Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
d&r i aradım ps4 versiyonu gelmedi mi daha ne bok yiyonuz diye

gelmedi efendim, sadece ps4 e çıkan exclusive bir oyun, ondan gecikti diyorlar

gelde cqcleme adamları
Mesaj tarihi:
progamer said:

Ground Zeroes da bir yere zoom yapınca snake'in üstüne blur atıyordu oyun. Onu düzeltmişler mi V'de? PC'ye daha çok options filan ekleyecez dedilerdi.

internette graphics sayfasının ss inde Dof enable disable ayarı vardı. o çözüyodur büyük iht. eve gidince kesin olarak yazarım.
Mesaj tarihi:
ilk ground zeroes saveini load edemedim, patlaktı serverlar
sonra ilk bölümü gecince load ettim. ne geldi fln hiçbisi anlamadım, en baştanmı başlasam
Mesaj tarihi:
Ne kadar zevkli lan. Yakalanmış halde üsten kaçarken topçu ateşiyle ortamın cehenneme dönmesi falan. Göreve özel kamuflaj yapıyorum. Motherbase'den ayrılırken helikopter kalktıktan sonra kulelerde esas duruşta olan elemanların kafasından vurup bayıltıyorum. Troll snake oldum :F
Mesaj tarihi:
Ps4'de kaç gb download? Şurdan alayım direk diyorum, uğraşmayayım

http://www.amazon.com/Metal-Gear-Solid-Phantom-Digital/dp/B011PU4YHS/ref=sr_1_1_twi_sof_7?s=videogames&ie=UTF8&qid=1441137484&sr=1-1&keywords=phantom+pain
Mesaj tarihi:
Lopeth said:

Ps4'de kaç gb download? Şurdan alayım direk diyorum, uğraşmayayım

http://www.amazon.com/Metal-Gear-Solid-Phantom-Digital/dp/B011PU4YHS/ref=sr_1_1_twi_sof_7?s=videogames&ie=UTF8&qid=1441137484&sr=1-1&keywords=phantom+pain

5gb sonrası oyun açılıyor total de 25 gb
Mesaj tarihi:
OYUN COK IYI TANRIM SANA GELIYORUM!

offff super yaaa <3 <3 <3

tek uyuz oldugum sey senelerce adamla dalga gectiler cok uzun diyalog ve cutscene yapiyor diye su haliyle oyunda diyalog yok dogru durust meh, ne guzel cutscene arasinda gameplay goruoduk simdi bitmis o :(
Mesaj tarihi:
11 saat oynayip %7 ye gelmek iyimiş. Cutscenler baya azalmis hakikaten. Eski oyunlara göre şimdilik biraz aratti ama gameplaydeki detay şahane. Oyunun başı zaten film gibidi bakalim ilerde devami gelir heralde.
Mesaj tarihi:
Cut scene eksikliği canımı sıktı benim biraz.

Gameplay olarak harika.

5 saat falan oynadım, %3'teyim ama öyle sağa sola falan bakmıyorum, doğrudan ana görevlere abanıyorum. Kojima prologue gibi şeyler serpiştirmiştir umarım aralara ama daha denk gelmedim.

Mesaj tarihi:
pc'de settings'te fln conttroller göstermeleri kötü. kısayol olayında da stick gösteriyolar fln. bu kadar mı zor adam gibi klavye opsiyonu koymak. neyse 3-4 saatte daha %1 diyor benim. ömrümüzü yiyecek heralde oyun =)
  • Yeni Oluştur...