Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Aylar sonra bu büyük gaz ile ben de döndüm oyuna. Domination'da yeni marauder açtım. Karaktar ismim Gaddarkerim. Şu an Act3 normal'e yeni başladım. İsteyen eklesin. Skill ağacının nodeları değişmiş görmeyeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 sabah sabah girdim bi gazla restart lel dedi çıktım ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 pathofexile.com is currently down for maintenance. Please try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Rasmon said: gült kurdum ben standartta oynayanlar varsa eklerim. Grafitee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Yalnız arkadaşlar server isimleri varmı benmi göremedim.Eu seçtim sonrada standart dedim .Başka eu serverlarıdamı var açıklarmısınız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 hayır yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Herkes iki-üç bir şey atsın da item alak yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Dworgian said: nick Dworgian tabii ki, ekleyin de oynarız. ben de bükemediğim bileği öpüp bir build bakarım respec varsa bende de. yükledim dün steam e de girmedim daha. witch e ne güzel gider? acaba lightning mi gitsem napsam abi witch milletin shavronneları mhavronneları aldıktan sonra açıp LOLOL ATTIĞIM FİREBALA BAK BEA yapma characteri PoE'de. Hep hayvan gibi gearlar, topiclerde bile "ben size en baştan söyledim bu build pahalı" diye giden shitstormlar. Lightning 1.0 sonrası gg, fire ve cold inanılmaz pahalı, alternatif wand etheral knifes felan milletin 5-link 6link uniquelere 4789233490 tane %20 quality gemi dayadığı buildler. Summoner kalıyor o da inanılmaz bayık, level 60a zor geldim ben. Ki oynanmıyor da doğru düzgün, o tentacle veya fireball spectreler falan direk input lag yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 dur bu japoncadan anladığım özet şu; "git başka karakter kas" right? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Tori said: Dworgian said: nick Dworgian tabii ki, ekleyin de oynarız. ben de bükemediğim bileği öpüp bir build bakarım respec varsa bende de. yükledim dün steam e de girmedim daha. witch e ne güzel gider? acaba lightning mi gitsem napsam abi witch milletin shavronneları mhavronneları aldıktan sonra açıp LOLOL ATTIĞIM FİREBALA BAK BEA yapma characteri PoE'de. Hep hayvan gibi gearlar, topiclerde bile "ben size en baştan söyledim bu build pahalı" diye giden shitstormlar. Lightning 1.0 sonrası gg, fire ve cold inanılmaz pahalı, alternatif wand etheral knifes felan milletin 5-link 6link uniquelere 4789233490 tane %20 quality gemi dayadığı buildler. Summoner kalıyor o da inanılmaz bayık, level 60a zor geldim ben. Ki oynanmıyor da doğru düzgün, o tentacle veya fireball spectreler falan direk input lag yapıyor. İşte tam olarak ısınamamamın en büyük nedeni, böyle oyunlarda bayılırım wizard ve türevlerini oynamaya. D3 te de dondur dondur vur oynamazsan ya da iyi gear la Archon bzzzz build i harici oylum oylum oydukları için ona da ısınamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 torchlight oyna sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 oyunda refund point respec olayı nasıl bu refund pointleri nasıl kazanacaz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Bazı questlerin ödülü olarak veriliyor, bir de vendorlar satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 moblardan orb of regret düşüyor elindeki currencyler ile trade yapabilirsin atıyorum alchemy ver regret al gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Yeni başlayanlar çok olduğu için şunları da koyalım, bilsin herkes: Trade için ne ne kadar eder tablosu (geçen sene tüm trade buranın oranlarına göre gidiyordu, durum şimdi nedir bilemiyorum) http://www.poeex.info/ Detaylı ıtem arama şeysi http://poexplorer.com/ Detaylı arama şeysi 2 (bu çok iyiydi ama kapanmış galiba. açılırsa falan tekrardan dursun kenarda) http://poe.xyz.is/ Questler vs. bilgi almak için: http://pathofexile.gamepedia.com/Path_of_Exile_Wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 başlık 100 sayfa olunca yenisine geçilmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Arkadaşlar kendı dusurdumğüm itemları kullanamıyormuyum ? unidentified yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 scroll of identity e mouse ile sağ tıkla sonra itemin üzerine sol tıkla lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 mağaradan yeni mi çıktın kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 oyunu baya beğendim yalnız ya bide internet sorunları olmasa 90mbit internetim var polonyadayım ama genede saçmasapan lag vs yaşıyorum zaman zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 LastManStanding said: scroll of identity e mouse ile sağ tıkla sonra itemin üzerine sol tıkla lol Çözdüm hocam çok saol ilgin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Oyunda pvp modu açıkmı şuan ? pvp vendoru buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 meh full respec olması gereken tek oyun gibi birşey, açtım skill yggdrasil'ini, baktım.. http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/vr/image/1368/05/1368054210002.png oyun bir buçuk saatir başlangıç kumsalında açık ve ben spec, build bakıyorum net'ten. olmaması lazım böyle oyun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 abi aynen ahahah aynısını yaşadım sonra içimdeki casual ya bırah oyna işte dedi kafama göre takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ingame bir tutorial koysalarmış skill tree'yi anlatan şahaneymiş. aslında göründüğü kadar complex değil ama zaman alıyor böyle parça parça bakınca büyük resmi oluşturamıyorsun birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar