Xenus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 şimdi açtım ben, update gelmiş. binalar uzamış birde iki kanca fırlatıyor artık ama daha zor olmuş sanki böyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Binalar filan daha fazla olunca takılmalar filan artmış ama en azından giantın tekinin cesedinin içine düştüğünde kurtulacak yer olur. Büyük binaların da tepesine çıkamıyolar sanırım onun da faydası olur belki. Ayrıca yeni saldırı tipi gelmiş S+Left Click yapınca direkt aşağı doğru hızla inerek kesiyo, onunla birlikte öldürmek aşırı kolay olmuş(özellikle minikleri). Ama yanlış yerde kullanınca titanın ayağının dibine iniyosun kurtuluş yok lol. 2 tane hook la da çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 ensesine suratina da vuruyor artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 12 eren de elini taşın altına koyacak artık gibi. :p da o duvardakiler hiçbirşey yapmadan nasıl beşte birini kaybettiler askerlerin onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 5in1i lure etcez diye aşağıya adam da saldılar ya oralardan elde edilen kayıplar olsa gerek sanırsam.... demekki şunu anlıyoruz titanların hepsinin ensesinde bi tane insan var ve hepsi de uykuda gibi bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 12 Sündürdükçe sündürdü, Kubo mu yapıyor animesini anlamadım... Önümüzdeki bölüm birşeyler olacak gibi hissettirdi yine ama birşey olur mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 ulan kolaysa bir hafta daha bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 ulan 500 mb çektik tırt çıktı arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 eren bi taş kaldırcak 3 bölümdür beklioz mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 oyunun yeni versiyonu da süper olmuş yanlız bi şey buldum çat çut kesiyorum hepsini fazla kolay oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Koskoca bölüm boyunca hiçbirşey olmamış gibi geldi ya çok yavaş geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Jaegerjaquez said: eren bi taş kaldırcak 3 bölümdür beklioz mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 animenin başından beri bişey olmuyor ki zaten, acayip yavaş ilerliyor. timeskip olmasa hala aynı yerdeydi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 evet, ben sıkılıp bıraktım açıkçası... haruhinin loop bölümleri geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 http://i.qkme.me/3uvb6v.jpg http://www.youtube.com/watch?v=4it6drcT8v8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 bölümün özeti şu http://o1306.hizliresim.com/1b/r/phhhb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 off 13 tane kalmıstı ya :(( oyunun yeni versiyonunda anormal titanlarda olcakmıs http://fenglee.com/game/aog/20130622180803.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Şu hızlanarak vurunca fazladan skor yazması işi çok iyi ya, bağımlılık yaptı artık yavaş oynayamıyorum hep bodoslama dalıyorum. 4-5 tane toplansa da çift hook olayı sayesinde denge sağlamak, sıkışınca kaçmak filan mümkün olmuş çok hoşuma gitti. Oyun genel olarak kolaylaşmış ama daha fena gaza getirdiği için önceki versiyondaki kadar bile ilerleyemiyorum, hep aptalca bi hata yüzünden ölüyorum ^^ Artık yaklaş, 1 tanesini kendine çek, vurmasını bekle, arkasına geç, enseye atla, öldür monotonundan da kurtulmuş bayağı hızlı şekilde savaşabiliyorsun. Üzerine yaklaştığında göğsüne veya ensesine vurması olayı da giantların üzerinde dolaşıp saldırma imkanı sunmuş en sevdiğim yanı bu oldu bu update in. Artık neredeyse yere inmeden oynuyorum(savaşırken hiç inmiyorum), böyle oynamak bayağı zor ama ÇOK eğlenceli. Aşağı ve yukarı bakma açılarını bayağı arttırması lazım ama, yukarı fırlıyorum aşağıda ne var göremiyorum hep giantların arasına düşüp ölüyorum ya. Onu da düzeltse OPdeki climax sahnesini tam yapabilicez:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 mikasa da olmasa hiç çekilmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 bence gayet iyi bolumdu. hayal gordugu sahneleri bayagi sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 412 vurdum lan eheh ^^ http://i.imgur.com/O4ZelYV.png En yüksek kaç vurulabiliyor? 400 civarlarında çok nadiren vurabiliyorum special move lar 120-140 arası zaten standart, onun haricinde en fazla hızla fırlarken vurduğumda 200-300 civarı yapabiliyorum . Yukarıdaki giften daha hızlı herhalde ama daha yüksek hızlara çıkmak ta mümkün, öyle vurabilen oldu mu? (isabet ettirmek mümkün mü bilmiyorum ama, genelde kontrolsüz şekilde yukarı uçuyorum o hızlarda, bu bile bayağı zor isabet etti açıkçası.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 OHAHAHAHAHAHAHA http://www.youtube.com/watch?v=OC3Z4KtfSSo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ^ 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 olmuş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Oyunu beceremedim ya lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar