Lorante Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Varmıdır bi guild olayı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Bu arkadaşların desync / lag vb güzelim oyunu hiç eden sorunlara planları var mı bu arada patchle vs ? Yeni başladım da oyuna hiç takip etmedim nedir ,ne değildir Bir de sorum olacak ,level 42 oldum da drop mantığı diablo gibi ,end game farm yapana kadar droplardan hiçbirşey bekleme şeklinde mi yoksa droplara bakmak lazım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Low lvlda unique dahil bi ton güzel item düşebiliyor, ama gearcheck faillamadığın sürece gear için farmlamaya gerek yok. Zaten 3. zorluk 3.acte kadar gearcheck failıyorsan karakterde bi hata var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 iki konu olmuş, ikinci konu bitiyor illa verilmiştir diye düşünüyorum ama verilmemişse; http://poetools.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Ben giymek için değil de satmak için drop düşer mi end gameden önce demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 her levelda satmak için item düşüyor. tabi fiyatları da ona göre düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Peki bir de hangi itemlarda hangi roller aranıyor ,max stat roller nedir falan onun için döküman var mı ,itemlara hiç bakmıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 oyunun forumlarında vardı yanılmıyorsam, ben oynadığım zaman ordan bakıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Melee silahlar için increased physical damage (bazı durumlarda bonus elemental damage) Armorlar için icreased armor/evasion/energy shield türüne göre Wand ve scepterlar için increased spell damage. Temel bonuslar bunlar, diğer bonuslar çok da önemli değil. Swordlarda kafadan accuracy, daggerlarda kafadan crit falan oluyor onlar standart zaten. Silahlarda %50nin altı çöp, diğerleri değişiyor armorlarda %50 falan iyi gibi. İyi rolladığın düşük lvl itemlar da satıyor 1 chaos falan. Item satın alma için için http://poe.xyz.is/ sitesinden aratıp millete /w at, AH ye en yakın sistem bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Bugünkü race'e katıldım. Ben level 11'de Brutus tarafından öldürüldüğümde, birinci sıradaki oyuncu level 25 olarak act 3'de dolanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 race ödülleri dandini, deneyecektim de görünce vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 desync ne alemde? betada hardcore'da level 80 küsür charla ölüp ragequit sonrası girmemiştim hiç, canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Marayla girince baydım aynen devam çünkü, ama witche geçtim şimdi melee olmayınca akıyor desync mesync hak getire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 race her yiğidin harcı değilmiş ya bende elime almıştım. endless ledge de biraz iyiydim loot şansı yüzünden o kadar, düz solo baya deneyim gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Seperate said: Peki bir de hangi itemlarda hangi roller aranıyor ,max stat roller nedir falan onun için döküman var mı ,itemlara hiç bakmıyorum ben Sitede items a girip prefix ve suffix var ordan bakabilirsin modlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 mass afk builde çevirdim dün. Sadece yürüyerek mob öldürüyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ekleyin çok yalnızım ,guild varsa o da güzel olur ign:Kafanikoparirimbaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 47 rangerim varmış oynayayım dedim skill tree 0 lanmış ya. varmı internette op buildler bulabilcegim bi yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar