barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Black-ice said: ben zaten daha 15, 14 diyen duymadım lan. ya hakkaten herkesin en az 16 ya da 15 ve altı herkes otomatikman 16 diyo. 30 cm kafası hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 kemiksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Bu kilo verme işi baya yavaşlatıyor, çünkü progress yavaş, diğer insanlarınki 2.5 yılda baya bi yere varmış ama ben o noktada değilim. Ama gelişmede hızlanma var gibi, çünkü restore edilen miktar, deri uzadıkca artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ne zamandır görüyorum bu topiğide nasıl oluyor anlamıyorum. açıp göstermeden anlamam sanırım. o yüzden anlamıyım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 nolcak ki bi tane çük görsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 gay der sona millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Bu metodlar yoluyla foreskin tekrar mı oluşuyor yoksa penisin üzerindeki deri başını kaplayacak şekilde esniyor mu? Adamın yaptıklarına baktım da, deriyi oraya kadar esnetiyor gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 b,r kere zedelenmiş doku ve ozellıkler sınırlerın yerıne gerı gelme sansı yok, anca kozmetik gorunum ıste oda bır yere kadar catlakları ve tahrıs olmus glans ı onarmıyor. omur boyu his kaybı kalıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 penis başlı başına gereksiz bir organ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 bu saatten sonra bir anlami yokki istersen deri nakli ile tamir ettir..kas goz yap bilmem ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Laurelin said: catlakları ve tahrıs olmus glans ı onarmıyor. omur boyu his kaybı kalıcı bu doğru değil ya, glans'a çok bir zarar gelmiyor ki sünnetten sonra, sadece eşek gibi deri kalınlaşıyor. Glans sensitivity baya iyi recover ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 kemıkıl bu penimaster gibi çükü sündürerek uzatma yöntemlerine nasıl bakıyosun.para tuzağımı haplar gibi yoksa gerçekten 1-2 cm de olsa artıl varmı?galiba sünnet derisinin restorasyonu içinde kullanılıyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ya onlar biraz yalan geliyor bana, çünkü tissue expansion için çok uzun süreli düzgün şekilde yük uygulaman gerekiyor. Çüküm tamamını o şekilde nasıl çekiştirebilirsin bilemiyorum, çünkü çok hızlı bozabiliyorsun dolaşımı. Yani günde 3 saatte uzatın diye bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 çükünüzle çok oynamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 His kaybı nasıl kötü oluyor hala anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 baktım ürüne fena değil sabitleme mekanizması ama study'lere, independent reviewlere bakman lazım. Foreskin restoration konusunda bu biraz kolay çünkü bakınız sünnetli çük bkz 3 yıl sonra sünnetsiz şeklinde çok kaynak var, değişim çok bariz oluyor. Çük büyütme konusunda ise 2cm eklensin yeter ya diyen bir sürü insan var ama bir ürünün 2cm büyütüp büyütmediğini anlamak çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 sunnet olmasaydim, doktor olurdum ben heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 beyler son karar ne komple mi kestirip atıyoruz vakuma mı başlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 valla çok WOT'lar okudum, bazıları mantıklı geldi. sensitivity'de artma gördün mü mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Daha fazla hissi napçaksınız Olm manyak mısınız seks sürem 30 dan 10 saniyeye falan düşer allah korusun öyle bişi olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Goering said: valla çok WOT'lar okudum, bazıları mantıklı geldi. sensitivity'de artma gördün mü mesela? sensitivity arttı bence ya, dekeratinization oldu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Chemical said: baktım ürüne fena değil sabitleme mekanizması ama study'lere, independent reviewlere bakman lazım. Foreskin restoration konusunda bu biraz kolay çünkü bakınız sünnetli çük bkz 3 yıl sonra sünnetsiz şeklinde çok kaynak var, değişim çok bariz oluyor. Çük büyütme konusunda ise 2cm eklensin yeter ya diyen bir sürü insan var ama bir ürünün 2cm büyütüp büyütmediğini anlamak çok zor. penimaster ne kadar mantıklı sence kullanılması işe yarar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 RamsesII said: Chemical said: baktım ürüne fena değil sabitleme mekanizması ama study'lere, independent reviewlere bakman lazım. Foreskin restoration konusunda bu biraz kolay çünkü bakınız sünnetli çük bkz 3 yıl sonra sünnetsiz şeklinde çok kaynak var, değişim çok bariz oluyor. Çük büyütme konusunda ise 2cm eklensin yeter ya diyen bir sürü insan var ama bir ürünün 2cm büyütüp büyütmediğini anlamak çok zor. penimaster ne kadar mantıklı sence kullanılması işe yarar mı büyütme konusu çok karışık çok bir fikrim yok ne kadar etkili olup olmadığı ile ilgili. Ama forumlardan vs reviewlere, bloglara bakmanı öneririm. Düzenli post atan insanlar oluyor progress gösteren, öyle bişeyler "progress photos" diye ararsan bulabilirsin gibi geliyor. Yani dan diye yazıcam ama çüküm büyük, o yüzden hiç araştırmadım bu konuyu ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Bright said: His kaybı nasıl kötü oluyor hala anlayamadım. Abi sevişirken daha az keyif alıyorsun işte. Ha sırf "1 saat sapladım" diyebilmek için 1 saat boyunca hiç bir şey hissetmeden ileri geri gidip gelmekse amacın o da saçma yani. Keyif almadıktan sonra istersen 10 gün git gel bir anlamı yok. Bir de his kaybıyla boşalma hızı doğrudan ilişkili değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar