DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Bu PC versiyonu mu Xbone versiyonu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 ya ultra değil ya da öküz gibi downgrade var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Tuş takımları xbox olunca acaba xbone versiyonu mu diye sey etmiştim. Xbone için grafikler iyiymiş diyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 başıma birşey gelmeyecekse, bende beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 UI da xbox gibi görünüyor, bana da pc gibi gelmedi. Ha fena diil grafikler güzel bence. Combatlar yine dandik, ilk questin adını güzel yapmışlar ama hehe. Vesemir de tamam yaşlı maşlı ama chubby yapmak nedir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 ui öyle ama pc'den görüntüler ign editörü: https://twitter.com/Krupa/status/585150625404583936 grafikler konusunda böyle büyük çapta oyun için gayet güzel gözüküyor bana da. vegetationda biraz eksik var gibi, bir de LOD'dan şikayet var biraz ama ultra ayarları release'e kadar gösterilmicek ve bazı reviewlarda ultra'nın vegetation'ı iyileştirdiği bahsedildi. ama düzgün fps olduğu takdirde şuanki hali de güzel gözüküyor bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 7870/660 min diyor. ultra hayal zaten. umarım benim emektar 7970 en azından bu haline akıcı bi şekilde yeter =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 pii min 660 ise 670 le 0,1x anti-aliasing açabilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Oeh, expansion geldi 2 adet bide şimdi: Hearts of Stone ve Blood and Wine İlki No Man's Land ve Oxenfurt taraflarında geçicekmiş. İkincisi yeni gelecek Toussaint haritasında geçicekmiş. Şuan oyunun sitesine giremiyorum, facebooktaki haber linkini veriyim. Free DLC'ler arasında yer alıcaklar mı belli değil sanırım daha, forumlarında cevaplarlar bu akşam https://www.facebook.com/thewitcher/photos/a.165254449330.117240.9659019330/10152882880914331/?type=1&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 once bir base game cikaydi. neden acele ediyorlar boyle seyleri duyarmayi. EA'den zarttan zurttan ne farkin kaldi simdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 ee bunlarda paralı expansiona döndüyse ne esprisi kaldı ki işin bi de o kadar dlc furyasına karşıyız diyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 dlc ile expansion aynı şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Hearts of Stone will take Geralt on an all-new, 10-hour-plus adventure into the wilds of No Man’s Land and the nooks and alleys of Oxenfurt, where he’ll try to complete a contract from the mysterious Man of Glass. Caught in a thick tangle of deceit, Geralt will need all his cunning and strength to solve the mystery and emerge unscathed. 10 saat mega expansionmış hakkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 ucuzmus http://www.gog.com/game/the_witcher_3_wild_hunt_expansion_pass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 expansion paralı olabilir. biri 10 diğeri 20 saatlikmiş. ama zamanı ea tier olmuş. hype'tan yararlanıp season pass ile sağabildiğin kadar sağ modeli cd project red'e yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 hakkaten yakışmadı oyun çıktıktan 3 ay sonra duyurur hype yapar, satarlardı her bir exp için. gerek yok böyle hareketlere. paraları yok herhalde dicem ona da inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Welcome to the gaming world of 2015. Siz hala Pillars a laf edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Bunlar da davayı satmış peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 öküz gibi oyunu bedavaya veriyor neredeyse. resmi kutulu 65 tl ye geldi tr'ye. 10 saatlik exp satması da çok anormal değil. davasına leke düşürmez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 o değil de beyler toplanıp 980 almamız lazım farkındasınız değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 gtx675m ile gözüm yaşlı olarak bakıyorum böyle oyunlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 bu exp/dlcleri ana oyundan cikarilip ayri satilan content olarak gorucek hep millet, bari day 1 dlc tier gibi cikmadan duyurmasalardi iyiydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 iste bu aptal devler publisherlar bunu hic bir zaman ogrenemicek. base oyun cikmadan, season pass vs duyurmak(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 df said: öküz gibi oyunu bedavaya veriyor neredeyse. resmi kutulu 65 tl ye geldi tr'ye. 10 saatlik exp satması da çok anormal değil. davasına leke düşürmez =) Resmi kutulu 65 TL'ye gelen yerden biz de yararlanmak istiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar