mani Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 telefonun kendine ait USB driverları vardır kesin. Bilgisayarına kurulu değilse charge etmeyebilir. Sony'nin PC için programı falan varsa kur içinde vardır driverları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 senko said: anlamadim ben de 50 farkli bilgisayarin 50 farkli usb portuna soktum hicbirinde sarj etmedi hatta harici satilan direk fise takip diger tarafi usb olan cihazlarda ise yaramadi sanirim sadece kendi adaptoru ile sarj oluyor soladada aynı sıkıntı vardı. arayüz suite programını kurdum düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 hmm pc icin driver gerekiyor olabilir bu ipadin sarj zimbirtisi ile sarj edebildim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 driver ne alaka ya. bildiğin sevdiğin power kablosu o. sadece usb'den alıyor gücü... driver ile en ufak alakası yok, olmamalı. ola ki var ise sony'nin kafasına sıçayım. prizdeki converter ile de olmuyor demişsin, bence kablo bozuk kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Kablo bozuktur ya da başka bir sıkıntı vardır, öyle bir durum yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 yok abi kutudan cikan usb kabloyu ipad'in adaptorune takinca oldu ama duz usb baglayinca bilgisayara olmadi belki usb 3.0 istiyordur sarj icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 kablo da bozuk olabilir tabi o da ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Driverdır. Sen yükle varsa Sony'nin programını kurar driverları o. Driverla alakası var yani bu tarz şeylerin. Asus'un bile anakart driverları, programları var iphone android falan şarj etmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Kablo sorunludur.. driverla alakasi olmamali ... hic rast gelmedim oyle bir seye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 yau hayal kirikligi olmus bence SE xperiadan iyi olması gerekti halbuki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 öröpa da 550-600 euro bandında 1200 civarı yapıyor burada 1800tl garanti falan olaylarını da göz önüne alırsak nerden almak mantıklı bu mereti? bu arada teknosa da kullandım çok hoş alet. sonra hiç bişeye dokunmadan iphone a dokundum bi de iphone oyuncak gibi kaldı menüler falan bi saçma sapan geldi htc one ı da bekliyorum son olarak ona bakıcam ama xperia ok bulursam affetmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 dün gittim aldım, pil kesinlikle yetersiz. ekran açık olduğu sürece dakikada %1 gidiyo ve youtubedan bişey seyrederken bile aşırı ısınıyo alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 genellikle android cihazların ilk güncellemesinden sonra pilleri daha iyi olur. tam optimizasyonu yapmadan piyasaya sürüyorlar herhalde ve pilin kendini bulması için 1-2 hafta geçmesi yani 10 kez falan şarj edilmesi gerekiyor. Pili bence daha iyi olur ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Bence senin cıhaz sorunlu, güncelleme gelip iki katına çıksa bile şarj süresi cokaz olur. 3 saatte biter bu hizla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 prondir said: pilin kendini bulması için 1-2 hafta geçmesi yani 10 kez falan şarj edilmesi gerekiyor. şu olay 2000'lerin başında kalmadı mı? hala geçerli değil diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 halen var. telefon, pilinin kendi başını ve kıçını bilmesi önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Pasha said: dün gittim aldım, pil kesinlikle yetersiz. ekran açık olduğu sürece dakikada %1 gidiyo ve youtubedan bişey seyrederken bile aşırı ısınıyo alet. Bu ilk aldığım gün bana da oldu, şarjı bitti taktım düzeldi neyse ki. Telefonun huyu değil bu yani merak etme. İlk 10 full cycledan sonra kendine geliyor. Sabah 8'de çıkardım mesela şarjdan, işyerindeyim öyle zırt pırt bakmıyorum ama açıyorum sürekli ekranı whatsappa falan bakıyorum %60'a inmiş. 3G wireless allah ne verdiyse açık bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 alanlar suya sokmayı denedi mi? garanti olayı su olayını destekliyor mu varmı bir bilgi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Ben attım suya, bi de bazen yıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Xaenin said: Pasha said: dün gittim aldım, pil kesinlikle yetersiz. ekran açık olduğu sürece dakikada %1 gidiyo ve youtubedan bişey seyrederken bile aşırı ısınıyo alet. Bu ilk aldığım gün bana da oldu, şarjı bitti taktım düzeldi neyse ki. Telefonun huyu değil bu yani merak etme. İlk 10 full cycledan sonra kendine geliyor. Sabah 8'de çıkardım mesela şarjdan, işyerindeyim öyle zırt pırt bakmıyorum ama açıyorum sürekli ekranı whatsappa falan bakıyorum %60'a inmiş. 3G wireless allah ne verdiyse açık bu arada. Yarım saat full patrick browse edip 100den kaça iniyor söyler misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 pilin yüzde düşmesi her kısımda aynı hızda olmuyor. %100'den %80'e bir çırpıda inerken sonraları bu düşüş hızı düşüyor. Telaş etmemek gerek. Bi kaç post yukarıda denildiği gibi bir kaç full cycledan sonra pil kendini bilmeye başlıyor. Bu arada her android cihaz için söylüyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 alet iyi başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 iyi ne kelime cok iyi lan elimden birakamiom meredi instagram fln da ogreniom artislik fotoya bogcam buralari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=CE79SD9xtRo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Xaenin said: Pasha said: dün gittim aldım, pil kesinlikle yetersiz. ekran açık olduğu sürece dakikada %1 gidiyo ve youtubedan bişey seyrederken bile aşırı ısınıyo alet. Bu ilk aldığım gün bana da oldu, şarjı bitti taktım düzeldi neyse ki. Telefonun huyu değil bu yani merak etme. İlk 10 full cycledan sonra kendine geliyor. Sabah 8'de çıkardım mesela şarjdan, işyerindeyim öyle zırt pırt bakmıyorum ama açıyorum sürekli ekranı whatsappa falan bakıyorum %60'a inmiş. 3G wireless allah ne verdiyse açık bu arada. sony telefonların en kötü yanı bu. xperia zde var mı bilmiyorum ama overload ettiğinizde aşırı ısınır ve şarja takılıyken dokunmatiğin kalibrasyonu kayıyor biraz. şarjdada ısınıyor. sola kullanıcısıyım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar