Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 http://i.imgur.com/zT9BN.jpg 2012'den daha kaliteli yapimlar var. wasteland ve rome 2 yeter zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 oo xcom çıkıyo ha, şahane, iyi bir xcom oyunu oynarız sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 wod 2013 demişlerde wod çıkmaz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 en çok watch dogs'u merak ediyorum. peşi sıra bioshock infinite, tomb raider, crysis 3, deadpool, star wars 1313, thief 4, devil may cry, sim city, last of us, naruto uns 3, dragon age 3 geliyor. yuh listede oyun kalmadı bunları sayınca, 2013 iyi sene olacak lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/27207716.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 gta 5 pc ye çıkmayacak mı bu listeye göre öyle de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 2014'te çkar. watch dogs, star wars 1313, bioshock infinite'i merak ediyorum. diğerlerinden sürpriz güzel birşey çıkarsa oynarım anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bioshock infinite, watch dogs, star wars 1313, aliens: cm, thief 4 gayet guzel bir sene olacak 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 yine ac gezicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Hımmm... 5-6 iddialı isim, bir o kadar da süpriz el var. Her aya ortalama 1 de sen işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 hitman --reglam alanı-- --:)-D(:D :)-D-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Abi liste güzel eyvallah da orda bir Grid 2 var ki beni benden aldı logoyu görür görmez. Oynadığım en başarılı yarış oyunu, gelsin bakalım nasıl olacak yenisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ehue resmin sağ tarafı gözükmedi bir tane PC exclusive yok ya diye ağlayacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 olmaz olur mu lan kickstarter kampanyaları yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 yok ya Valveden PC ve olası steambox exclusive oyun çıkmadıktan sonra fıs hepsi aha wasteland varken fıs dedim taş oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 GTA 5 büyük kayıp ama onun dışında olmayanların hiçbiri önemli değil :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 allahtan kickstarter var da pc ye exc geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ya şu DA3 DA1 gibi olsun , oynamak isteyeyim. DA2 yi 1 kere bitirdim hala kenarda duruyor DA1 çekiyor canım. Ne güzel oyundu be =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Watch Dogs DA3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 nintendo'ya da kullanıcısına da acıdım. bone harbi ban lazım sana, fps bölümünde översin xcomshock'u. masq +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=dUU7ZnlVTD4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Sam said: bone harbi ban lazım sana, fps bölümünde översin xcomshock'u aha beklediğim cevap geldi sonunda (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Analogue: A Hate Story bitirdim simdi, coook iyiydi. Onumuzdeki ay devami cikiyor, 2013'un ilk bekledigim oyunu olsa gerek. Diger bekledigim uc oyun Nintendo'dan: Shin Megami Tensei IV, yeni Castlevania, yeni Sonic & All-Stars Racing. Sonra sirada Elder Scrolls Online, Shadowrun, South Park ve Deponia uclemesinin son oyunu var. Tum beklediklerim bunlar. Bir saniye ya, ben daha once yazmamis miydim bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar