SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Bursa'daki kar durumu nasıl olcak bu arada meteorolojik reyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Istanbul light city lan. Bana gelin: http://cl.ly/image/1d3t1N0u2z2a/Screen%20Shot%202015-01-05%20at%2018.26.25.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Laorx said: aha bizim şirket 4'te kepenk kapatıyo, gece Somonun siklorik yağışları da gelirse yarın gg. Hangi şirkettesin bizim şirket de 4'te paydos :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 tuzlada tipi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Ankara'da Çarşamba ve Perşembe okullar tatil edilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Daha tutmadı ama Kadıköy'de aralıksız yağıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ne güzel yağıyor. bir yandan da götü donmakta olan insanları düşünüyorum. buruk bir sevinç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 insanı salla da kedilere yazık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 İzmir Güçsüzler Evi Fuar'da evsizler için 4 numaralı holü ayırmış. Az önce oradaydım. Yemek servisi, giyecek yardımı falan da yapıyorlar. Eğer civarınızda da böyle birileri varsa 155'i arayın. Merak etmeyin polis sadece yer bilgisi veriyor. Bizzat alıp götürmüyor. Belediyenin arabasıyla gelip alıyorlar. Bu arada Somon said: İzmir ne alemde? Bize de siksonik kardan geliyor mu? Ciddi soruyorum. Kar mar tutsa da 2 gün yaşam haberi yapcaz ayağına kar haberi yapsak. Yağarsa kaç gibi yağar? Şundan soruyorum. Buraya az önce güneş açtı bütün keyfim kaçtı. Yağdır SOMON kar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Anadolu yakası yıkılmaya başlayacak 1 saate sabaha kadar rage var avrupa yaksaı ise gece saatlerinde rage'e başlayacak dekler oturmaya başladı ki gece ve yarın güzel yağışlar bekliyorum anadoluda ama avrupa muamma suanda eğer rüzgar poyrazdan başlarsa biraz dekler direk avrupa avcılar florya bahçeşehir beylükdüzü sarıyer taraflarına örtü bırakır tek sorun soğuma oda giriyor artık gece yarısı 1den sonra sabaha karşı -1 -2ler görünür istanbulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 LAN CIDDIYIM IZMIR NOLCAK IZMIR??? Bırak şimdi İstanbul'u. Akşamleyin kar fotoğrafı çekmem için Yamanlar'ın tepesine göndercekler beni. Yağmayacaksa hiç gitmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 where is your blizzard now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 meanwhile in brazil http://en.glaz.tv/online-webcams/plyazhi-brazilii (sao sebastiao) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Aceace said: LAN CIDDIYIM IZMIR NOLCAK IZMIR??? Bırak şimdi İstanbul'u. Akşamleyin kar fotoğrafı çekmem için Yamanlar'ın tepesine göndercekler beni. Yağmayacaksa hiç gitmeyeyim. izmirde şuanda bulut yok bütün dekler izmir üzerinden güneye iniyor sizin beklemeniz gereken yağış siklon olarak balıkesir üzerinden gelecek yağış ancak zor oda ısınıyor hemen hava ben tahminimi yapayım yarın akşam ve gece kar yağar size örtü olabilir ancak bugun ve gece umudum yok izmirden radardan bakabilirsin izmirin durumuna http://www.mgm.gov.tr/FTPDATA/uzal/radar/izm/izmppi15.jpg 10 dakikada bir güncellenir sakala 28 ve üzeriyse yağış bırakma ihtimali %60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Eyi eyi. Yağmasın zaten. Tutmuyor burda kar. Boşu boşuna allahın dağına gitmeme gerek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 lan koskoca meteorloji ilmi bu muymuş, radara bak, 28 üzeriyse yağar de. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 meteorloji ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ya arkadas meteoroloji bagiriyor kar geliyor diye bu valilikler neden sehirlerin felc olmasini bekleyip oyle tatil ediyor okullari ya da engelli/hamile calisanlar izinlidir diyor sabah 1.5 saatte gittim işe yurusem belki daha hızlı giderdim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Yine gökgürüldüyor maslakta! wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Etilerde deli yağdı be =) ara sokaklar felan kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Nişantaşı ne alemde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 şapka giy üşümesin kel kafan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 2 said: Nişantaşı ne alemde ? Tipi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Somon said: Anadolu yakası yıkılmaya başlayacak 1 saate sabaha kadar rage var avrupa yaksaı ise gece saatlerinde rage'e başlayacak dekler oturmaya başladı ki gece ve yarın güzel yağışlar bekliyorum anadoluda ama avrupa muamma suanda eğer rüzgar poyrazdan başlarsa biraz dekler direk avrupa avcılar florya bahçeşehir beylükdüzü sarıyer taraflarına örtü bırakır tek sorun soğuma oda giriyor artık gece yarısı 1den sonra sabaha karşı -1 -2ler görünür istanbulda daha başlangıç bu geceyi ve yarını bekleyin sistem girmedi daha istanbula -8lerde daha -16lar gelecek ohoo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Maltepe Kozyatağı E5 yağmur tadında, yol boş, kar parça parça atıyor ama tutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar