Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ufak kuzene yaş günü hediyesi olarak lego almayı düşünüyorum. kendim gidemeyeceğimden de ürünü direk online bir storedan alıp oraya yollatmayı düşünüyorum. neresi vardır böyle özellikle technic legolar satan. kendisi araç delisi olduğundan 4x4 crawler, off road racer falan alayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 caddebostan barlar sokağına bağdat caddesi girişinde lego store var. kapanmadıysa tabi. ama netten demişsin. o yüzden yaramaz heralde sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 yok abi. istanbulda değilim sorun o zaten. yoksa alıp kendim kargolayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 http://www.adoreoyuncak.com/lego/Categories.aspx?CatID=46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 bırak ufak kuzen'i, kendine alıcaksın di mi. olm ben de yeniden başlamak istiyorum, bir dolap dolusu legom var. zaman olsa var ya ne harikalar yaratıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Az önce babamı yeğenimin legolarıyla oynarken yakaladım. Muhtemelen sen de hediye diye alacaksın ama her fırsatta başına oturacaksın ^^ Nezih'te vardır da çok kazıktır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 oyuncakdenizi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 http://www.dr.com.tr/kategori/Hobi-Oyuncak/Oyuncaklar/Birlestir-Oyna-Setler/grupno=00304 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 zaten gereksiz pahalı oradaki mağaza o mağaza dediğim caddedeki yerden bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 http://www.dr.com.tr/kategori/Hobi-Oyuncak/Oyuncaklar/Birlestir-Oyna-Setler/grupno=00304 bende şunun yük treni versiyonu olanı var baya eski bir set allahım nasıl bir zevkti onla trenler yapıp oynamak. ekstra raylarından da almıştım bütün salona raylar döşeyip yük taşıyodum sdsfds hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 /summon gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 BabacumMostors said: http://www.adoreoyuncak.com/lego/Categories.aspx?CatID=46 Sagolasın Babacum. -Deno- said: bırak ufak kuzen'i, kendine alıcaksın di mi. http://25.media.tumblr.com/tumblr_m1vnqmksG81qlshgfo1_400.jpg Ogretene kadar ben de oynarim tabi lan. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Lego star wars lotr falan oyunlari var steam de ne kasiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 abi aynı şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 abi vakit varsa internetten yurtdışından almanı getirtmeni öneririm brick link burası internette legonun gittigidiyoru gibi bişey. ilgilenirsen yardımcı olurum. buradan alacaksan hangi siteden alırsan al türkiye fiyatları sabittir 3-5 tl oynama yapar anca. (indirimli bişey bulamazsan). o yüzden beğendiğni bulman ve sitenin güvenilir olması yeterli. avm oyuncakçılarında da bir köşede az biraz lego oluyor. çocuklara göre şeyler bulursun elbet. çakma mega blocks falan alma da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ulan bildiğin patates çuvallarından 1.5 çuval lego parçam vardı hepsi atıldı offf lanet olsun dostum topici görünce hatırladım ve yine sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bu legoların eski sürüm üretimleri hala satılıyor mudur ki. aynen çuvalde bi set vardı abimden kalma parçaları eksik eksik. çiftlikti sanırım çünkü içinde inek at modelleri vardı. yeşil çimenler vardı. çitler vardı. bulunur mu acaba goldbaren sen bilirsin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Masquerade said: BabacumMostors said: http://www.adoreoyuncak.com/lego/Categories.aspx?CatID=46 Sagolasın Babacum. -Deno- said: bırak ufak kuzen'i, kendine alıcaksın di mi. http://25.media.tumblr.com/tumblr_m1vnqmksG81qlshgfo1_400.jpg Ogretene kadar ben de oynarim tabi lan. (:P) benim ilk yazdığım yer burasıymış bu arada. haftasonu caddedeyken gördüm. mağazanın adı adore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 oha ne pahalıymış lan bu legolar eskiden fiyatına bakmıyormuşuz sdfsfs ama sapık bi hobi ya.şimdi o helms deepe 500 lira verilmez mi.bi oda yapıcan sırf lego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 1.5 patates çuvalı legoyu sattığımı düşündüm de şimdi abov.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Red said: oha ne pahalıymış lan bu legolar eskiden fiyatına bakmıyormuşuz sdfsfs ama sapık bi hobi ya.şimdi o helms deepe 500 lira verilmez mi.bi oda yapıcan sırf lego eskiden de acayip pahalıydı ya, babam iki kaleden birini seçmemi istemişti de daha küçük olanı seçmiştim renkleri daha güzel diye, ama o ufak kale bile o zamanın parasıyla acayip birşeydi. 100bin lira mıydı neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 lan nostalji oldum bide tasolara baktım tanesi 2-3 liradan satıyolar lan pokemon tasolarını? 1000 tane kadar varı lan bende şöminede yakmıştım dgfnfdjhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bu aslan kral çikolatasından cıkan kartlar para ediyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 1 çamaşır sepeti dolusu legomu kuzenlerden birine vermiştim 5-6 yıl önce. hala pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 niye pişmansın _ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar