reampage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 se215 aldım fakat burn in konusunda kararsızım. Nasıl yapmalı yapmalı mı yoksa bırakayım kendi kendi ne mi olsun ? ne tavsiye edersiniz nasıl yapmalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 3 yıldır şunu kullanıyorum ama artık eski sesi kalmadı http://www.n11.com/arama?q=sennheiser+hd+25 şunu alayım diyorum ama fakirliğim ağır basıyor http://urun.n11.com/kulaklik/sony-mdr-1a-akilli-telefonlarla-uyumlu-kulaklik-P66690620 biraz daha uygun fiyata neler alabilirim ? 200tl 300tl 400tl pc başında kullanacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Lopeth said: 3 yıldır şunu kullanıyorum ama artık eski sesi kalmadı http://www.n11.com/arama?q=sennheiser+hd+25 şunu alayım diyorum ama fakirliğim ağır basıyor http://urun.n11.com/kulaklik/sony-mdr-1a-akilli-telefonlarla-uyumlu-kulaklik-P66690620 biraz daha uygun fiyata neler alabilirim ? 200tl 300tl 400tl pc başında kullanacağım Eski sesi kalmadı derken? Bir de hd25 mid centric, 1a ise bas ağırlıklı bir kulaklık diye biliyorum. İlla kapalı tip mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 reampage said: se215 aldım fakat burn in konusunda kararsızım. Nasıl yapmalı yapmalı mı yoksa bırakayım kendi kendi ne mi olsun ? ne tavsiye edersiniz nasıl yapmalı ? Ben özellikle burn-in yapmadım, olduğu gibi kullandım ama ortalama bi 200 saat falan kullandıktan sonra gerçek tadını almaya başladım. Hatta tam bundan sonra bozuldu sdf Ben şöyle bi 3-4 gün bırak renkli renkli bi şeyler çalsın, açılsın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 philips fidelio L2 aldım. 1 saattir doyamıyorum dinlemeye. acayip fantastik bir karakteri var ya. böyle basshead diyesim geliyo ama değil baya kontrollü deepleri. tizler aşırı parlak değil, midler de yerinde. inanılmaz bir soundstage var. çözemedim nasıl bişi yapmış bu adamlar lan ve nasıl piyasada bu kadar geri planda kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Bu burn-in mevzusu ile ilgili pek bilgim yok da, bilen arkadaşlar biraz aydınlatırsa sevinirim. Bu sürecin bir doğrusu yanlışı var mıdır? Şimdi ikinci el hoparlör almak istiyorum da sıfırıyla arasında yüzde 40 filan fark var. Garantisi vb devam ediyor ama yanlış burn-in yapılma ihtimali filan var mı onu öğrenmek istiyorum? Adama sorsam bilmeme olasılığı yüksek en azından burada bilenlerden fikir alayım. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Hoparlorde burn in cok farkedilen bir mevzu degil bence. Ama headphone ve in ear larda cidden degisiyor ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Ve simdiye kadar bir suru ikinci el hoparlor kulaklik amfi falan aldim. Belki benim sansima denk geldi ama hicbir sorun yasamadim. Kaliteli urunu bozmak cidden zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Hoparlorde burn-in den ziyade soguk/sicak ayrimi var. Calismaya baslamasinin ilk 30-40dk si biraz camurlu oluyor. Ardindan pasifse amfi, aktifse trafosu isininca ses kendine geliyor. Kutudan cikmasinin ilk 1-2 saatini belki break-in diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Yanıtlar için teşekkürler. Bir tane A5+ alacağım da ondan sorayım dedim. Umarım bir sıkıntı yaşamam ki dediklerinize bakılırsa da zor bir ihtimal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Selam, Vallahi ben çok pahalıya bir A5+ almıştım, Allah'dan ürün memnun bıraktı da fiyatını unuttum gitti dsaghfdhasf Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Esh said: philips fidelio L2 aldım. 1 saattir doyamıyorum dinlemeye. acayip fantastik bir karakteri var ya. böyle basshead diyesim geliyo ama değil baya kontrollü deepleri. tizler aşırı parlak değil, midler de yerinde. inanılmaz bir soundstage var. çözemedim nasıl bişi yapmış bu adamlar lan ve nasıl piyasada bu kadar geri planda kalmış. Ben Citiscape ve Fidelio serileri çıktığından beri çok iyi diyorum, dinleyen yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 paramecium said: Selam, Vallahi ben çok pahalıya bir A5+ almıştım, Allah'dan ürün memnun bıraktı da fiyatını unuttum gitti dsaghfdhasf Saygılar. )= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Selam, Her akşam dinleyip sana ve KHaRoN'a dua ediyorum ben :D Ama kardeş senin oraya araç park etmek insanı terletiyor; her köşeden bir değnekçi falan :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Selamlar. Hoparlörlerimin kabloları amfiye ulaşana kadar elektrik kablolarının yakınlarından geçiyo ve bu bazen çılgın parazite sebep oluyo. Önlemek için ne yapabilirim kabloların uzağından geçirmekten başka? Elektrik bandıyla hoparlör kablolarını sarsam keser mi? Dipnot: hoparlörün kabloları bakır kablo, dışında ince bi plastik kısmı var. Eski tip amfiye çıplak bakır ucunu soktuğumuz çeşitten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Kesmez. ama problemin kaynaginin bu oldugundan emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Kabloyu tutup elektrik kablolarından uzaklaştırdığımda büyük ölçüde esilmişti parazit, bazal bi düzeyde kalmıştı ama o da evin elektriği topraksız, ondandır diye düşünüyorum. Büyük ölçüde elektrikle alakalı olduğunu düşünüyorum yani. Amfiyi de başka yere koyamıyorum ki, hoparlörün kabloları bari elektrik kablolarından uzak olabilse keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Eger sorun gerçekten oysa kabloyu baska yerden dolaştırıcaksın, bant yalıtım vs elektrik alanı azaltmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Adamin evinde trifaze hat var heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Kablo direkt çoklayıcının etrafından dolanıyo, bu esnada amfinin, tvnin, modemin vs kablolarına da temas halinde. Öyle saçma sapan bi elektrik keyfi yapıyo sdgh Neyse çoklu fişten kurtarınca parazit duyulmucak düzeyde azaldı enazından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Izole kablo cek diycem de, sirf duvara bantlasan bile yeter yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Aa o hiç aklıma gelmemişti. Bomboş olduğum bi gün yapiyim sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Selam, İnce 3 kablo alıp şu şekilde öreceksin. Kabaca bildiğim kadarıyla; eğer bu şekilde örme bir kablo oluşturursan indüktif yük oluşmuyor kablo üstünde. Mesela network kablolarında da çiftler birbirlerine sarılıdır, bu çiftler de kablo içinde helis çizerek birbirlerinin etrafında dönerler. bak bu adam CAT5 ile yapmış :P Ayrıca kabloları hazırladıktan sonra üstlerine metal örgü kılıf da geçirebilirsin: http://techflex.com.au/uploads/images/mss/mbc/.thumbs/mbc-banner_47e6c9.jpg Bu metal kılıfların topraklanmaması gerekiyor diye hatırlıyorum. yanılıyor da olabilirim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 işyerinde dandik bir bilgisayarım var. spotify ile müzik dinliyorum. arkadaştan aldığım genius marka ufak hoparlörlerim var onlara iphone 5 kulaklığı takılı öyle müzik dinliyorum. fakat tatmin etmemeye başladı akşama kadar müzik dinliyorum neredeyse. şöyle ucuz yollu amatörün amatörü birşeyler yapayım diyorum. zaten tek kulağım %40-50 duymuyor. ses kartı onboard birşey, epey basic bir şey. şu usb den ses kartları varmış. onlardan alayım diyorum. fakat kulaklık biraz sorun. şu kulağın içine tam olarak girenleri kullanamıyorum epey huylandırıyor beni. mecburen over ear diyorsunuz sanırım onlardan alıcam. ne tavsiye edersiniz ? hepsi 300 tl yi geçmesin diyorum. konu çok ses kartıyla ilgili değilse sadece kulaklık da alabilirim. var mı dır tavsiyeniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Audioengine A5+ aldım. Dinliyorum gayet güzel. Şu an ki setup daha ziyade analog yani DJ mixer aracılığı ile pikap bağlı durumda. Ancak mixera diğer kanallardan digital (yeri gelir PCden, yeri gelir telefondan filan) ses aktarmayı düşündüğümden bir çözüm arıyorum. Şimdi telefondan filan aktarmak için Chromecast Audio alayım diyorum ki genel olarak DAC performansı beğeniliyor. Ama hani PC filan bağlarsam hem onu hem de Chromecasti bağlayabileceğim uygun fiyatlı ve tatmin edebilecek bir DAC var mıdır? Mac için aldığım Creative USB ses kartı fena değil ama hani daha iyisi olsa daha iyi olur tabi :p Ayrıca bu Creative'i de okutabilirim esasen ağırlıklı olarak yeni sistemden müzik dinleyeceğimden ötürü. Önerilere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar