JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 80leyince olucaktı hepsi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 çok özeniyorum ya böyle en iyisi nedir diye değil de zevk alıp istediği için oynayan insanlara ,iyi yapmışsın abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 çok güzel oldu olm bu t2 cultural armor iyi ki almışım. düşen itemları da sihirli lağımda birbirine konvertledim hiç işime yarmayan daha kötü şeyler çıktı satayım bari ah de sldkfjsldkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 sihirli lağım ne yaa ahahahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Ne gercekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 mystic forge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 mystic toilet diye geçiyor oynayanlar arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Biz oynamıyor muyuz aybediyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 kırk yılda bir giriyosun ya bırak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Glory birikti biraz, neye harcıyim? Almak istediğim bi armor kaldı craft listesinde yok ve 40-50 tane filan copper chest açtım çıkmadı vazgeçtim, diğer istediğim armorlar daha yüksek rank, alamıyorum. Karakterlerin hepsi 80 oldu kitaba gerek yok(kasacağım 2 karakter daha var gerçi ama slot yok onu almam lazım bi ara :p) Ne yapsam ben bunlarla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 tabikide level scrolluna bas o glory'ler, ne armoru ya glory ile armor mu alınır ne yapacaksın sadece spvp arenada giyebildiğin armoru ne önemi varki? spvpde amaç gösteriş yapmak mı point tutmak mı? kasacağım 2 char daha var diyosun ne yap et bas level scrolluna, 18 martta siliyolar gloryleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Biraz önce çektim, Taidha Wurm organizasyonuna kurban edilirken :p http://i.imgur.com/6p9N1eH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 abi guardian oynamaktan ne zevk alıyosunuz ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 anlayamazsınız :'( beni en çok çeken staff ın yaptığı dalga... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 JestersTear said: abi guardian oynamaktan ne zevk alıyosunuz ya :P benim bi tane char guardian vardi guzeldi boyle yanar doner. simdi warrior actim bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 yedirmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 warrior zaten en op classlardan biri tartışmasız ve en çok kayrılan en çok torpil geçilen classdır bana göre. Hatta gw2 developerlarının da main'i warriormış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Sevgili dostlar, bisey sorcam, simdi yarin bu LA deki event bitecek sanirim, saat kac gibi yeni patch gelcek biliomusunuz? birde final battle basliyacakmis, o ne kadar surecek kac gun? lvl kasmak icin cok iyi ortam bu durum ama, vakit yok nalet olsun yani. ayar oldum o yuzden daha vaktim varmi onu ogrenmek istiyorum. tesekkurler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 atıyorum 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 atıyorum 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Bir problem olmadığı müddetçe Türkiye saatiyle 19-21 arası bir saatte geliyor update. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 escape from LA event'i TR saatiyle gece 2 de mi ne gelmişti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 said: Bir problem olmadığı müddetçe En son patch'in gecikeceğini facebooktan falan duyurmuşlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 sana yönelik yazmadım onu genç, rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herifcotr Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Arkadaslar Merhaba 5 kisilik gang ekibimizle server arayısına girdik, aşırı sıra ve gerizekalı vizunah tan sıkıldığımız için seafarerden ayrılmıstık. seafarer ve deso serverında oynayan arkadaşlar varsa gang mantıgında takılan küçük gruplar varmı ve sıra olayı eskisi gibi mi? bilgi verirseniz cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar