Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaede said:

abi 50 metre yüksekliğinde devasa duvarları bir avuç insan kendi başlarına o teknoloji ile titan muhabbeti çıktıktan sonra saldırı altında yapabilir mi ?

yani şuna biraz kafa patlatınca frodoluk yapmaya gerek kalmıyor

ha evet şu olay açıklanmadan diğerlerini sorgulamaya pek hacet yok, ilk bölümde mi ne yazmıştım hatta ben de. çin seddi çekmişler resmen.
Mesaj tarihi:
macross a bağlarlar eskiden insanları büyütüp küçültüyodun size matters bitmişti fln diye. sonra kontrolden çıkıyor teknoloji titanilar yemeye başlıyor nom nom. o sırada unutuluyor herşey.
Mesaj tarihi:
Sam said:

Kaede said:

abi 50 metre yüksekliğinde devasa duvarları bir avuç insan kendi başlarına o teknoloji ile titan muhabbeti çıktıktan sonra saldırı altında yapabilir mi ?

yani şuna biraz kafa patlatınca frodoluk yapmaya gerek kalmıyor

ha evet şu olay açıklanmadan diğerlerini sorgulamaya pek hacet yok, ilk bölümde mi ne yazmıştım hatta ben de. çin seddi çekmişler resmen.

Duvarlar ile ilgili aysbergin başı görünecek ama daha var oralara gelmemize...
Mesaj tarihi:
evet işte dediğim o
o kadar fazla böyle göze sokulan BAKIN KARDEŞ BUNLAR BÖYLE AMA NASIL BÖYLE Bİ SOR noktaları var ki 2 bölümde bir twist geliceği aşikar. o yüzden tartışın, fikir yürütün ama frodoya bağlamaya gerek yok
Mesaj tarihi:
Darklight1903 said:

zorlaya zorlaya spoiler veriyosunuz ha :D biri ciksa da 'abi geri kalanini da anlat' dese diye bekliyosunuz herhalde fdjlkfjsd.
hakaten ya biri bana öm atıversin spoilerları :P
Mesaj tarihi:
live action yapmaya çalışıyorlarmış da mangaka ile yönetmen çatışmış, yönetmen ayrılmış heh. martin baba gibi satmamış hikayeyi herhalde. :p
Mesaj tarihi:
güzel bölümdü. haftaya da baya aksiyon olacak

titan hakkında mangayı okuyanlara soruyorum

o titan eren mi? the last titanbender falan olacak sanırım dsdsf

• Yeni Oluştur...