Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Eğer staff toplamayı oyun mekaniği gibi görürseniz sıkıcı olabilir evet. Benim gibi base'e sızdıktan sonra classı yüksek olanları extract etmeliyim moduna girerseniz süper oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 yazılmıştır belki bakamadım 60 kusür sayfada, seslendirmeyi japunca yapıp menü dilini ingilizcede bırakabiliyor muyuz? japoncaya döner herşey diye tırstım kurcalamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 steamde oyunun properties den japoncayi secince oyunu acar acmaz soruyor menu dilini ne yapiyim diye, ingilizce secip sorunsuz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 thx. japonca üstün dil ya, herşey japonca olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Steam de aynı anda 72.856 kişi TPP oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Bu fultonu kendimizde kullansak ne guzel olurdu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 abi 15-20 dk kasıyosun bi hata yüzünden baştan. save olmayan stealth oyun da kanser ediyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Ya sorma 8. Bolumde bir saattir bastan oyniyorum checkpoint filan koymamislar aralara Gorevi butun zirhli araclari fultonliyarak bitirdimde salak gibi tank fultonlicam diye geberdim T_T bastan basliyorum simdi sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 MGS subtitle fontu hiç mi değişmez sevmeyerek aşığım... varlığı süründürüyor, yokluğu öldürüyor tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Ahahah ugrastim fultonladim tanki, 100.000 GMP direk havadan nihahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 2 gündür işten çıkıp evde bayılana kadar oynuyorum. son 20 sayfayı falan okumadım spo yemiyim diye. oyun çok iyi. en iyi. game of the past and future and all possible alternate universes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Oo işlerin rengi güzel değişiyor ilerde. Gece yarısı zor oynancak hale geliyor oyun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 işten çıkıyorum, servis eve yaklaşırken yemeksepetinden siparişi veriyorum, eve girerken yemeği alıp pijamaları giyip hemen aralıksız başına geçiyorum. yok böyle bir şey ya. kaç gündür akşam 6-12 arası aralıksız oynadım hala %4 bitmiş. bir de side op, baseyle ve staff ile uğraşma, resource toplama, eski görevleri S ile bitirme hırsım sayesinde bu süre uzuyor, sizde de var mı her şeyi incik cıncık etmeden ilerlememe takıntısı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Var tabi. Görevler sırasında herkesi röntgenleyip classı B veya üstü olan kim varsa fultonluyorum. İki üç side mission yapıp üsse dönüyorum. Sonra kavga çıkaran davarları kovuyorum /= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 23. bölümü bitirdim, 8 bölüm kaldı. Sideopslardan bunaldım biraz direkt ana görevi bitirmeyi planlıyorum şimdilik. Sadece şöyle bir şey, play recordstan completiona bakabiliyorsun: Side ops completion %55 civarı Mission task completion (bölümleri bitirirken tüm taskleri bitirmek zorunda olmadığın için): %30-40 civarı galiba Mission completion (işte bu asıl missionlar): %45-50 civarı 31 bölümün 8 bölümünü bitirdiğimde main mission completiona %45-50 veriyor olmasında bir gariplik var sanki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 8 mi kaldı 8 mi yaptın? Kalan 8 ise, daha uzundur diğerlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Kalan 8, herhalde en sonunda ana hikayeyi ilerleteceğiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 İlk defa MGS oynuyorum da non-lethal gitmenin ekstra bi faydası var mı? Bi de mesela hekşat bile vursam tranqladığım adam bi süre sonra uyanıyo, ama bionic arm'la stunladığım adam 5-10 falan yattı yere. Tranaq gibi stun da açılıyo mu kendiliğinden, açılıyosa ne kadar sürüyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Ahahah adam şakkadan yapıştırmış mission sayısını :D well played TW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 hepsi açılıyor olmalı, tranq falan geliştirilebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Kojiroh said: İlk defa MGS oynuyorum da non-lethal gitmenin ekstra bi faydası var mı? Bi de mesela hekşat bile vursam tranqladığım adam bi süre sonra uyanıyo, ama bionic arm'la stunladığım adam 5-10 falan yattı yere. Tranaq gibi stun da açılıyo mu kendiliğinden, açılıyosa ne kadar sürüyo? Lethal her kill - puan demek yuksek rank ile mission bitirmek istiyorsan non lethal gidicen. Stun daha hizli kalkiyor tranq ile uyuttugun cok daha yavaş zamanları unuttumda google dan bulabilirsin tahmini tranq 5dk stun 2dk fln idi. Oyunun zevkli yani non lethal oynamak ayrica her zaman herkesi ortadan kaldircam diye kasmaya gerek yok hizli ve minimum kill ile mission bitirmek s rank getirir. Ayrica oyunun dogasi budur ilerde alisiliyo cok hizli gidip grab grab oynamaya. Bu arada birde tüyo vereyim tranq sniperi actiktan sonra wep custom yaptiran gunsmithi bulunca susturucuyu kendiniz manual takabiliyorsunuz 4-5 kişilik kamplari farmlamak 10snye aliyor böylece :p Şuanda assault rifle (rubber ammo) snipera uzi den tabancaya herseyim nonlethal ve tabiki quite tan d-walker a da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Hah süper, ağır noob olarak ilk bölümü 18dkda falan bitirdim de, alışınca hızlanırım elbet ama alışacaksam non-lethal alışayım diye sormuştum sdf Süreli stun ve tranq üzdü ama böylesi çok daha iyi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 yeni yeni non lethal kasmaya basladim bastan dan dun girsemde, 3 kere alarm caldirdigim oluyodu filan bir missionda :P benim icin motivasyonu askerlerin skillerinin artmasi arttirdi, simdi daha feci kasiyorum a+ skill ile filan gelmeye baslayinca askerler quieti bilmemde d-dog sahane ya, ben yangelip yatiyorum o markliyor tik tik sahane rahat oldu bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 abi oyun bitti hala %45 diyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 open world oyunlarda genelde öyle oluyor. çok fazla ıvır zıvır olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar