axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Dağıtımcısı ARAL değil Bilkom. Gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 o boxlar haziran'da ulaşır sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 official: Ciri 2. oynanabilir karakter http://vignette1.wikia.nocookie.net/witcher/images/1/13/Ciri_Witcher_3_The_Wild_Hunt_Character_Sheet.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 şunu merak ediyorum, göğüs çıkıntılı zırhları hararetle tartışan "fanatikler" neden kadın karakterlerin savaşın ortasında "topuklu" çizme ve türevleri giymek isteyeceğini neden tartışmıyor bikini zırhlar bile daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 sam'in yürek parçalayan feryatlarını duymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Feamer said: şunu merak ediyorum, göğüs çıkıntılı zırhları hararetle tartışan "fanatikler" neden kadın karakterlerin savaşın ortasında "topuklu" çizme ve türevleri giymek isteyeceğini neden tartışmıyor bikini zırhlar bile daha mantıklı Tartışacak pek bir şey yok. Savaşan herhangi biri için topuklu ayakkabı da göğüs çıkıntılı zırh da gerizekalı bir şey. Topuklu ayakkabı en azından sadece salaklar için duruyor. Bikini zırhlarsa ekran başındaki ergen masturbasyon yapsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 ahanda ciri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 silver sword'un olayım salla beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 birkaç yeni screenshot: 4. ss ile oyunda flashback olacağı gözükmekte. detaylı bir flashback olursa tadından yenmez ama tutorial için felan da kullanılabilir gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 sjwler kazanmış topkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 mayıs iyi oldu, mezun olur, rahat rahat oynarım. yaza yeni bilgisayar da almayı planlıyordum, tam denk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Minimum System Requirements Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz AMD CPU Phenom II X4 940 Nvidia GPU GeForce GTX 660 AMD GPU Radeon HD 7870 RAM 6GB OS 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1) Direct X 11 HDD Space 40 GB -------------------------- Recommended System Requirements Intel CPU Core i7 3770 3,4 GHz AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz Nvidia GPU GeForce GTX 770 AMD GPU Radeon R9 290 RAM 8GB OS 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1) Direct X 11 HDD Space 40 GB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ekran kartı değiştirmem gerekecek sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 eyvah pc upgrade etmek istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Inquisition varken bunu oynamaya gerek olmaz diye dusunmemden oturu, sistem gereksinimleri beni zerrece ilgilendirmemekte. Xeske bunu da Bioware yapsaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 oha quixef neler diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Ya geyik yapiyorum da ne zaman vicir oynamaya calissam, konuyu anlamak icin 1 den basliyorum ve o kombat sistemi cok cabuk sogutuyo beni olaydan, tik tik -- tik kilic kombooo kilic alevlendi simdi bas. Oyun dev bir QTE misali asamiyorum bir turlu combat sisteminin bence boktanligini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Evet req. görünce zaman ne çabuk geçiyor dedim içimden. SSD yüzünden hep bir türlü eskidiğini hissetmiyorum aletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Kitaplarını da okuyabilirsin konu için. 2 1in sonundan devam ediyor ama mainplotları çok da alakalı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 PS4'üme atarım babalar gibi akarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 GTX 690 ne çabuk eskidi ki :( Ben de akarım zannediyodum ama bi ekran kartı zorlayacak sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 system requirements: ps4.(nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 konsolda 900p 30 fps. 1080p olaydi iyiydi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 dikkat unity gibi 10 fps e düşmesin konsolda. sanki her oyun en az 30'a sabitleniyor gibi yorum yapmayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar