stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Kayışdağı, İçerenköy, Ataşehir kısaca yüksek yerler felç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 ikitellide bi yağıyo bi güneş açıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 lan merterdeyim manyak manyak yağıyor, güneş-kar-güneş-kar bu ne lan. izmirli halimle herşeye şaşırıp duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 of şifayı kaptım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Pinti şirkette olmanın hali başka :( erken çıkın bile demiyorlar, yollar rezil oldu bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 "kar yağarken evden çalışmak daha keyifli olur" dedik ve 2'de çıktık asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 maslak feci. akan yol bile tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 sokucam hadımköyüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 arabayı sabah selimpaşada benzin istasyonunda bıraktım. yabancı misafirlerim var diye firmadan bir arkadaş geldi hepimizi aldı. çerkezköye fabrikaya geldik saat 11:30da. erken çıkıp gideriz diyorduk.tem otoyolu 30 araçlık kaza nedeniyle çift yönlü trafiğe kapanmış. ne hal edeceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 bizim ofiste de erkenden çıkabilirsiniz dediler , bir tek ben kaldım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Kağıthane girişi filan E6 Fulll kilitli bayır çıkamıo arabalar 1 saatir 500 metre gidemedi arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Bahçeşehir - Esenyurt civarı yollar felaket tutmuş durumda. Esenyurt'tan TEM'e girişte 20'yle giderken arkadan gelip benim arabaya vurdu adam. "Frene bastım bastım durmadı" dedi bir de. Allah'tan o da yavaşlamıştı bayağı. Ayağı frenden kaldırıp darbeyi azalttım, sonra azar azar fren vererek iki arabayı da durdurdum. Göçük möçük yok, çizik falan var mı bu karda bakamadım, daha uygun bi zaman bakacaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 ben beylikdüzünde kaldım ak asfjlasbnfas bahçeşehire araba yoktur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Metrobus çalışıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Hacıosman, yağmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Kış lastiği bile kayıyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Metrobus çalışıyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 avrupa tarafı felaket anadolu tertemiz. 2.5 saatte eve geldim bogazicinden en buyuk kısmı akmerkezden metrobuse kar buz icinde yurumekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Yukarı dudulluda jeneriklik bir röveşatayla yere yapıştım. Her an bir compilation videosunda yer alabilirim. Kar ayakkabısız çıkayın aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Ulan ne sağlam yağıyor, metrobüse bindim çok feciydi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 ben 4 te çıktım ya....acıbadem--> sarıyer yeterince challenge zaten, iş çıkışı trafikte çıkarak daha da fecileştirmenin alemi yok, çık sen dedim kendime=) ... Hatta tam çıktım kar yine başladı...Yanlız köprüden müthiş görünüyordu,tipinin yavaşa yavaş boğazı kapatmasını izlemek of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 hatta şimdi haberlere baktım, metrobüsler bile felç olmuş iyi ki erken çıkmışın, yolda olanlara sabırlar diliyorum efenim... http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/yogun-kar-metrobus-seferlerini-vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 sıçtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Valla ben 18:30 gibi Zincirlikuyu'daydım herkes kafı yemiş gibiydi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 18.30da Çerkezköy den çıktık. TEMdeyiz. Hala Kumburgaza varamadik. Yollar buz. Tipi o biçim. Yabancı misafirler var yanımda yoksa bir şekilde kalırdım oralarda bir yerde. Neyseki depoyu fulledik. 3 torba çeşitli kraker, grisini, ice tea, su aldık. Bakalım eve varacak mıyız? Kadir Topbaş iyi çalışıyor diyen herkese sevgilerimi fışkırtiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar