Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Suyunu vermeyi unuttun herhalde :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Lopeth said: Hayvan gibi spoiler - Oyunu bitirmeyen ve 46 yı oynamayan bakmasın Bakma üzülme Tamam big boss değilmişiz, bari oyunun sonunda ölseydik de öyle reveal etseydiniz. Bütün parayı mechaniclere harcayıp hikayeyi tek mind fuckla kurtarmaya çalışmak olmamış. bitirmeyen acmasin bi mantik hatasini cozuyor seri ile ilgili cunki snake big bossu iki defa oldurmustu :P ilk oyunda olen big bossile oyniyoruz ki buda big boss + oyunda cok ruse var ki temasi zaten sizofreni ile snakein gozunden gorulenlerin dogru olmadigini vurgulamasi, motora binen big boss gosterildigindeki saat ile ocelotun ilk ciktigi saat birbirini tutmuyor misal ve ozellikle saat girmis kojima, ayni anda ocelotun iki yerde birden olmasi gerekiyor filan + ishmael = big boss da tutmuyor cunki ishmael in gozleri saglam renk tutsada + surat dosyalarini acmislar yuzu medicin yuzu ile tutuyor wtf? su anda binbir komplo ucusuyor ortada cunki kojima "daha once oyun endustrisinde yapilmamis birseyi yapicaz" demisti, oyunun eksik bir sona sahip olmasi oyunculara harbiden "phantom pain" yasatmak icinmi? cut contenti bu yuzdenmi cesurca dvd de filan aciklayip takedown ettirmedi? oyunun temasina gidiyor bu ayrica kojima episodic olucak demisti mgsV icin ayni zamanda oyunda 5 diyenleri duzeltmisti MGSV oyunun adi MGS5 degil diye ayrica dahada dibe inersek konami kojimayi sepetlemeden once acilmis bir site var http://ingsoc.org/ burda daha 72 gun once essek gibi kojima lives yaziyordu, domain adini alan gizli hesap almis ve daha bu konami olaylari olmadan once regsiter edilmesini gectim countdown baslatmis, countdown 11 eylulde bitiyor ve o gun herhangi bir oyun release i olmiycak, konami bu sene oyun isini birakmasina ragmen tgs ye katiliyor ustune. gene oyunda bir suru 1984 gondermesi varken ingsoc gibi anlamli bir site alip kojima propagandasi yapmak ve aniden kaldirmak? ha bide cut content in son sahnesinde hani oyunun finali olmasi gereken yerde kojima nedense ikiz kuleleri gozumuze sokuyor... HE PLAYED US LIKE A DAMN FIDDLE! AGAIN! http://i.imgur.com/IMCU0BZ.jpg DID U RIKE IT? oyunun revealini hatirlayin phantom pain diye iteledi mgsV sonradan cikti ortaya, sahte roportaj duzenledi ve ruse ustune ruse yasadik yetmedi uluslararasi basini kafa nakli olayi ile kandirdi bu herif, hepimzi trollendik gene ki 10/10 idi direk said: The next project will challenge a certain type of taboo. If I mess up, I'll probably have to leave the industry eh hani mgs4 satislari kotuydu, peace walker gene psp cikinca korkunc dusuk rakamlarda kaldi, portable opsu ise hatirlayan bile yok :P bu oyun ise butun chartlari altust etti, gelmis gecmis en cok satan MGS oyunu oldu su anda ki bu gidisle butun oyunlarin toplamindan cok satmasida zor degil, korkunc bir hype yapti butun bu olaylarla, sessiz sakin ciksaydi imkansizdi bu kadar satis yapmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ahaha skullara düz bazuka ile daldım S rank verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 progamer said: said: In METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN which was released on September 1st, 2015 there is a possibility that the game stops progress if having Quiet as a buddy while playing "Mission 29" or "Mission 42". This situation can be avoided by not using Quiet as a buddy while playing either "Mission 29" or "Mission 42". We deeply apologize, and appreciate your patience for further announcements regarding this issue. Mission 29 ve 42 de Quiet'ı kullanınca bug olup progress durabiliyormuş sdf http://www.konami.jp/mgs_portal/jp/info/?id=675 Ohaaa.. Oyuna baştan başlamak gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 29 - 42 sorunu için sadece Quiet ile oynamamak yeterli değilmiş. 29 - 42 öncesi yedeğinizi farklı bir yere kopyalayın. Hiç sorun yaşamayanların olması sorunun tam çözümünü zorlaştırıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 daha quiet'ı göremedik, dd de büyümedi ama elimi sürmem quiet'a o zaman. pun not intended derken quiet olmadan da göçebiliyor dendi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 :P Video: Is MGS5 still good if you're rubbish at stealth? http://www.eurogamer.net/articles/2015-09-08-video-is-mgs5-still-good-if-youre-rubbish-at-stealth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ddog ne zaman nereden alınıyor ya. quiet'ı fln aldım ben ama ddog yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Baslarda aliniyordu valla puppy olarak geliyor gormen lazim yani sonra tekrar cikiyor mu bilemiyorum bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 quietdan baya bi önce aldım ben iti, puppy hali zaten 2.-3. görevde falan çıkıyo büyümesi de 10lardaydı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 pff ben görmüştüm de extract etmemiştim. o olduğunu bilmiyodum. =) replay edeyim mission'u madem. umarım olur. edit: girdim aldım hemen mission abort ettim. -50 heroism yedim ama ddog u verdi sonuç olarak. bitirmek gerekmiyormuş mission'u =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Konami önlem alıyor When the save data can t be read from Steam cloud the backup save data will be now used. Beta 1.005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 lan simdi 31 de bitmedi mi oyun chapter 2 diyor o ne lan devam mi etmem lazim oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 devam devam :) after mission 31 bazı görevlerin extreme, subsistence vs. modları açılacak, onları tamamlaman şart değil ancak sarı ile işaretlenen important side opsları, ve main missionları yapman lazım. true ending mission 46'dan sonra geliyor. onu da bitirince youtube'a girip the phantom pain mission 51 yazıp seyretmeye başlıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Created Directed Edited Written Produced by Hideo Kojima Hatta Hideo Kojima by Hideo Kojima. Şu ana kadar bunları anladım oyunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 hideo kojima oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 çok fazla çıkıyor gerçekten o yazılar ya hahaha adam emek vermiş, hayatını vermiş, olsun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Gorgusuzlugun dibi olmus :) Japon:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Ya episodic missionlardan ole na kalirsa her bolum basi starring punished venom snake de girio :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Oyunu yeni aldım şu created by sorunsalını yazıcaktım buglı versiyon mu satın aldım diye fln sadghasdhasdh. Abi Prologue'ta snake ölmediyse zaten ölümsüz fln, mad max ve bu oyun aynı anda çıktı ikisi de süper. Uzun zaman sonra içimdeki oyun canavarı bi nebze olsun rahatladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 niye spoiler veriyorsunuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 :D Oyun başında ölürse oyun olmazdı be sayın abim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 "n weeks ago" diyecekti belki prologue sonunda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 bu seriyi hiç oynamamış olanlar için bundan başlamasını mı önerirsiniz? ne kadar geriden başlasak tost makinesi grafiklerinden çıkmış oluyoruz? bi de google'a deil de buraya sorayım, buraya kadarki hikayeyi nerden okurum? bilal detayına girmesine gerek yok ama bilelim kim kimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar