Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

Walrus

Öne çıkan mesajlar

Binalar filan daha fazla olunca takılmalar filan artmış ama en azından giantın tekinin cesedinin içine düştüğünde kurtulacak yer olur. Büyük binaların da tepesine çıkamıyolar sanırım onun da faydası olur belki.

Ayrıca yeni saldırı tipi gelmiş S+Left Click yapınca direkt aşağı doğru hızla inerek kesiyo, onunla birlikte öldürmek aşırı kolay olmuş(özellikle minikleri).
Ama yanlış yerde kullanınca titanın ayağının dibine iniyosun kurtuluş yok lol.

2 tane hook la da çok iyi olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu hızlanarak vurunca fazladan skor yazması işi çok iyi ya, bağımlılık yaptı artık yavaş oynayamıyorum hep bodoslama dalıyorum. 4-5 tane toplansa da çift hook olayı sayesinde denge sağlamak, sıkışınca kaçmak filan mümkün olmuş çok hoşuma gitti.

Oyun genel olarak kolaylaşmış ama daha fena gaza getirdiği için önceki versiyondaki kadar bile ilerleyemiyorum, hep aptalca bi hata yüzünden ölüyorum ^^

Artık yaklaş, 1 tanesini kendine çek, vurmasını bekle, arkasına geç, enseye atla, öldür monotonundan da kurtulmuş bayağı hızlı şekilde savaşabiliyorsun. Üzerine yaklaştığında göğsüne veya ensesine vurması olayı da giantların üzerinde dolaşıp saldırma imkanı sunmuş en sevdiğim yanı bu oldu bu update in. Artık neredeyse yere inmeden oynuyorum(savaşırken hiç inmiyorum), böyle oynamak bayağı zor ama ÇOK eğlenceli.
Aşağı ve yukarı bakma açılarını bayağı arttırması lazım ama, yukarı fırlıyorum aşağıda ne var göremiyorum hep giantların arasına düşüp ölüyorum ya. Onu da düzeltse OPdeki climax sahnesini tam yapabilicez:P
Sosyal ağlarda paylaş

412 vurdum lan eheh ^^

http://i.imgur.com/O4ZelYV.png

En yüksek kaç vurulabiliyor? 400 civarlarında çok nadiren vurabiliyorum special move lar 120-140 arası zaten standart, onun haricinde en fazla hızla fırlarken vurduğumda 200-300 civarı yapabiliyorum . Yukarıdaki giften daha hızlı herhalde ama daha yüksek hızlara çıkmak ta mümkün, öyle vurabilen oldu mu?
(isabet ettirmek mümkün mü bilmiyorum ama, genelde kontrolsüz şekilde yukarı uçuyorum o hızlarda, bu bile bayağı zor isabet etti açıkçası.)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...