zeper Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Ve 3. sezonu bitirdim bence bu sezon cok basariliydi, Frank ve Clair merkezli olmus. 3. sezon finali Doug yapmaz dedim, bir yandan da gene affedecek kizi al iste gene basa sardi diye hayiflaniyordum, takkk diye geri cevirdi arabayi ve biranda mezar! cok ters kose oldum. Claire' i acayip seviyorum 2020 ye adayligini koysa keske ahah. Tamam o da Frankten daha az acimasiz degil ama, surekli bir sus Clair gel Clair moduna girince adam, ozellikle gunluk olayindan sonra kadin da salterler atti....Insallah 4. sezonda rebuplicten adayligini koyar ( gerci o abortion olayigiyla belki biraz zor olabilir ama belli olmaz halk acayip seviyor kadini) 4'e basliyorumm heyecanla, herkes cok ovmus bu sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=UW8Zyt8SF_U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 HOLEY ŞET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 http://static4.businessinsider.com/image/56f7c18d9105841d008b9049-480/donald-trump-thumbs-up.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 onceki sezonlarda yedigi hurmalarin tirmalayacagi sezon sahane olacak ama bu sezon da o sezon degil sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 adamın saçı ekstra niye beyazlatmışlar lan? bana öyle geldi sanki. 30 mayıstı sanırım gelişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 5. sezon ilk olarak Digiturk'te yayınlanacakmış. Ayıp değil mi Netflix? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Digiturk daha Turkiye'ye gelmeden once yayinlamaya baslamisti, onla ilgilidir sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 abi git geri al ne biliyim. Ya da bu kadar aptal mısın, sözleşmeye şart koy. Ben istersem yayınlarım de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 bugün çıkıyor hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Aşırı sinirliyim ya. Madem bunu gösteremeyeceksin o zaman sen çekme yani, benim dizim benim en iyi title'ım diye reklam yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Smartdnsproxy trial çalıştı. Onla izliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 https://twitter.com/netflixturkiye/status/868855244968603649 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 ve yine parayı verenin baktığı, torrentin aktığı anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 selam http://i.imgur.com/xgEtUNj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 netflix uyeligimi actirdim 1 ay icin, mis gibi seyredecem house of cardsi eve gidince <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 olm ahahha cok kotu lan adamlar seyretmek icin para verio seyredemio sdf iste bu yuzden korsani destekliyorum ;) boyle ac gozlu firmalar oldugu surece privacy'e tam destek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 *piracy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Seyrediyoruz iste yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 seyrediyoruz niye seyredemeylim :) edit: he pardon, sanirim bazilarinda sorun olmus izlerken simdi okudum yukariyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 57'deyim simdi, super gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Nasıl izliyoruz? Herkes torrent mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Aluriel said: selam http://i.imgur.com/xgEtUNj.jpg benim hatun 50'li yaslarina gelince boyle tas gibi olurmu hala acaba ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Simdi bitirdim, mukemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 bugünlük yeter gerisini sonra izleyeyim diyorum sonra bölümün sonunda bir şey diyorlar meraktan dayanamayıp devam go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar