Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 d&r i aradım ps4 versiyonu gelmedi mi daha ne bok yiyonuz diye gelmedi efendim, sadece ps4 e çıkan exclusive bir oyun, ondan gecikti diyorlar gelde cqcleme adamları
df Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 progamer said: Ground Zeroes da bir yere zoom yapınca snake'in üstüne blur atıyordu oyun. Onu düzeltmişler mi V'de? PC'ye daha çok options filan ekleyecez dedilerdi. internette graphics sayfasının ss inde Dof enable disable ayarı vardı. o çözüyodur büyük iht. eve gidince kesin olarak yazarım.
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Steam de Metal Gear Solid Legacy yazın ve keyifle izleyin ..
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 ilk ground zeroes saveini load edemedim, patlaktı serverlar sonra ilk bölümü gecince load ettim. ne geldi fln hiçbisi anlamadım, en baştanmı başlasam
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Ne kadar zevkli lan. Yakalanmış halde üsten kaçarken topçu ateşiyle ortamın cehenneme dönmesi falan. Göreve özel kamuflaj yapıyorum. Motherbase'den ayrılırken helikopter kalktıktan sonra kulelerde esas duruşta olan elemanların kafasından vurup bayıltıyorum. Troll snake oldum :F
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 uyandığımda pişman oldum yemin ederim
progamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=JpQ_2yPUmrE
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Ps4'de kaç gb download? Şurdan alayım direk diyorum, uğraşmayayım http://www.amazon.com/Metal-Gear-Solid-Phantom-Digital/dp/B011PU4YHS/ref=sr_1_1_twi_sof_7?s=videogames&ie=UTF8&qid=1441137484&sr=1-1&keywords=phantom+pain
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 prologue bitirdim ben de, kojima reyis yine üzmemiş
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Save i atamadım bş türlğ serverlar nanay
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Lopeth said: Ps4'de kaç gb download? Şurdan alayım direk diyorum, uğraşmayayım http://www.amazon.com/Metal-Gear-Solid-Phantom-Digital/dp/B011PU4YHS/ref=sr_1_1_twi_sof_7?s=videogames&ie=UTF8&qid=1441137484&sr=1-1&keywords=phantom+pain 5gb sonrası oyun açılıyor total de 25 gb
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 OYUN COK IYI TANRIM SANA GELIYORUM! offff super yaaa <3 <3 <3 tek uyuz oldugum sey senelerce adamla dalga gectiler cok uzun diyalog ve cutscene yapiyor diye su haliyle oyunda diyalog yok dogru durust meh, ne guzel cutscene arasinda gameplay goruoduk simdi bitmis o :(
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 11 saat oynayip %7 ye gelmek iyimiş. Cutscenler baya azalmis hakikaten. Eski oyunlara göre şimdilik biraz aratti ama gameplaydeki detay şahane. Oyunun başı zaten film gibidi bakalim ilerde devami gelir heralde.
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Civcivhead said: Harbi bitmiş mi, direkt alıyorum. oha bitmiş mi, hayatta almam o zaman.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 %25 overall completiondayım (main mission daha yüksek tabi), prologue tarafı harici 2, max 3 dakikaydı herhalde en uzun cutscene :(
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 http://kotaku.com/hideo-kojima-says-goodbye-to-metal-gear-solid-and-its-1728135026?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow tears
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Oyun güzel ya gece 3 e kadar oynadım şimdi adliyedeyim uykusuzluk başgösterdi. O değil de save i aktaramadım sinir oldum sonra aktarsam da bonus lar gelir mi ya
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Cut scene eksikliği canımı sıktı benim biraz. Gameplay olarak harika. 5 saat falan oynadım, %3'teyim ama öyle sağa sola falan bakmıyorum, doğrudan ana görevlere abanıyorum. Kojima prologue gibi şeyler serpiştirmiştir umarım aralara ama daha denk gelmedim.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 pc yine mağdur ya serverlar hep patates, app entegre olamıyor fln. konsol için yapmışlar oyunu.
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Lan yine mi pcye uyumlu yapmamışlar appi, GZde de yoktu. Şerrefsizler. David Hayter da yok zaten. Kojima'nın ismini de sildiler zaten. Sanırım almayacağım ya konamisi batsın.
df Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 pc'de settings'te fln conttroller göstermeleri kötü. kısayol olayında da stick gösteriyolar fln. bu kadar mı zor adam gibi klavye opsiyonu koymak. neyse 3-4 saatte daha %1 diyor benim. ömrümüzü yiyecek heralde oyun =)
Öne çıkan mesajlar