GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Haa bak işte bu skille lafım yok,bunu bekliyodum kaç haftadır chris açıklamıştı WW gelicek diye. Saygılar o zaman. gelene kadar skilleri vermiyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ama uniqler hala patates eeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 uniquelerin bir cogu cop zaten ya. Early game de cok ise yariyorlar. End game de kullanilabilecek olanlari az. Cok anlamsız penaltilari olanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Haklisin, suanki end game icin Ranger kastigimdan bir lionseye Bow gördüm fark yaratacak o kadar digerleri low lvl item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 En büyük eksiklik set item abi. sanırım chris tek düze itemization istemedikleri için getirmiceklerini söylemiş ama craft olmayan sadece drop olarak temin edilebilcek güzel setler gelse oyuna renk gelir. set item olmayan H&S eksik ya. bi IK set tarzı bişi isterdim marauderime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Set item çok BiS odaklı bi konsept. Gelmesin ya iyi böyle. Akşam gideyim de maraya devam edeyim hazır patch gelmiş. 1 haftadır giremiyordum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 drop rate ayarlanır,crafttan temin edilmez çok etkilemez. e bi zahmet çılgın farmerlar giysin seti alsın ekstra bonusları ben böyle düşünüyorum.ha büyük ihtimalle gelmez tabi o ayri. ama eksikliğini epey hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 cyclone unarmed da caliscakmis cok heyecanlandım su an pvp facebreaker marauderımı levellayabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 setler gelmeyecek chris aylar önce açıklamıştı: 1) bis istemiyorlar, 2) craft sistemine aykırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bizde bi sigara yakar yeni contente kadar mutluluklar dileriz sfsdfds çok baydı çünkü benim için oyun. whirlwind ile biraz eğleniriz o sırada yeni birşey gelmezse yine afk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 poison arrow iyiydi ya levellerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ranger build imi degistirdim son hali soyle; skill tree shock stackleyince eriyor moblar. Iron grip kesinlikle tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ahah poi arrow o yüzden nerf yedi zaten,aslında sc-hc için değil ama race yüzünden. nerf yiceğini duyunca hemen bi ranger levellemiştim HC de lol dursun kenarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 LAN! tam reroll atacaktım survivalım zayıf diye, full respec imkanı tanımışlar bebeklerim benim. Kocasik yesin sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 full respec mi geldi ohşiit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 skill tree değiştiği için o alanda skilleri olan insanlara tanımışlar sanırım. herkese değil yani kıskanın hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 duelist areadaki değişen skillere patch öncesi sahiptiyseniz full re-spec geldi,ha forumda respec gelmemiş bana falan diyodu millet. patchten önceki gün arkadaş 100regret almıştı ahahahah patch sonrası delirmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 mapler kaçtan sonra düşüyodu şimdi? aralarda kaybolmuş bunlar hep baştan sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 fellshrine da düşmeye başliyor mapler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 merciless fellshrine tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 http://en.pathofexilewiki.com/wiki/Unique_Body_Armour Shavronne's Wrappings bu nasil bir chestmis boyle lol. Low on life buildleri op olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 hmm 3. uniq gelmiş yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Skill reset yemişim lan. 87 tane cillop gibi puan var şimdi blood magic gidebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 la git işte shocka kadar aç kenardan kenardan gidip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ayen, shoca kadar açtım inner bilmem ne aldım bide şimdi gemler değişti tabi itemlarad değişmesi lazım, dex yetmediği için bowu kullanamıyordum gerçi bowda çöp oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar