Suark Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 çıkmaya yakın 2. yi bidaha bitirirz o zaman ne zman cıkıo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Muhteşem olucak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 bu arada the witcher 2: assassins of kings enhanced edition steam'de 6.79$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 hayranım şu adamlara http://www.rockpapershotgun.com/2013/06/17/cdp-on-free-witcher-dlc-next-gen-drm-concerns/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Aman be benim save ler uçtu sanırım, zaten daha 2 yi bitiremedim başlamıştım bilgisayar kaldırmamıştı, yeni bilgisayar alalı yıl oldu hala başlayamadım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 2. bi ofis açmışlar/açıcaklar gibi bişi vardı bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 ^ onaylama gelmiş, 2. studyoda 20 kişilik ekiple 2 adet aaa kalite ama ufak 20h gameplay) oyun yapacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 bi tane tps bi tane fps o zaman meh bilmedikleri pazara acilmasinlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 yok, onlarda rpg olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Desqpio said: bu arada the witcher 2: assassins of kings enhanced edition steam'de 6.79$. alınır mı ? hiç oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 viççır mı? Bayaaa iyi oyun al kap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Masticore said: Desqpio said: bu arada the witcher 2: assassins of kings enhanced edition steam'de 6.79$. alınır mı ? hiç oynamadım Son yıllarda oynadğım en sağlam oyun, en içi dolu oyun ve deliler gibi bir rpg Ne kadar övsem azdır, direk al 3 eminim muhtesem olacak , bu polonyalı adamların oyuna yaklasımları cok düzgün , heycanlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 W2'yi şiddetle öneriyorum. Senesinin en iyi rpg oyunları arasında rahat ilk 3e girer. İlk oyunu rpg olarak güzel olmasına rağmen dövüş sistemi, dialoglar falan çok kötüydü. 2'de eksik olan yanlarını bayağı bayağı düzelttiler. Ayrıca zor seviyeleri cidden zor olan ender oyunlardan biri. Dövüş sistemi dodge'lamaya, tuzak kurmaya, savaş öncesi iksir yapıp bufflanmaya falan izin veriyor. Üst zorluk seviyelerinde 2 vuruşta ölüyorsun mesela ve bu hazırlık yapmaya, zeki oynamaya itiyor adamı. Hikayesinde ağır politika var, generic değil. Beyaz şovalye kötü büyücü klişesi olan karakterler yerine Deus Ex kalitesi tipler var. Bence bayağı sağlam bir oyun. Ayrıca W3 için 2'den save'i geçirme opsiyonu var. Hele indirimdeyken W2 almamak için bir sebep göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ya bide mesela ilk bölümlerde süper bişi var çok testisli olmadığından, yaratıklarla ilgili harbi harbi kitapları okumak eksiklerini bilmen gerekio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ben dövüş sistemini beğendim kafan iyiyken oturup mantıksızca bişiler spamlayarak oynamak istersen direk dayak yiyorsun her kavgada, en dandiri yaratıklarla olsa bile , biraz dikkatli olman ve ne yapacağını düşünüp oyle savaşman gerekiyor w2 oynadıgım en iyi rpg oyunlarından biri w1 oynamak zor, diyaloglar fln biraz havada kalıyor dil problemi yüzünden bazen , adamlar bariz çok profesyonel bir şekilde çevirememiş ve kitapları okudugunu varsaymışlar , ama inanılmaz bir hikayesi vardı ,2. chapterdan sonra resmen kitap okur gibi merak ede ede oynadım. w2 ise epik bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 kitaplarıda bi çeviremediler gitti ya, 2 si ingilizce var sadece, artık fanlar faln çevirip koyuyor forumlara o derece lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 w2 nin dövüş sistemi çooooook kötü ya quen miydi şu dmg bloklayan rune basıp lmb/rmb spam ve space hardda toplam 5 kere fight kaybetmemişimdir. onlar da yuvarlanmaya üşendiğimden bi de skill versem demek ki gözü kapalı oynıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 o blok rune'u zaten dövüşü beceremeyenler ağlamadan oynuyabilsin diye konulmuş birşey direk hile gibi :D delikanlı olup ona vermeden oynamak se paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 yok bişey farketmiyor. onu basmazsan bastığın space sayısı ikiye katlanıyor sadece gene tabi w1 in leş gameplayinden sonra büyük ilerleme kaydetmişler ama daha kırk fırın ekmek yemeleri lazım düzgün ve challenging gameplay için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Combat aksyona yönelik olduğu sürece ne kadar iyi yaparlarsa yapsınlar yine sıkacak. Daha az mob olur, roll a ve quen e sınırlama gelir, izometrik imkanı tanır ve oyuncuyu gerçek bi witcher gibi alchemy/trap kullanmak zorunda bırakırsa ancak başarılı olur combat. O da konsol zeka seviyesine gitmeyeceğinden mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 azıcık beyin olsa adamlarda rollanacak, parrylenecek, blocklanacak düşmanların hepsi koyulur oyuna ama işte oyunun challange mantığı surround&overpower olduğu için sadece koşarak 1 kademe zorluğunu düşürüyorsun oyunun votka kafası işte yapıcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 witcher 2'yi şunla oynayın challenge'ı görün, combat'ı dark souls'a çeviriyor dsdsf http://witcher.nexusmods.com/mods/294/ master race'in nimetleri şu modlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Ben de aynı şekilde bu indirim fırsatından yararlanıp Witcher 1 ve 2'yi satın aldım. Başladım The Witcher'a, 4. chapterdayım, 2 chapterım daha var. Şu zamana kadar gayet keyifli gidiyor. Fakat çok side questlere dadanmıyorum çok ilginç bulmadıysan veya yol üste değilse. Bir an evel ana hikaye üzerinden ilerleyip bitirip, the witcher 2 ye geçeyim istiyorum. Combat sistem interface falan çok garip gelmişti de başta, şu an çok alıştım, combata girmek nedense hiç sıkmıyor. Yani auto attackden veya click spamden çok daha engaging. Karşındaki adama göre de stilini ayarlama, dodgelama vs derken zevkli oluyor. Hikaye olsun, manitacılık olsun gayet keyifli. Dragon Age 2 oynamaya başlamıştım o çok baymıştı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 hala aklımda oyun ya ne güzel gameplayi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar