Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm oku 5. sayfada yazdığımı, rahatla. hem üstelik çok çok büyük spoiler değil, ben bilmeme rağmen hala merak ediyorum neler olacağını. ama sizin kadar delirmiyorum :D
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

aynı şeyi düşündüm ben de hatta;

acaba dönemsel olarak insan nüfusunu kontrol etmek için dasha üstün bir varlığın yada maia-gaia mitine dayanacak olursak dünyanın kendisinin yaptığı bir kontrol mekanizması mı? virüs anti-virüs gibin

nedense aklima bu geldi direk ahaha
Mesaj tarihi:
Sam said:

samaella said:

titanların taşaklarını göstermiyorlar ya. Zikiyle dağları evleri deviren titan görmek istiyorum !!!

artık cevabını almışsındır bu bölüm diyordum ama kabullenmek istemiyorsun gibi. (:P)

ya sonra babsı anlattı yok falan dedi ya, aklıma bir şüphe düştü sorayım dedim:D

titan "sana bişey göstersem kasıktan dize kaadaaaar, al bunu alamazmısıııınn" diye bağıracak sonraki sefer :D
Mesaj tarihi:
abi soyle ufak ufak spoiler veriyorsunuz ara sira, farkinda degilsiniz o ufak spoilerlar voltran gibi birlesip hayvani spoiler oluyor

masallah herifin nasil oldugu bile cikiyor mesajlardan, kopek mamasi dendigine gore titan yemis buyuk ihtimalle

samaella said:

köpek maması oldu

BabacumMostors said:

EREN DARTH VADER OLUP DÖNECEK ALAYININ BELASINI KECEK!

Mesaj tarihi:
titanlara nasıl yeniliyolar anlamıyorum ben zaten.

böle büyük zombie adamlar işte. mal mal geliyolar. top var tüfek var, gundam var halayeniliyoruz..
hanı böle sürüylede dğeillerki 20-30 taneler falan. hanı o kadar yenilmezlerki oinsanlar o titanlara istediği kadar kastırsın anıme aaa ölücek ehrkez falan diey hissetmiyorum.

hayır bide inanılmaz kötü anime zaten, konu cok vahim. koca insanlık ufacık yerde takılıyo yanı ölemi? bütün o doğal kaynaklar ordamı var şimdi?, demiri bakırı, kömürü, barut yapmak için gerekenleri vs vs vs
Mesaj tarihi:
bunlar yahudi galiba, vadedilen topraklarda yaşıyorlar her türlü malzeme var :P

ama tuz yokmşu işte tuz pahalıymış

yada şu olailbir, misyon gibi arada duvarların dışına çıkıp gelenler oluyordur ki ilk bölümde eren duvarın dışında takılıyordu sorna içeri kaçtılar
  • Yeni Oluştur...