Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Viktor said: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/181823_361404230623280_1731575541_n.jpg kesin almancı filan bu abi kanda bi arıza var ya cidden, bi türklerde bi de japonlarda arıza var. bu kadar sürrealist insan görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 barbu bak.. dalarsın dfsg >> (((o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 barbu said: bunca senedir millet söve söve bu hale gelmiş zaten. daha da vurmayın çocuğa. F<3R barbu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Suark said: patiye gelsin anlatsın lütfen gelmesin. inci fake'i değilse bile gelmesin kalpten giderim ben, yaşlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Nako said: barbu said: bunca senedir millet söve söve bu hale gelmiş zaten. daha da vurmayın çocuğa. F<3R barbu bu ne anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 barbu said: Nako said: barbu said: bunca senedir millet söve söve bu hale gelmiş zaten. daha da vurmayın çocuğa. F<3R barbu bu ne anlamadım iyi bir şey bunların lügatında, elemanın profile bakarken fotoğrafların altında gördüm for bilmemne diye paylaşımlar sdf. Hatta for çaksana bana filan deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Xenocide said: Viktor said: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/181823_361404230623280_1731575541_n.jpg kesin almancı filan bu abi kanda bi arıza var ya cidden, bi türklerde bi de japonlarda arıza var. bu kadar sürrealist insan görmedim ben. Terbiyesizlik etmeyin. Japonlarin kaninda bir sorun yoktur. Sadece popularizm maksatli bir dejenerasyon tum dunyada mevcuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 tamam abeyy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ruj mu surmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Bone said: Suark said: patiye gelsin anlatsın lütfen gelmesin. inci fake'i değilse bile gelmesin kalpten giderim ben, yaşlandım yok fake değil mersinli elemanda bu mu bilmiorm. patiye demişim patice gelsin anlatsın olcaktı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Ninja said: Xenocide said: Viktor said: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/181823_361404230623280_1731575541_n.jpg kesin almancı filan bu abi kanda bi arıza var ya cidden, bi türklerde bi de japonlarda arıza var. bu kadar sürrealist insan görmedim ben. Terbiyesizlik etmeyin. Japonlarin kaninda bir sorun yoktur. Sadece popularizm maksatli bir dejenerasyon tum dunyada mevcuttur. aa sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 babasının resmi var mı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 yazık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bi ara bunun resimleri altında full küfür vardı, pikaçuyu gördün diye atlanır mı ulan o sdfg tarzında. komik idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Suark said: Bone said: Suark said: patiye gelsin anlatsın lütfen gelmesin. inci fake'i değilse bile gelmesin kalpten giderim ben, yaşlandım yok fake değil mersinli elemanda bu mu bilmiorm. patiye demişim patice gelsin anlatsın olcaktı o Ben geldim. Evet atlayanı tanıyoruz, kendisi hemşehrim olur. Uzaktanda tanıdık çıktı. Kendisi 7.katın balkonundan bi hışımla atlamış. Annesi tutamamış falan. Sonuçta hayatta bi hikayenizin olması önemli bişey bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 hatta paticenin de tanıdığı değilmiş, heh ortak arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 tamam da charizard'a özenip atladım demesi pokemon'u yayından kaldırttı ağlattı bizi. niye öyle demiş. ruhsara özendim falan dese daha iyiydi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 hayır doğruysa adam 7. kattan atlamış. bunu doğrulayacak kaynak bulamadım ama demek inansa 11 eylülden sağ çıkacakmış bu insanoğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Tolga Abi ve Hugo'yu yayından kaldırtan çocuk vardı bide küfredip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Patice said: Suark said: Bone said: Suark said: patiye gelsin anlatsın lütfen gelmesin. inci fake'i değilse bile gelmesin kalpten giderim ben, yaşlandım yok fake değil mersinli elemanda bu mu bilmiorm. patiye demişim patice gelsin anlatsın olcaktı o Ben geldim. Evet atlayanı tanıyoruz, kendisi hemşehrim olur. Uzaktanda tanıdık çıktı. Kendisi 7.katın balkonundan bi hışımla atlamış. Annesi tutamamış falan. Sonuçta hayatta bi hikayenizin olması önemli bişey bence.. hayatta gerizekalı olmak önemli bir şey bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ayrıca düşününce bu çocuğun salak olması pokemonun yayından kaldırılması gibi bir eylemi haklı bulmuyor. birileri rtüke şikayet etmiş ki kaldırmışlar. bu çocuk edemeyeceğine göre, kesin anne baba etti. demek anne baba da kendi çocuklarının salak oluşunu düşünemeyecek kadar salak. e hadi anne baba etti. e be rtük. sen neden böyle bir dangalaklığa uyup böyle bir çizgi diziyi kaldırırsın. bu da klasik türk yetkili dangalaklığı. üretmeyeceksin abi türkiyede yasa çıkacak. türkiye vatandaşlarının üreme emri ikinci bir yasa çıkana kadar kaldırılmıştır denecek. bütün erkekler yakalanıp pipilerine kelepçe takılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Eskiden kötüydü tabi internet böyle değildi. Şimdi isterlerse televizyonu yasaklasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Patice said: Tolga Abi ve Hugo'yu yayından kaldırtan çocuk vardı bide küfredip. çok yazık oldu o adama. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Ninja said: Sadece popularizm maksatli bir dejenerasyon tum dunyada mevcuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar