Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Ben bazı insanlarla yanlış şeyleri kullanıyorum sanırım ya anlamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 o ne demek lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 içmeyi bilmeyenle içmicen dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 içmicen tabi de öyle demiyo ya başka bişi diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Yani diyorum ki, yukarıdaki arkadaşın inceleme fırsatı bulduğu telefonla benim kullandığım telefon farklı sanırım diyorum. Hd video falan atınca ağzım düştü görüntünün kalitesinden, gelmiş diyo ki s3'den One X'den kötü. Ben anlamıyorum esas bu arkadaşlar ne kullanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 samsung mega diye bi alet açıklamış 6.3 inç zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 3 telefonu da inceleyip, kullanmış biri olarak yorumumu yazdım. Zaten o kadar para verip alıcak adam almadan önce araştırmasını yapar. Ama gerçekten kötü yani ekranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Peki, benim iyi kötü algım değişik o zaman. Yani 720x1280 312 PPI telefon, 1080x1920 441 PPI telefondan daha iyi diyorsun ben hala anlamıyorum. Yani bu spesifikasyonlardan daha fazla bakmamız gereken bir şeyler mi var görüntü kalitesi hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Evet. Renk, doygunluk, parlaklik, enerji tuketimi, akicilik... Gider daha. O iki cozunurluk arasinda gozun o ekranlarda bir fark algilayamaz, fark baska yerlerde. Insan gozu 300 ppi'den sonrasini ayirt edemediyor bu kucuk ekranlarda. Xperia Z ekranin kontrasi az otekilere gore ama berbat denecek bir fark yaratacak kadar degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 yanyana getirince farklari anlasiliyor.. dert edilecek sey degil ama. hepsi gunes isiginda siciyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bu arada sony xperia z ler fabrika çıkışlı antishatter korumasıyla geliyor. diğer telefonlara da benzeri bir ürün takıp öyle karşılaştırmak lazım. büyük ithimalle değişir şimdi söylediğiniz şeyler o durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 çözünürlük her şey değil evet. galaxy s2'nin çözünürlük gayet tırt mesela (bişey çizicem diye draw something'de götüm çıkıyor örneğin) ama insanlar gördüğü zaman ekranı "oha ne kadar parlak ve canlı" diyorlar, özellikle de iphone kullanıcıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Ben de parlaklığından ve canlılığından bahsediyorum ama teknik olaylardan pek anlamadığım için ppi falan koydum. Ama maraba gibi direk bakınca çok çok güzel gözüküyor her şey yani. Diğerleri daha iyi olabilir belki de ama "lan ekran keşke bundan iyi olsaydı" diye düşünmedim telefonu ilk açtığımdan beri hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Bide note 2'de input lag var ekranda çoğu androidde varmış bu galiba, iphoneda yok ama. xperiada var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Input lag nasıl oluyor açıklayın hemen bakayım, iş yok çok sıkılıyorum ofiste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bişi çizerken yada meyve kesme oyununda sen parmağını çok hızlı hareket ettirdiğin zaman cursorun çok hafif geriden gelme olayı. çok çok az olsa bile çok hızlı hareketlerde biraz geç tepki verio note 2 bunda en iyi iphone diolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Şu anda meyve oyunuyla da uğraşamam bir şey çizmekle de sdfkj. Basınca geliyor arkadaş ne istiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 tegralarda ve iphoneda yok bu olay yada minimal o yüzden oyun için onları öneriolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ben bu telefonu alamıyorum yahu. ilkinde sipariş vermeye kalktım 7 tl yüzünden kk yetmedi, kk yi boşalttım ekran kartım yandı :'( kesin lanetli bu telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bugun elime geldi hakikaten muthis bir alet. ozellikle tasarimi cok hosuma gitti. ama sarj aletini sirkette unutmusum birazdan sarji bitcek :( usb'den sarj olmuyor bu arada, illa kendi adaptoru lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 hmm usb şarj nie olmuo yaw o garipmiş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 anlamadim ben de 50 farkli bilgisayarin 50 farkli usb portuna soktum hicbirinde sarj etmedi hatta harici satilan direk fise takip diger tarafi usb olan cihazlarda ise yaramadi sanirim sadece kendi adaptoru ile sarj oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 selçuk orda bir kıllık var bence telefonun ayarlarını falan kurcaladın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Abi charge olmaz felan demiyor google , bence bi problem var senin telefonda bide usb chargersız çok mantıksız zart zurt biten pil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar