yazuach Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Myshkin said: yaklaşık 3 aydır deniyor güncelleme gelecek diye daha göremedik Daha ilk büyük eventi getirmeden önce 2-3 siteyle yaptıkları röportajlarda bas bas ocağa kadar her ay büyük bir event ve belli güncelleştirmeler getiricez ancak ocak ve şubatta expnsion büyüklüğünde dev bir güncelleme ile karşınıza çıkıcaz diye bağırdılar.Her blog postlarında bunu söylediler.Hatta süreki tekrarlıyorlar artık miğdem bulandı aynı cümleyi duymaktan. said: And I think that when people see how much stuff they’re gonna get for no monthly fee in January and February, they’re probably going to be blown away. These two months combined are basically an expansion’s worth of content for free. Heryerde bu geçiyor.Ha mükemmel olacak kusursuz olacka şöyle böyle diyemem...Bu kadar abarttı ArenaNet bu ocak-şubat updatelerini inşallah fos çıkmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Makarov said: Görmek istersen beklersin , görmek istemezsen başka oyunlara yelken açarsın bu kadar basit. acıyorum harbi şu yorumları görünce ya. kafana göre takıl sen, bana da cevap yazma mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 adam ağır troll ne diye ciddiye alıyosunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Tell a friend tarzı birşey var mı? Denemek için geç sayılır ama olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Şu an için yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Ocak patchi , şubat patchi kadar büyük olmayacakmış , şubatta yada martta yeni ırk , yeni meslek , yeni bölge vs gelecekmiş .WvW ye SPvP ye gelecekleri saymıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Yanlış anlamış olabilir misin? Colin said: Hey guys, Just to help provide some clarity on this, we’ll be releasing within the next couple of weeks a high level summary of our big plans for the first half of 2013 to help provide more transparency into our plans with the game going forward. This will include providing more details about our goals for the game, information about the stories and features that you’ll see in the Jan/Feb/March releases. To set expectations accordingly, the January release will be a relatively small release that sets the table for the stories and features we plan to roll out with the Feb/March releases and beyond. Also, there will be no new race, profession, or new region with these larger Feb/March releases. One of our major goals with these releases is making our existing world as strong as possible, ensuring there are reasons to go to all the locations in the world we’ve already built, and strengthening the core game we’ve provided. In saying this will be an expansions worth of stuff in these releases, we’re talking about the number of new features that will be rolled out across PvE, WvW, and PvP in early 2013, which usually you’d only find in an expansion for a traditional MMORPG. More details and specifics to come in the next couple of weeks, but I hope that helps provide some more insight into what to expect at a very high level. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 sdfs bende patlamışım.. makarovu iki kollayım sonra f2p sorayım diyodum olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Bakın söylüuorum, bu makarov da bot, bir insan öm e hiç mi bakmaz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 @Gangren yanlış anlamış olabilirim , ingilizcem yok ki çevirip te okumaya çalışıyorum böyle yanlışlar olabilir :) Bu arada dreagloth sen ne gönderdin görmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 kısaca birşey gelmiyo gene neyse gözlük yapıp satsınlar gemle lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Race,profession ya da region gelmemesi normal zaten şubatta.WvW için iyi birşeyler getirmeleri lazım.Bir çok kişi şubata kadar sabrediyor ama onda da beklenileni vermezse insanlar küsebilir sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 oyunu laptopta oynayanınız varmı? i7/GT550M/4GB ram/win7 laptopum oyunu kaldırırmı sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 İyi bir soğutucu alırsan oynarsın rahat.Almazsan laptoplarda aşırı ısınma yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 WoW oynuyordum. pek de ısınmıyordu. ama swtor oynarken grafikler düşükken bile ısınma oluyor. alıp denemek lazım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Karakter 80 oldu, skillerin hepsini de açtık ama hala haritalarda yapılmamış skiller var ve 80den sonra da level atlamışım gibi skill vermeye devam ediyor. Acaba skill pointler ile yapılan başka birşeyler de mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 var item alabiliosun onlarla legendary yada mystic forgeda kullanmak için itemlar yapılıo 250 tane lazım legendary için yada 50şer tane mystic forge silahlarıo için belki yeni bişiler daha gelimişdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Aket-Atum said: Karakter 80 oldu, skillerin hepsini de açtık ama hala haritalarda yapılmamış skiller var ve 80den sonra da level atlamışım gibi skill vermeye devam ediyor. Acaba skill pointler ile yapılan başka birşeyler de mi var? lions archta mystic forge yaninda Miyani diye bir npc var. o skill pointlerle alinan esyalari satiyor. legendary weapon icin gerekli olani 200 sp istiyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Yeni yeni oynuyorum oyunu da, az önce her zamankinden yüksek bi lag hissettim. Oyunda ping gösteren bi şey olmadğı için resouce monitor'dan baktım da değerler aşağıdaki gibi. Hani 122 neyse de 372 ne lan? Genel olarak bi lag problemi var mı yoksa bugüne özel bi şey mi acaba? http://i.imgur.com/oMDg1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ping 122 olan diğerleri ne içindi unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Ha iyiymiş o zaman eyvallah. Peki hep bu civarlarda mı? Seafarer's Rest'teyim şu an ben de, hiç bakmamıştım pinge sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Oyuna perf tag'i ekleyince FPS gösteriyordu da latency gösteriyor muydu, hatırlamıyorum. Bir dene istersen. GW2.exe'ye bir kısayol oluştur. Hedef kısmını buna benzer değiştir; "D:GamesGuild Wars 2Gw2.exe" -perfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 oyunu aldım 70 lira 6 taksit fakirlik akıyor heryerimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herifcotr Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 arkadaslar cof yaparak kazandıgım puanlarımla baska bir charıma item alabiliyomuyum varmıdır bilginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Evet, bütün tokenler account bound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar