Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok güzel oldu olm bu t2 cultural armor iyi ki almışım. düşen itemları da sihirli lağımda birbirine konvertledim hiç işime yarmayan daha kötü şeyler çıktı satayım bari ah de sldkfjsldkf
Mesaj tarihi:
Glory birikti biraz, neye harcıyim?
Almak istediğim bi armor kaldı craft listesinde yok ve 40-50 tane filan copper chest açtım çıkmadı vazgeçtim, diğer istediğim armorlar daha yüksek rank, alamıyorum.
Karakterlerin hepsi 80 oldu kitaba gerek yok(kasacağım 2 karakter daha var gerçi ama slot yok onu almam lazım bi ara :p)

Ne yapsam ben bunlarla?
Mesaj tarihi:
tabikide level scrolluna bas o glory'ler, ne armoru ya glory ile armor mu alınır ne yapacaksın sadece spvp arenada giyebildiğin armoru ne önemi varki? spvpde amaç gösteriş yapmak mı point tutmak mı?

kasacağım 2 char daha var diyosun ne yap et bas level scrolluna, 18 martta siliyolar gloryleri
Mesaj tarihi:
Sevgili dostlar,

bisey sorcam, simdi yarin bu LA deki event bitecek sanirim,
saat kac gibi yeni patch gelcek biliomusunuz?

birde final battle basliyacakmis, o ne kadar surecek kac gun?

lvl kasmak icin cok iyi ortam bu durum ama, vakit yok nalet olsun yani. ayar oldum o yuzden daha vaktim varmi onu ogrenmek istiyorum.

tesekkurler,
Mesaj tarihi:
Arkadaslar Merhaba

5 kisilik gang ekibimizle server arayısına girdik,

aşırı sıra ve gerizekalı vizunah tan sıkıldığımız için seafarerden ayrılmıstık.

seafarer ve deso serverında oynayan arkadaşlar varsa gang mantıgında takılan küçük gruplar varmı ve sıra olayı eskisi gibi mi?

bilgi verirseniz cok sevinirim.
  • Yeni Oluştur...