Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eğer staff toplamayı oyun mekaniği gibi görürseniz sıkıcı olabilir evet. Benim gibi base'e sızdıktan sonra classı yüksek olanları extract etmeliyim moduna girerseniz süper oluyor.
Mesaj tarihi:
yazılmıştır belki bakamadım 60 kusür sayfada, seslendirmeyi japunca yapıp menü dilini ingilizcede bırakabiliyor muyuz? japoncaya döner herşey diye tırstım kurcalamaya.
Mesaj tarihi:
Ya sorma 8. Bolumde bir saattir bastan oyniyorum checkpoint filan koymamislar aralara

Gorevi butun zirhli araclari fultonliyarak bitirdimde salak gibi tank fultonlicam diye geberdim T_T bastan basliyorum simdi sinir oldum
Mesaj tarihi:
2 gündür işten çıkıp evde bayılana kadar oynuyorum. son 20 sayfayı falan okumadım spo yemiyim diye.

oyun çok iyi. en iyi. game of the past and future and all possible alternate universes.
Mesaj tarihi:
işten çıkıyorum, servis eve yaklaşırken yemeksepetinden siparişi veriyorum, eve girerken yemeği alıp pijamaları giyip hemen aralıksız başına geçiyorum. yok böyle bir şey ya. kaç gündür akşam 6-12 arası aralıksız oynadım hala %4 bitmiş. bir de side op, baseyle ve staff ile uğraşma, resource toplama, eski görevleri S ile bitirme hırsım sayesinde bu süre uzuyor, sizde de var mı her şeyi incik cıncık etmeden ilerlememe takıntısı?
Mesaj tarihi:
Var tabi. Görevler sırasında herkesi röntgenleyip classı B veya üstü olan kim varsa fultonluyorum. İki üç side mission yapıp üsse dönüyorum. Sonra kavga çıkaran davarları kovuyorum /=
Mesaj tarihi:
23. bölümü bitirdim, 8 bölüm kaldı. Sideopslardan bunaldım biraz direkt ana görevi bitirmeyi planlıyorum şimdilik.

Sadece şöyle bir şey, play recordstan completiona bakabiliyorsun:

Side ops completion %55 civarı
Mission task completion (bölümleri bitirirken tüm taskleri bitirmek zorunda olmadığın için): %30-40 civarı galiba
Mission completion (işte bu asıl missionlar): %45-50 civarı

31 bölümün 8 bölümünü bitirdiğimde main mission completiona %45-50 veriyor olmasında bir gariplik var sanki ya.
Mesaj tarihi:
İlk defa MGS oynuyorum da non-lethal gitmenin ekstra bi faydası var mı? Bi de mesela hekşat bile vursam tranqladığım adam bi süre sonra uyanıyo, ama bionic arm'la stunladığım adam 5-10 falan yattı yere. Tranaq gibi stun da açılıyo mu kendiliğinden, açılıyosa ne kadar sürüyo?
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

İlk defa MGS oynuyorum da non-lethal gitmenin ekstra bi faydası var mı? Bi de mesela hekşat bile vursam tranqladığım adam bi süre sonra uyanıyo, ama bionic arm'la stunladığım adam 5-10 falan yattı yere. Tranaq gibi stun da açılıyo mu kendiliğinden, açılıyosa ne kadar sürüyo?

Lethal her kill - puan demek yuksek rank ile mission bitirmek istiyorsan non lethal gidicen.

Stun daha hizli kalkiyor tranq ile uyuttugun cok daha yavaş zamanları unuttumda google dan bulabilirsin tahmini tranq 5dk stun 2dk fln idi.

Oyunun zevkli yani non lethal oynamak ayrica her zaman herkesi ortadan kaldircam diye kasmaya gerek yok hizli ve minimum kill ile mission bitirmek s rank getirir. Ayrica oyunun dogasi budur ilerde alisiliyo cok hizli gidip grab grab oynamaya.

Bu arada birde tüyo vereyim tranq sniperi actiktan sonra wep custom yaptiran gunsmithi bulunca susturucuyu kendiniz manual takabiliyorsunuz 4-5 kişilik kamplari farmlamak 10snye aliyor böylece :p

Şuanda assault rifle (rubber ammo) snipera uzi den tabancaya herseyim nonlethal ve tabiki quite tan d-walker a da.
Mesaj tarihi:
Hah süper, ağır noob olarak ilk bölümü 18dkda falan bitirdim de, alışınca hızlanırım elbet ama alışacaksam non-lethal alışayım diye sormuştum sdf
Süreli stun ve tranq üzdü ama böylesi çok daha iyi tabi
Mesaj tarihi:
yeni yeni non lethal kasmaya basladim bastan dan dun girsemde, 3 kere alarm caldirdigim oluyodu filan bir missionda :P

benim icin motivasyonu askerlerin skillerinin artmasi arttirdi, simdi daha feci kasiyorum a+ skill ile filan gelmeye baslayinca askerler

quieti bilmemde d-dog sahane ya, ben yangelip yatiyorum o markliyor tik tik sahane rahat oldu bole
  • Yeni Oluştur...