BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 şu mesajımın üstüne "aga mangada şöyle böyle" diye spoiler verecek olanın anası/bacısı titana kaçsın her gece rüyasında hayatı boyunca en tiksindiği animenin en tiksindiği bölümü oynasın
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 olm oku 5. sayfada yazdığımı, rahatla. hem üstelik çok çok büyük spoiler değil, ben bilmeme rağmen hala merak ediyorum neler olacağını. ama sizin kadar delirmiyorum :D
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 delirmek iyidir, haftayı geçirmek için sebep oluyor
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 aynen, motive oluyoruz HADİ ÇIKSANA KODUĞUMUN BÖLÜMÜ!! diyoruz ha ben şimdi gargantia çin o durumdayım eheh
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Ben mangayı takip ediyorum, vikisine bir gireyim dedim hani öldüren spoiler yedim. Sakın girmeyin vikisine falan bunun.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Bu başladığından beri /a/ ye giremiyorum ben.
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=IubXEBZcl0o /a/ ya giremiyenler kaçırmasın o zaman
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 arkdan geçenleri gördükçe posta gazetesine "japon kızı" başlıklı şiir yazıp yollayasım geldi
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 komik bile olmayan 4chan kafası işte klasik =/ edit: sayfa bayşı peh
knox Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 BabacumMostors said: aynı şeyi düşündüm ben de hatta; acaba dönemsel olarak insan nüfusunu kontrol etmek için dasha üstün bir varlığın yada maia-gaia mitine dayanacak olursak dünyanın kendisinin yaptığı bir kontrol mekanizması mı? virüs anti-virüs gibin nedense aklima bu geldi direk ahaha
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Sam said: samaella said: titanların taşaklarını göstermiyorlar ya. Zikiyle dağları evleri deviren titan görmek istiyorum !!! artık cevabını almışsındır bu bölüm diyordum ama kabullenmek istemiyorsun gibi. (:P) ya sonra babsı anlattı yok falan dedi ya, aklıma bir şüphe düştü sorayım dedim:D titan "sana bişey göstersem kasıktan dize kaadaaaar, al bunu alamazmısıııınn" diye bağıracak sonraki sefer :D
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 http://25.media.tumblr.com/6c35aea8101ced3fcd890cd8e3519375/tumblr_mlh20uv3RI1ryg654o2_500.jpg
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 oha abv 5 de neler olmuş öle ya..... küfrettim ama ben feci... yapılır mı bu
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 EREN DARTH VADER OLUP DÖNECEK ALAYININ BELASINI KECEK!
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Sam said: ore no eoten konna ki kawaii wake ga nai http://i.imgur.com/ApZOQ8h.jpg http://i.imgur.com/TEoIIBh.png "It...It's not like i want to eat you or anything, baka! Don't get the wrong idea..."
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ahahsdghsjsdcgshjdfhjutanmishali cok iyi. lead arakter bu kadar tirt olmasa cok iyi seinen olurmus bence bundan.
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 abi soyle ufak ufak spoiler veriyorsunuz ara sira, farkinda degilsiniz o ufak spoilerlar voltran gibi birlesip hayvani spoiler oluyor masallah herifin nasil oldugu bile cikiyor mesajlardan, kopek mamasi dendigine gore titan yemis buyuk ihtimalle samaella said: köpek maması oldu BabacumMostors said: EREN DARTH VADER OLUP DÖNECEK ALAYININ BELASINI KECEK!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 abi adam gerçekten haklı, o an farketmedim ama spoil yiyenlerden gerçekten özür dilerim daha dikkatli olmam gerek.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 titanlara nasıl yeniliyolar anlamıyorum ben zaten. böle büyük zombie adamlar işte. mal mal geliyolar. top var tüfek var, gundam var halayeniliyoruz.. hanı böle sürüylede dğeillerki 20-30 taneler falan. hanı o kadar yenilmezlerki oinsanlar o titanlara istediği kadar kastırsın anıme aaa ölücek ehrkez falan diey hissetmiyorum. hayır bide inanılmaz kötü anime zaten, konu cok vahim. koca insanlık ufacık yerde takılıyo yanı ölemi? bütün o doğal kaynaklar ordamı var şimdi?, demiri bakırı, kömürü, barut yapmak için gerekenleri vs vs vs
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bunlar yahudi galiba, vadedilen topraklarda yaşıyorlar her türlü malzeme var :P ama tuz yokmşu işte tuz pahalıymış yada şu olailbir, misyon gibi arada duvarların dışına çıkıp gelenler oluyordur ki ilk bölümde eren duvarın dışında takılıyordu sorna içeri kaçtılar
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 nasıl yeniliyorlar derken? kafası kopanın bile regenerate olduğunu söylediler. daha nedene ihtiyacın var mı nasıl yenildiklerine dair?
Öne çıkan mesajlar