Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 bi aralar sınırsız bonba haxları falan dolaşıyodu ama kolpaydı hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 bir de server-sided oyun, yani hesaplamalar sunucuda yapılıyor. Bu konunun uzmanı değilim ancak bu tür oyunlar çok daha zor hackleniyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Aynen öyle ancak server-side oyunlarda belli belirsiz bir input lagda oluyor. Gerçi WT'de bundan etkilensen de belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 her oyunda var hack,abuse fln olay banlanmak değil,oyundan aldığın haz seviyesinin azalması o çok vurup düşürememe olayının çok nedeni olabilir illa hack değil dandik mermi kullanıyorsundur(default,tracer,API fln) adamın uçağı zırhlıdır sende cannon yoktur critic vuramamışsındır(tail,kanat ve motora ateş etmeyi denemek lazım arkadan kovalarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 aynen devam edin ben hatalıyım 3 maymun taktiği işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Tamam ozaman herkes bıraksın oyunu. Adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 oktayca bu dediğin pekçok fps tabanlı oyunda var birini kapatiyolar kısa sürede başka açık buluyo ezikler aim shot gibi, ayrıca wot da bazı sorunlar var yukarda örnekleri verilen tarzda code la ilgili sorun da olabilir bence, hedefi vurduğun halde no hit oluyor çok oldu bu bana hatta stream lerde bile görebilirsin bunu, acaba diyorum "packet loss" filanmı oluyor net sistemiyle alakalı olarak, neyse işte fazla takmamak lazım bunları ama evet kesinlikle sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 hile olmayan oyun yok diyoruz adam 3 maymun diyor, eğer hile var diye bir oyun oynamayacaksan hiçbir oyunu oynamaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Oyun hakkinda hic bir fikrim yok yalniz hile konusunda gorusumu belirteyim dedim. Oyunlarda client side , server side olayi var. Server'a yuk olmasin diye client side agirlikli yazmislarsa, hacker'lar hileden oynanmaz hale getirirler o oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Bana birisi hile forumu yollamıştı. Aylardır war thunder a hile yapmaya u ğraşıyorlarmış. Fakat yapamıyorlarmış felan.. Ne kadar doğrudur bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 hile yok bu firmanın oyunlarında wot da aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 pilotun yerini kırmızıyla göstermek hile değil ya. WoT'da olduğu gibi soft spot gösteren skinlerdir falan. Ulan sanki pilot random spawn oluyor her uçakta yerini bulacaksın. Kokpitin nerede olduğu belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Zaten silahlarin cogunun hizi ve alcalma olayi degisik oldugu icin farketmiyo o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Promenader; şimdi wt oynayarak wot da gold mu alıyoruz nedir o olay anlatsan diyorum bilgin varsa birde aylık prem(2.5k gold) almak için ne kadar sure kasmak lazım oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 wt ve wotun bi alakası yok. tamamen farklı firmaların oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 hatlar kariştı bende, warplanes de varmış wot kampanya kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 yok mu bunu oynayan? alman uçakları mı dandik yoksa ben mi yetemiyorum bilemedim. level 5 oldum, rus ve amerikan uçakları aşırı sağlam, ingilizler de çok oynak, vurmak imkansız nerdeyse. en rahat düşürdüğüm uçaklar da yine alman uçakları. erich hartmann stayla, düşman uçağının götünün dibinden ateş etmedikçe sonuç alamıyorum ama arkamda rus uçağı varsa %60 ihtimalle ya kanadımı ya da kuyruğumu koparıp düşürüyorlar beni. ingiliz uçaklarını kovalamak ultra büyük bir çile. rus mu reroll yapsam napsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Rusa git. Almanlarin olayi hbde energy fighting. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Almanlar Bf109 F-4 serisinden sonra coşuyolar 3 cannonla. Ona kadar ölüm gibi almanlarla oynamak. Ama F serisi ve G serisi 109 larla rahat rahat ateş ettiğini direk öldürürsün düzgün energy fighting yaparak. HB'de boom&zoom esas amerikalıların işi. Ama her levelda kolay ırk istiyosan rus git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 arcade'de huzur rustaymış hakkaten. ne çekmişim almanlarla ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 lvl 8 rus, lvl 5 alman mı neyim. Sanırım dünyanın en tatlı oyunu falan. Çok rahat kafalar. En sevdigim şey alıp bomber'ı kovalayan aç gözlü spitfireları gunner'a oturup düşürmek. Rus bomberları kanatları süs olarak takıyor çünkü, olmadan da gidiyorum ben np. Glorious russki engineering. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 rusla yak9k alıp bomber da kovalayabilirsin. 1 shot 1 kill... war thunder ın awp si lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 30 tane cannon mermisi var, olsun o kadar. Spitfire gibi 200 cannon mermisini spray n prayleyemiyor. Farkedeceğiniz üzere spitfire'lar canımı yaktı biraz, kıç agrımı maruz görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 az önce ilk kez girdim rusluk çok güzel demişsiniz rus oldum ben de girdim herkesi dövdüm çıktım güzelmiş ama detaylarına bakmadım hiç yarın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 rusçuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar