DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 Work & Travel a gittiğim yere çok yakınmışsın ya, anılar depreşti. Glacier National Park, yazın tavsiye ederim çokzel mekan, günübirlik hiking ya da kamp falan yapılabiliyor, inanılmaz manzaralar var ama ayı da var çat diye çıkabiliyor karşına fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 yok random ama guncel hava durumu pic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 ülkedeki bütün hava durumu uzmanlarından çok daha doğru sonuçlar veriyor windy. kaç kere kar dediler siteye baktım yoktu kar yağışı. liyakat heryerde sorun oldu ülkede.. www.windy.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2024 Ordaki sorun liyakat değil ki, popülarizm ve yüzsüzlük. TikTok'erlara attention whore diye laf eden adam biraz fazla tıklancam, uzun okuncam, kulaktan kulağa konuşulcam, ilgiyle dinlencem diye yapmadığı cambazlık kalmıyor. Her türlü clickbait, çarpıtma, yalan haber büyük rahatlıkla yapılıyor. Kar haberleri de bu katagoride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2024 GreenPeace77, 17.01.2024 13:46 tarihinde dedi ki: ülkedeki bütün hava durumu uzmanlarından çok daha doğru sonuçlar veriyor windy. kaç kere kar dediler siteye baktım yoktu kar yağışı. liyakat heryerde sorun oldu ülkede.. www.windy.com bi kaç farklı modelden dataları çekip ortalama alıyorlarmış. tüm kaynakları görüp karşılaştırabiliyosun. https://www.windy.com/multimodel/41.451/28.603?18.563,43.638,4,m:eNpagYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2024 Kar haberi okumak nedir 13 yaşında mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2024 Tatil olacak diye de seviniyorsunuzdur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2024 ev iş istanbulun 2 ucunda olunca sağanak yağmur haberi bile önemli bizim için 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2024 Gizli, 18.01.2024 11:09 tarihinde dedi ki: Kar haberi okumak nedir 13 yaşında mısınız? ben valla tamamen 13 yaş heyecanıyla okuyorum 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2024 Kar yaginca heyecanlanmayan köylüdür 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2024 Köylü and proud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 kar yagmasini ben de heyecan ile takip ediyorum dogrusu. sadece kar yagmasi olasiliginin yuksek olmasi sebebi ile, yeni yilin 5 subat'a alinmasini teklif ettim birlesmis milletlere hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 dün Ankara'da biraz kar yağdı. kardan çok buz soğuğu vardı ama kışı karsız geçirmek tuhaf geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 subata yagar azicik imamoglu kayaga gitmis geyigi yapilir. hizlica sacmalanir. gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Geçen sene gene geç yağmıştı. Ocak sonunda İstanbul'u felç etmişti. Bakalım gene görebilecek miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 (düzenlendi) sabaha etraf kar kaplı uyandık, miniğe de güzel oldu, basılmamış taze bir sürü kar ile ilk karşılaşması Ankara/Çankaya https://imgur.com/a/8w7pFbJ Ocak 28, 2024 Archangel_ tarafından düzenlendi 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Yok valla ne kar var ne bişi. Ciddi ciddi dünya ısınıyo sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Alla alla olur mu öyle şey yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar