Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 drogbaya çarpan defans oyuncusunun sektiği video hangisiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Rerore said: https://pbs.twimg.com/media/BCrjwe2CMAAKEl_.jpg şu ne güzel bi fotoğraf ya <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 o değil de yarın sneijder ilk 11 çıkmazsa fatih terim'e 2 çift lafım olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 fatih hocaya ilettik bu mesajini orcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Didier Drogba: "Fenerbahçe bana Galatasaray'ın önerdiğinden 1 milyon Euro fazla teklif etti. Benim için para ön planda olsa onları tercih ederdim. Ancak benim için önemli olan futbol oynamak ve bunu da kendi istediğim yerde yapmak. Bu nedenle de Galatasaray'a geldim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 haha ondan sonra basına öterler yok sneijder istesek alırdık . Takım içi denge bozmak istemedi aykut hoca asdasf falanda filanda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 belhandanın peşinde koştular o kadar alamadılar sonra hala sneijder pahalı ondan vazgeçtik diyorlar ya hahaha şu da ibretlik http://www.youtube.com/watch?v=wwbr8eiRViw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 yenge moda girmiş. programı izlemedim de beyaz gene ezikliğini göstermiş. http://www.youtube.com/watch?v=Hr87OCmrAqY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 tıhıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 fb bugün maçı alırsa biz de alırız, alamazsa biz de alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Rerore said: https://pbs.twimg.com/media/BCrjwe2CMAAKEl_.jpg resim harika diyecektim ki soldan sabrinin photobomb yapan kafasını gördüm yıkıldım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 O beğenmediğin sabri adamların kaptanı yalnız sdfsdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 eski olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 gs taraftari cok terbiyeli tek cisim atılmaz lolol, adamlar kendi oyuncularini vurdu bozuk para ile az önce basket macinda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 deadwoll said: O beğenmediğin sabri adamların kaptanı yalnız sdfsdfgh Ne güzel dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 applev0dka said: gs taraftari cok terbiyeli tek cisim atılmaz lolol, adamlar kendi oyuncularini vurdu bozuk para ile az önce basket macinda :D ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 escape said: applev0dka said: gs taraftari cok terbiyeli tek cisim atılmaz lolol, adamlar kendi oyuncularini vurdu bozuk para ile az önce basket macinda :D ee? bu forumdakilerin savunduğunun aksine; üstüne kutsal ışık inmiş bir taraftar grubu degil onu dedim, takım iyi giderken ay cici,azcık bişey oldu mu tü kaka modunda, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ya biri bu elemanı başlıktan dışarı çıkarabilir mi? Zırt pırt taraftar gruplarıyla ilgili sidik yarışına geliyor. Tamam kardeş, ÇARŞI EN BÜYÜK. Hadi bitir artık n'olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 applev0dka said: escape said: applev0dka said: gs taraftari cok terbiyeli tek cisim atılmaz lolol, adamlar kendi oyuncularini vurdu bozuk para ile az önce basket macinda :D ee? bu forumdakilerin savunduğunun aksine; üstüne kutsal ışık inmiş bir taraftar grubu degil onu dedim, takım iyi giderken ay cici,azcık bişey oldu mu tü kaka modunda, futbol klupleri taraftarları programlayıp klonluyor mu? nasıl her insan farklı farklı nasıl her toplumda aralarda çürükler çıkabiliyor, bu da öyle bişi boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 escape said: futbol klupleri taraftarları programlayıp klonluyor mu? nasıl her insan farklı farklı nasıl her toplumda aralarda çürükler çıkabiliyor, bu da öyle bişi boşver. hee aynen öyle işte,ben de bunu söylemeye calısırken,siz etrafi yakıp yıkıyorsunuz, yok söyle pislik yapıyorsunz,böyle şey ediyorsunuz diyen insanlar var da o yüzden söylemek istedim, aslında her grup birbirinin ayni sadece takımlari iyi gidince sesleri cıkmaz küfür etemzler bu yüzden su bundan üstün bu bundan üstün,bizim tribünde küfür olmaz,bizim tribünde yabanci madde atılmaz falan demek gereksiz türk insani öküz,aha 1 tane ters mac olur yapmaz dediğin adam da yapar bunu demek istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 http://i.capsspot.com/s/12/9/326994.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 reCons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 konmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 http://s7.directupload.net/images/130210/lx9eky9g.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Skill moves 1 yıldız adamın.. yaptıgı hareketlere bak ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar